Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ay inanamıyorum yaa rüyamda fotoğraf gördüm kendi resmimi...
Rüya tabirlerine baktım, ecelinin yaklaştığının habercisiymiş sanırım ecelim yakın (

saol canm iim sen nasılsın cimcimeciim geleceğin ne olacağını ancak allah bilir kuzum o yüzden merak etme yakında ölmezsin heralde

ee nasılsınız bakalım kızlar nasıl geçti haftasonunuz
iyiyim sen nasılsın
güzeld isenin
günaydın kızlar nasılsınız bakalım iimisiniz ?
gunaydın iyi sen nasılsın
günaydın kızlar...nasılsınız..haftasonu hiç giremedim baya ilerlemiş sayfa.
kaydirigubbakcemile3
ay inanamıyorum yaa rüyamda fotoğraf gördüm kendi resmimi...
Rüya tabirlerine baktım, ecelinin yaklaştığının habercisiymiş sanırım ecelim yakın (

allah korusun

cimcimem allah gecinden versin.hemen rüyanda gördün diye ehvamlanma daha evlencez çoçuk yapcaz torun görcez allahın izni ile allahtan başka kimse bilemez belki etkilenmissindir..

Harbiden cimcimecim yaw,
Rüyamda gördüm diye ölünür mü?
Bende büyükananemi gördüm bana gel gel diyordu eeeeee ölcek miyim şimdi?

aaa gozelescimm hemen havaya giriyorsun.bak hava serin serin ohhh ohhh ..zemuszemuszemuszemus
kızlar ben aşık olmak istiyorummm sizde isityormusunuzz.kalbim böyle yerinden çıkcakmış gibi olmasını istiyorum dün biz gezmeye gittik bandırmaya herkes sevgilisi ilee ...he birde ne oldu salı pazarı var hediyelikler falan satılıyor ben bakarmısınız diye bağırdım bi çoçuk bakıyor sandım osa bana bakmayın ben bakmıyorum dedi bende ayy neolur bikerecik bakın dedim ama niyetim kötü değildi:jeyyar::jeyyar:valla..snr sevgilisi kötü kötü baktı kavga çıkçekti valla

Harbiden cimcimecim yaw,
Rüyamda gördüm diye ölünür mü?
Bende büyükananemi gördüm bana gel gel diyordu eeeeee ölcek miyim şimdi?

gonzelescim kötü evet babannen çağırdıysa gidicisin cnmmdelikafaduldendelikafaduldenşaka şaka bırakırmıyız kız seniikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:1hug:Şeniz

gonzelescim kötü evet babannen çağırdıysa gidicisin cnmmdelikafaduldendelikafaduldenşaka şaka bırakırmıyız kız seniikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:1hug:Şeniz

Ayda 1 kez görürüm Hep hadi gel der yada bişey aldırır bana falan filan
benim kesin ölmem Læzım

aman ya konuştuğumuz konulara bakınn daha aşık olcaz evlencez bunları düşünmemiz lazım ölümde nerden çıktı.babannen kuran isityordur cnm her ay oku

aman ya konuştuğumuz konulara bakınn daha aşık olcaz evlencez bunları düşünmemiz lazım ölümde nerden çıktı.babannen kuran isityordur cnm her ay oku

Okuyorum canım haftada 1-2 defa oda yetmiyorsa artık yani :umursamaz:
Kısmet bu işler belli olmaz Allah bilir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…