kızlar yaa bana sabır işten çıkabilirim gerçekten bıktım yaa ..msn de biri ile görüşüyorum aşağı indim msn kapatmayı unuttum işte arkadaşın biri yavru ceylan nasılsın yazmış oku bunu patron bana surat yapıyor allahım yaa çıldırtacak beni ..neymiş ben böyle şey istemiyorum diyor ne var ki onda sanki oros..yapıyorum töbe töbee birilerini gırtlaklayabilirmmm
kızlar yaa bana sabır işten çıkabilirim gerçekten bıktım yaa ..msn de biri ile görüşüyorum aşağı indim msn kapatmayı unuttum işte arkadaşın biri yavru ceylan nasılsın yazmış oku bunu patron bana surat yapıyor allahım yaa çıldırtacak beni ..neymiş ben böyle şey istemiyorum diyor ne var ki onda sanki oros..yapıyorum töbe töbee birilerini gırtlaklayabilirmmm
sıkma canını benim patronumda kızar haklılarda işi engelliyor sen neişinde çalışıyordun bu aradadestekleriniz için teşekkür ederim bi abimin var onunla daha rahat konuşuyorum diye aradım söyledim çünkü bu olay olduğunda oda varmış.işte dedim böyle böyle çok moralimi bozdu surat yapıyor memnun değilse ona göre yön verelim dedim sen konuş abi dedim.oda yok dedi bürsürü derdi var onun o yüzden suratı asık msn dede istemez işveren o dedi ne dmek dedi ben olsam bende istemem dedi benim sinirimi yatıştırdı şimdi gayet normall herşeyy
hayırlı olsun canım gülegüle kullan kendi evin gibi görüyorum demiştin evdede huzursuzluk olur:)patronunda sanırım sinirliymişti arada olur küçük tatsızlıklarcanım ben mobilyacıdayım showroomdayım temizlikten tut çizime hesaba kadar ben bakıyorumm hatta burasını ben evim gibi görüyorumm ...bugün çok sinirim bozuktu ama neyseki çabucak geçti..bu arada tlf aldım nokia 3120 classic güzel sade bir tlf inş.pişman olmam
O şarkıyı Dün ekledim Çok güzel sözleri opuyorumnanaktan,
Bak sana atışma
Masada kaymak
Yuvarlak mı yuvarlak
Benim Bi Lavantam var
dondurma Kaymak....:dance::dance::dance::dance:
gittim arpa biçmeye
eğildim su içmeye
dediler gonzeles geliyor
kanat aldım uçmayaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?