Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Aynen sabır versin... sığır demek istiyorum sadece onane. kim ne yazarsa yazsın ki senin özelini okumaya hakkı yok bence. madem istemiyosa kökten msn i engellesin..

destekleriniz için teşekkür ederim bi abimin var onunla daha rahat konuşuyorum diye aradım söyledim çünkü bu olay olduğunda oda varmış.işte dedim böyle böyle çok moralimi bozdu surat yapıyor memnun değilse ona göre yön verelim dedim sen konuş abi dedim.oda yok dedi bürsürü derdi var onun o yüzden suratı asık msn dede istemez işveren o dedi ne dmek dedi ben olsam bende istemem dedi benim sinirimi yatıştırdı şimdi gayet normall herşeyy

Lavanta canım boşver takma kafana canım
Patron milleti değil mi hepsi aynı benimki okuyor
Surat asıyor madem surat asacan okuma sonuçta benim özelim
Msn kullanmama izin veriyorsan karışma

sıkma canını benim patronumda kızar haklılarda işi engelliyor sen neişinde çalışıyordun bu arada

canım ben mobilyacıdayım showroomdayım temizlikten tut çizime hesaba kadar ben bakıyorumm hatta burasını ben evim gibi görüyorumm ...bugün çok sinirim bozuktu ama neyseki çabucak geçti..bu arada tlf aldım nokia 3120 classic güzel sade bir tlf inş.pişman olmam

günayddınn kızlarr ilk kokulu günaydın bende olsunnn bugünnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar günaydın Herkez CE diyip kaçmış sanırım

SAbah yataktan kalkar kalkmaz dilime bi şarkı dolandı :)

Evde Çoluk çocuk aç
gacilerle gezersin
Sıpaliler cebinde anam
Gününü gün edersin

hadi hopppppaaa

gonzelesliğini yapmasan olmucakk heryerde belli ediyon kız kendini dur bende oynadığım romenlerin şarkılarının sözlerini ezberliyim o zman atışırızz =))

aa bee kaynana naptın bize naptın bize
biz birbirimizi çok sevdik
kaçıyozzz bizeee
kaçıyozz yarimleee =) =)

O şarkıyı Dün ekledim Çok güzel sözleri opuyorumnanaktan,

Bak sana atışma
Masada kaymak
Yuvarlak mı yuvarlak
Benim Bi Lavantam var
dondurma Kaymak....:dance::dance::dance::dance:

hayırlı olsun canım gülegüle kullan kendi evin gibi görüyorum demiştin evdede huzursuzluk olur:)patronunda sanırım sinirliymişti arada olur küçük tatsızlıklar

gonzeles senin yazdığını okudum da aklıma geldi ..ben akşam rüyamda ilk aşmını gördüm otobüsteydik en arka koltukta sanki bir ara bende gelinlik vardıı..birde en yakın arkadaşımı gördüm üçümüzdük.ama ilk aşkım çok zayıftı rüyamda kilo almış ve gayet hoştuu..:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…