Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

secl , dduygusall, cimcime, lavanta çok teşekkürler canlarm o sizin güzelliğiniz. şurda birbirimize iltifat etmesek kimsenin edeceği yok:)))) sevgilim var güya nerdeee iltifat. üniversitede ev arkadaşı vardı o sabahtan akşama kadar bana iltifat ediyodu ben ona:))) bu topicte öyle oldu. mezuniyet balosunda o bana diyo balonun en güzel kızı sensin aşkım ben ona sonradan fotolara bi baktıki en çirkini bizmişiz kuaför maymuna çevirmiş:)))) üniversite ylları ne güzeldi ya ahhhhh ahhhhhh......................

secl bende saçımı renkten renge sokuyodum 1 ay sarı 1 ay kızıl patlıcan moru siyah karamel sonunda yaktm kurtuldum.

evet canım biz barii birbirimizin gönlünü edelim kaydirigubbakcemile3
Gerçi hakkını yemeyeyim benim aşkım bana bol bol iltifatlarda bulunuyor.. Bazen canımı sıksa da varlığıyla huzur buluyorum :asigim:

Kızlar sohbetinize doyum olmaz ben çıkıyorum. Bugünü de hayırlısıyla atlattık evin yolu gözüktü :lepi:
Akşam yine girerim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

bende bu sene mavi siyahtan sarıya geçince saçlarım yandı maalesef ama ben neredeyse tüm renklere boyatığım için artık bana en iisi sarısı olduğuna karar verdim ve şu anda bundan sonrada hep sarışın olarak kalmayı düşünüyorum

kızılın her tonuna
kahverenginin her tonuna
sarının iki ayrı rengine
pembeye
mavi siyaha
kırmızıya
pembeye
ve bakıra boyattım saçlarımı boyatmadığım renk kalmadı maşallah neyse canlarım ben çıktıorum kızlar öptüm sizi

secl bende saçımı renkten renge sokuyodum 1 ay sarı 1 ay kızıl patlıcan moru siyah karamel sonunda yaktm kurtuldum.

güldürdün beni candy43 valla ya kaydirigubbakcemile3

ya bende istiyorum istiyorum ama istemekle kalıyorum... her renk görmek istiyorum bende kendimi ya =(( cesaret nerdesin gel gel gel..

bye secl bu gidişle ben herkesi uğurlayacam bizim çkacağımz yok(((

yok ben 7 ye kadar burdayım. ara ara gelip gidiyom bende ya ...

yok ben 7 ye kadar burdayım. ara ara gelip gidiyom bende ya ...[/QUOTE]

iyi canm kendimi yanlız hissetmem. siz benim cesaretime bakmayın çok sağlıklı saçlarm vard ne yapsa bişe olmaz diyodum kuaför açalım mi diyo aç aç bişe olmaz diyodum. şimdi ödüm kopuyoki boyataym kopuyor hep ya( nerde bi yağ bulsam saçma sürüyorum annem bitleneceğimi iddia ediyo hatta geçen bit kontrolü bile yaptı valla:))))

Bulduk birini ne güzel.. Seninle hiç konuşmamıştık galiba. Bende yeni katıldım bu topiğe..
Nasılsın canım? zemuszemus

Ne olsun yedik içtik doyduk pc başına geçtik.. sositososito
Ya bu site nasıl birşey bağımlı yapıyor insanı... Sabah işte akşam evde:)) Yatarken kucağımda..
Yani tam teknolojik yaşıyoruz:))) Allah sonumuzu hayır etsin

Ne güzel:)) bende türkü severim. Hatta az buçuk bağlama da çalarım zemuszemus
Kimsecikler yok bugün ya... :bbo:

Dinle bacım dinlee
Bende bir yandan yazıyorum bir yadan Suavi dinliyorum. Güzel parçaları var. Özgün müzik severler iyi bilir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…