secl , dduygusall, cimcime, lavanta çok teşekkürler canlarm o sizin güzelliğiniz. şurda birbirimize iltifat etmesek kimsenin edeceği yok:)))) sevgilim var güya nerdeee iltifat. üniversitede ev arkadaşı vardı o sabahtan akşama kadar bana iltifat ediyodu ben ona:))) bu topicte öyle oldu. mezuniyet balosunda o bana diyo balonun en güzel kızı sensin aşkım ben ona sonradan fotolara bi baktıki en çirkini bizmişiz kuaför maymuna çevirmiş:)))) üniversite ylları ne güzeldi ya ahhhhh ahhhhhh......................
secl bende saçımı renkten renge sokuyodum 1 ay sarı 1 ay kızıl patlıcan moru siyah karamel sonunda yaktm kurtuldum.
bende bu sene mavi siyahtan sarıya geçince saçlarım yandı maalesef ama ben neredeyse tüm renklere boyatığım için artık bana en iisi sarısı olduğuna karar verdim ve şu anda bundan sonrada hep sarışın olarak kalmayı düşünüyorum
kızılın her tonuna
kahverenginin her tonuna
sarının iki ayrı rengine
pembeye
mavi siyaha
kırmızıya
pembeye
ve bakıra boyattım saçlarımı boyatmadığım renk kalmadı maşallahneyse canlarım ben çıktıorum kızlar öptüm sizi
bye secl bu gidişle ben herkesi uğurlayacam bizim çkacağımz yok(((
kimse yok muuuuuu???? :umursamaz:
Ne olsun yedik içtik doyduk pc başına geçtik.. sositososito
Ya bu site nasıl birşey bağımlı yapıyor insanı... Sabah işte akşam evde:)) Yatarken kucağımda..
Yani tam teknolojik yaşıyoruz:))) Allah sonumuzu hayır etsin
Ne güzel:)) bende türkü severim. Hatta az buçuk bağlama da çalarım zemuszemus
Kimsecikler yok bugün ya... :bbo:
slm kızlar kim laz müziği istiyo bende süper havalar var...
Cimlliden davut güloğluna hepsi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?