Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar günaydın..nasılsınız ben dunden berı çok kötuyum bi aşı oldum hala kendıme gelemedım..seçil sen naptın endoskopı falan olacaktın karar verdınmı nasıl durumun

Geçmiş olsun secl.. Allah yardımcım olsun canım umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun :Saruboceq:

sanada günaydın bebeğim nasılsınız bakalım bu gün ben akşam endoskopiye giricem bakalım halimiz noolecek fisfisfis

allah yardımcın olsun canm. benimde annem, ablam , yengem girdi hiç zor değilmiş benimde biara miğdem ağrıyodu bende girecektim ama geçince girmedim strestenmiş girmeme gerek kalmadı. millet zor filan diyo benim ablam girdi ve zor demiyosa bilki çok kolay:))) o çok nazlıdır.

seçil benım bı arkadasımda girdi oda zor olmadıgını söyledı bıraz boğazın gıcıklanıyormu sanırım o kadar hiç söledıklerı abarttıkları kadar kötu değil dıyor oda

endoskopiye benim annem de girmişti, onun sonucunda tedavi oldu şimdi durumu iyi. Bana da gir diyor ama korkuyordum, gerçi önemli olan sağlık, çok da korkacak birşey değil. Zaten bu yaz geçti mide ağrılarım şükür.

valla ilk defa giricem biraz korkuyorum nooldunu bilmediim için ama zaten uyutarak yapılacak yoksa hayatta dayanamazdım heralde o koca hortuma pofff işallah bişi çıkmaz yaa :Saruboceq:

Soranlara unuttum diyorum
Adını hiç hatırlamıyorum
Ben artık sevmiyorum...
Sabah sabah Haluk abimden bir şarkı...
Hasta olanlara geçmiş olsun, noluyo kısım daha yaşınız kaç sizin...

valla ilk defa giricem biraz korkuyorum nooldunu bilmediim için ama zaten uyutarak yapılacak yoksa hayatta dayanamazdım heralde o koca hortuma pofff işallah bişi çıkmaz yaa :Saruboceq:

Canım o koca hortumun çok rahatsız etmedıgını söyluyorlar bırazcık bogazında gıcıklanma oluyormus ben gırmedım ama arkadsım öle anlattı hatta sımdı yanıma ugradı ona sordum..dua et sende bol bol inş.çok rahat bı sekılde olursun bı skıntıda çıkmaz

canım sen kayserili hanımlar topiğini hiç görmedin mi yoksa. topikte kayserli hanım çook...

valla görmedım canım sıtede yenıyım daha..sankı gurbet elde bı akrabamı bı yakınımı görmusum gıbı kayserı yazınca nasıl sevındım hemen bakıyım ben kayserılı hanımlar topigıne hangı başlık altında bulurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…