bende niyetliyim:)sinem sen çalışıyormusun muhasebeci yazıyor
o niyeymiş speedy
benimde ilk gün yalakandım 2 gün borçlandım çok zor oluyor bende yiyemiştim işyerinde bir ara dışarı çıktım çeşmeden su içim dedim nasılsa dışardakiler yabancı dedim tam eğildim içem adam ter ters bakmıştıtı sahurdada yememiştim ay ilk günüm çok fena geçti
kız yarımcacık hallayi yiyemdinmi:) tüh ucu ucuna kaybetmişsin hadi bütün yemekler sana kaldı:)ben yerim umudum üzülme:)) YAŞASN YEMEK YEMEK. üniversitedeyken kızlar diyoduki bu senin sloganın bu. bikere çatlayana kadar yemek yemiştim gün boyu kızlar yeter öleceksin dediler bunun üstüne 10 halley yerim dedim iddaya girdik 9,5 yiyebildim miğdem almadı gerisini idday kaybettim.
Evet canım çalışıyorum asıl mesleğim muhasebecilik fakat işbulamadığımdan sigorta şirketinde çalışıyorum
kız yarımcacık hallayi yiyemdinmi:) tüh ucu ucuna kaybetmişsin hadi bütün yemekler sana kaldı:)
hangi bölümü bitirdin çalışıyormusun birde yaş kaç özel değilse
Bende geldİmmm..kızlar bende nİeylİ deĞİlİm ramazandan bİrŞey anlamadım allah kısmet ederse İnŞallah yarın oruÇluyum artık yarın ben bayılır gİderİm buralardaa
olsun öğretmenlikte güzel demek sinem 44le aynı yerdesiniz ne güzel:)ard arda yedirdiler yaa bi saniye soluklanayım diyorum yok diyolar baktılar yiyecem yeni kural koydular:))) öğretmenlik canım yaşmda 26 sinem_44le aynı iş yerinde çalışıyoruz.ne alaka benim mesleğimle ama napayım iş yok(((
rahatsızlığın varsa tutma canım onun yerine zekatını veririsnay lavanta bende öyle diyorum daha başlayamadm ama kendimede güvenmiyorum hiç tansiyonum çok düşüyor yaa.
hoşgeldin nasılsınslm kızlar bende müzmin bekarımmm benide aranıza alınn mafoldumben
2.bekarlar toppikimm mafoldumben
sinirli olmazsın canım rabbim sabrını veriyor ben akşam üzeri sadece susuyorum açlığımı bile hissetmiyorum:9CANDY ben tutarımda nasıl tutarım onu düşünüyorum .çok agresif olurum heralde bütüngün yemek hayallerini kurarım..gerçi kendimi denedim bu süre zarfında su falan içmedim sanırım dayanrım
nereus hoşgeldin Canım
Bizle beraber 3. gideriz bu gidişle
olsun öğretmenlikte güzel demek sinem 44le aynı yerdesiniz ne güzel:)
rahatsızlığın varsa tutma canım onun yerine zekatını veririsn
hoşgeldin nasılsın
sinirli olmazsın canım rabbim sabrını veriyor ben akşam üzeri sadece susuyorum açlığımı bile hissetmiyorum:9
anladım boşver ben muhasebeci yanındayım çok sitresli bir iş siğortacılık daha iyi diyorlar
CANDY ben tutarımda nasıl tutarım onu düşünüyorum .çok agresif olurum heralde bütüngün yemek hayallerini kurarım..gerçi kendimi denedim bu süre zarfında su falan içmedim sanırım dayanrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?