Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

o niyeymiş speedy
benimde ilk gün yalakandım 2 gün borçlandım çok zor oluyor bende yiyemiştim işyerinde bir ara dışarı çıktım çeşmeden su içim dedim nasılsa dışardakiler yabancı dedim tam eğildim içem adam ter ters bakmıştıtı sahurdada yememiştim ay ilk günüm çok fena geçti

yaparız siz isteyin yeterki aslında bende et yemem vejeteryanım ne bilim ben sizi yer demiştim:)

Et yemiyorum Canım yaw ondan dolayı :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ben yerim umudum üzülme:)) YAŞASN YEMEK YEMEK. üniversitedeyken kızlar diyoduki bu senin sloganın bu. bikere çatlayana kadar yemek yemiştim gün boyu kızlar yeter öleceksin dediler bunun üstüne 10 halley yerim dedim iddaya girdik 9,5 yiyebildim miğdem almadı gerisini idday kaybettim.

kız yarımcacık hallayi yiyemdinmi:) tüh ucu ucuna kaybetmişsin hadi bütün yemekler sana kaldı:)

hangi bölümü bitirdin çalışıyormusun birde yaş kaç özel değilse

Bende geldımmm..kızlar bende nıeylı deĞılım ramazandan bırŞey anlamadım allah kısmet ederse ınŞallah yarın oruÇluyum artık yarın ben bayılır gıderım buralardaa

kız yarımcacık hallayi yiyemdinmi:) tüh ucu ucuna kaybetmişsin hadi bütün yemekler sana kaldı:)

hangi bölümü bitirdin çalışıyormusun birde yaş kaç özel değilse

ard arda yedirdiler yaa bi saniye soluklanayım diyorum yok diyolar baktılar yiyecem yeni kural koydular:))) öğretmenlik canım yaşmda 26 sinem_44le aynı iş yerinde çalışıyoruz.ne alaka benim mesleğimle ama napayım iş yok(((

Bende geldİmmm..kızlar bende nİeylİ deĞİlİm ramazandan bİrŞey anlamadım allah kısmet ederse İnŞallah yarın oruÇluyum artık yarın ben bayılır gİderİm buralardaa

ay lavanta bende öyle diyorum daha başlayamadm ama kendimede güvenmiyorum hiç tansiyonum çok düşüyor yaa.

CANDY ben tutarımda nasıl tutarım onu düşünüyorum .çok agresif olurum heralde bütüngün yemek hayallerini kurarım..gerçi kendimi denedim bu süre zarfında su falan içmedim sanırım dayanrım

olsun öğretmenlikte güzel demek sinem 44le aynı yerdesiniz ne güzel:)
ay lavanta bende öyle diyorum daha başlayamadm ama kendimede güvenmiyorum hiç tansiyonum çok düşüyor yaa.
rahatsızlığın varsa tutma canım onun yerine zekatını veririsn

slm kızlar bende müzmin bekarımmm benide aranıza alınn mafoldumben
2.bekarlar toppikimm mafoldumben
hoşgeldin nasılsın

CANDY ben tutarımda nasıl tutarım onu düşünüyorum .çok agresif olurum heralde bütüngün yemek hayallerini kurarım..gerçi kendimi denedim bu süre zarfında su falan içmedim sanırım dayanrım
sinirli olmazsın canım rabbim sabrını veriyor ben akşam üzeri sadece susuyorum açlığımı bile hissetmiyorum:9

nereus hoşgeldin Canım
Bizle beraber 3. gideriz bu gidişle

merhaba canımm
yokkız allah kkorusun bundan sonra şöyle bir topike yazarız inşallah

bekarlar topikindeyken evli olan bayanlar buyrun :))

kendimi kısaca tanıtayımm
21 yaşındayım kasımda 22 olcak mafoldumben
giderek yaşlanıyorum mafoldumben
çalışıyorum özel bir şirkette
sonram akrep burcuyum
sonram antepliyim
sonraamm bekarım senağlama

merhaba umudumm burdada karşılaştıkk kaydirigubbakcemile5
iyiyim canımcım sen nasılsınnn

bende iyiyim şeker daha dur kız önce ben varım sıra ben 24 yaşımdayım daha doğrusu ekimde 24 olcam:))
kız anteplisin ha antepbin acısı güzel oluyor

oo ben eskiden nasl oluyodum ama sanki sinirlerimi aldırmşım artık eskisi gibi agresif değilim ya:))) oruçlu olduğu zamanlar hariç acıkınca deli oluyodum yemeğe gidince gelen yemeği hemen benim önüme koyuyolardı yede sus diyolardı:))) bide nasıl zayıftm onlarn hepsi toplandı bu sene bi patlak verdi. sumo güreşçileri gibi oldum. delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…