Yok canım ya sigorta hiçte kolay değil çok stresli canım ya canndy halimi görüyor
bende iyiyim şeker daha dur kız önce ben varım sıra ben 24 yaşımdayım daha doğrusu ekimde 24 olcam:))
kız anteplisin ha antepbin acısı güzel oluyor
kızlar pc gıttı koptumm gittim bnde ne güzel hepınız nıyetlısınız ben henuz baslyamadım regl oldum malesef yrın baslıcam ınsallah bnde kendımı tnıtıyım
bende merve
21 ım aralıkta 22 olcam
istnbulluyum uc kusak ama aslen bı taraf erzıncan bı trafım gıresunnn
ogrencıyım aynı zmnda kuaforumzun basındayım
bnde bekarımmmm amaaaa cok sevdıgım bır askım var =)
kızlar pc gıttı koptumm gittim bnde ne güzel hepınız nıyetlısınız ben henuz baslyamadım regl oldum malesef yrın baslıcam ınsallah bnde kendımı tnıtıyım
bende merve
21 ım aralıkta 22 olcam
istnbulluyum uc kusak ama aslen bı taraf erzıncan bı trafım gıresunnn
ogrencıyım aynı zmnda kuaforumzun basındayım
bnde bekarımmmm amaaaa cok sevdıgım bır askım var =)
Ya kızlar maaşallahh bir kaç saat koyboldum bayağı ilerletmişsiniz kaydirigubbakcemile3
Gonzales harikasın canım çok teşekkür ederim nişan saçımı çok beğendim tıpkısının aynısını yapacağım zemuszemus Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :lepi:
Ya kızlar maaşallahh bir kaç saat koyboldum bayağı ilerletmişsiniz kaydirigubbakcemile3
Gonzales harikasın canım çok teşekkür ederim nişan saçımı çok beğendim tıpkısının aynısını yapacağım zemuszemus Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :lepi:
Kesinlikle yapmalısın Canım Sana çok yakışacak.
Çok Beğendim gerçekten.
merhaba merve
aynıyız hemen hemen
bende açık öğretim okuyorum ve çalışıyorumm zemuszemus
ne güzel cnmm bnde ısletme okuyorum ist üni bilgisyr bolumun bıtrdım acıkogretıme gecıs yptım
gamos neresındenn cnmmm gercı bn hıc gıtmeıdm ama merak ettım yıne =))
Kızlar nişan için bunu beğendim fikirlerinizi öğrenirsem mutlu olacağım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?