TEBRIK EDIYORUM SENİ :lepi:günaydın kızçeleer...
Dün nefsimi yendim şimdi onun mutluluğunu yaşıyorum :)
Çok az yedim dün...
Bakalım bugün nolcek :))
senağlamasenağlama kıslar az önce kötü bi haber aldım şirket kapanıyor galiba :bbo:
TEBRIK EDIYORUM SENİ :lepi:
Aaaaaaaaaa nasıl yanı,,,pat dıyemı kapanıyor ,hani onceden hıcmı bısey solemıolardı,,,kesın kapanıomu
bi arkadasımız konustu bi patronumuzla ne olcak diye oda planlarımız var sizinlede en yakın zamanda konuscaz demişler bakalım ne dicekler illaki kapatırlar iş yok maas yok 3 aydır para alamıyoz ki 4.maasımız bile geldi yane
Hadi ya( çok üzüldüm ama yinede bakalım gün doğmadan neler doğar. İnşallah hayırlı haberler verirler ya. Allah bi kapıyı kapatırsa başka kapı açar. Olumlu düşün gülpembeciğim. Kapansa bile daha sonra daha iyi iş bulursun belki.
Çilekçım ya kımse yoktu bende cıktım akşam, yattım.Ztn saat 11 oldu mu benımkıler gelıo.bide yatar vazıyette laptoptan gırınce nete bu durum ıkıye katlanıo tabı :))
.
gülpembe hakkında hayırlısı olsun..nolcek bu ulkenın halı nolcek ne zmn geccek bu krızz
mucize Hoşgeldın mekanımıza
iyiyiz Çilek, sen napıosun..sen ıstanbulun neresndeydn?
gülpembe mucize [/COLOR]Hoşgeldın mekanımıza
bılmem mı kıs ısyerım dudulludaiyiyim canım biraz takılayım dedim çıkıp sgk ları yapmam lazım -tatlicadiarzu-
ben ıstanbul Maltepe deyim bilir misin? Hani Bostancı yanı
Hoş buldum Şeniz
mucızecım kımsın nerdnsın bekarlık durumları neler???
bu arada profıl resmındekı senmısın..çok hoş bı hatun goruyorum da orda ben :1rolleyes:
Aminnnnnnn :Saruboceq:Evet Canım, teşekkür ederim... O senin güzelliğinden Şeniz
Bekarlık durumları gayet iyi, memnunum... Evlenmeyi şimdilik düşünmüyorum hihoyyyt
Yalnızım :)
Dert yok, tasa yok, gam yok, keder yok kaydirigubbakcemile3
Allah bozmasın
Hepimizin gönlüne göre versin İnşallahhh :Saruboceq:
cimcimeee napıosun kısMucizem bendensin canımcım... :))
evettttttttt farkında deılız aamaaaaaaaa sırnaşık şeykıslarr 100.sayfayı yapmısız delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?