Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bu bahsettıgn sey erkek tarafının yapması gerekenler ztn cımcıme..abıme annem tencere takımı,tepsı cay bardkları takımı klozet takımı neler neler vermıstııııı..tabıı herkes yapmaz ama aslnda erkegede ceyız olur kıslarrr

Kızlar ben aslen Ankaralıyım. Bizim oralarda herşeyi erkek alır. Sadece kız mutfak araç gereçleriyle gider. =)) Bizim oranın kızları şanslıda erkekleri şansız.

vala ben evleneyim de bohcası eksik kalsın ben yaparsam kendimle esime yapcam yok öle diğerlerine

Ben bohça yapmayı istemiyorum. Bizimde adetlerde var dıdısının dıdısına kadar bohça yaparlar.
ıçine seccadesi havlusu patiği tülbenti kumaşı gömleği yeleği çorabı iç çamaşırı...
Bende yapmıcam kimseye. Sadece benimkine bi bavul yapıcam. Ne alınması gerekiyorsa herşeyini alıcam ınşallah. Birde kaynanama ufak bi bavul yapıcam. Zaten kayınbabam yok.
Geçen kaynana adayımla oturuyorum diyoki bana "Aslı hiç bişey yapma. benim sandık duruyo öylece yasin için hep sakladım... Gerekirse onları kullanırız ederiz hiç zahmet edip öle çul çaputla kendini yorma" dedi. =))) Benim annemin sandığı bile öyle duruyor.

=)) en güzeli üçüne yapmak bencede. hihoyyyt

maşallahhh annene bravo:)

vala ben evleneyim de bohcası eksik kalsın ben yaparsam kendimle esime yapcam yok öle diğerlerine

valla bohçası eksik kalsın :)) mermaidin dediği gibi yapmayınca daha iyi oluyosun. Ay bide genelde beğenmezler ya :)))

Valla meryemcim ablama kuru bi bohçadan başka hiçbişey gelmedi...(ıçinde de 1-2 lif eşarp falan vardı)
Herşeyini biz aldık biz yapıyozda bize yapanlar denk gelmi malesef

benimkiyle ogün tartisinca pek gelmedim moralimde yokdu zatii.oyzden kafami dinledim accuukk.. ama sincik iim ...
ankaranin neresinde kaldiniz bakem sizz??

Dedemler filan Kırıkkaledeler. Ankara dedim ama çoğu insan daha kırıkkaleyi bilmiyor karıştırıyor. Bende alışkanlık Ankara diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…