Nasip olursa nişanlanırsam yapcem tabi...
Ya teyzem bi bohça yapmış şok oldum duyunca... :1shok:
10 adet havlu, 10 adet patik, 10 adet eşarp, seccadesi tam takımmış şase deniyo galiba onlara, uyku seti, bornoz takımı, nişan elbisesinin haricinde gömlek ve etek, kızın ailesindeki herkese kumaş kızın kızkardeşleri ve yengesine etek...Tabi bide bohçada olması gerekenler var sabahlık, iç çamaşırı vs...
Ne şanslı gelin yav...
evet ya pasta keselım
pırlanta bızde bohça var.nişanda bı tane yapılır kayınvalıdeeye e tabı bıde damada.dugunde ıse sadece erkek tarafından teyze dayı amcaya yapılır..ama ben kendımde bunu bozucam...dugunde de sadece kayınvalıde kayınbaba ve kaynıma okadar...yapmıcam kımseye.yok dıye deıl Allaha sukur hersey bolca ama yapmk ıstemıyorm...yapmayanlar daha sanslı oluo.........
bu bahsettıgn sey erkek tarafının yapması gerekenler ztn cımcıme..abıme annem tencere takımı,tepsı cay bardkları takımı klozet takımı neler neler vermıstııııı..tabıı herkes yapmaz ama aslnda erkegede ceyız olur kıslarrr
vala ben evleneyim de bohcası eksik kalsın ben yaparsam kendimle esime yapcam yok öle diğerlerine
Ayy ben hiç anlamam bu bohça işlerinden benneyaptımki
Valla meryemcim ablama kuru bi bohçadan başka hiçbişey gelmedi...(İçinde de 1-2 lif eşarp falan vardı)
Herşeyini biz aldık biz yapıyozda bize yapanlar denk gelmi malesef
selam mılletttttttttttttttttttttttttttttttttttt
mucize daha iyi valla boşver kaydirigubbakcemile2 bu arada hep sarı ışık yakıyosun ama burdasın. benmi yakalayamıyorum yeşil ışıkla-tatlicadiarzu-
Anneme bi lif bile vermemişler zamanında yine ablan dua etsin sırnaşık şey
pirlanta lemm niyee daha önce demion ank'li olduunu?:mymeka:
bende ank'liym:teytey:
Yok Canım..
Öyle görünüyorum ben Şeniz
Çevrimdışı yani kaydirigubbakcemile5
nerelerdesin yahu ???
benimkiyle ogün tartisinca pek gelmedim moralimde yokdu zatii.oyzden kafami dinledim accuukk.. ama sincik iim ...
ankaranin neresinde kaldiniz bakem sizz??
Hımmm bunu bilmiyodum ben. İsteyen çevrimdışı da görünebiliyorum yani. Sağol şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?