Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

benim 5 yıl önce aldığım maaştan az bi rakamdı :)
umudumu yitirmiyorum muhakkak bulucam bi iş ..
ama diğer acıyı unutmam için bi an önce olur inş.

umudum sağlıklı ve mutlu yıllara canım ..

SaĞolun kızlar pek mutlu bırgÜn olmadı bugÜn benım ıÇın neyse beterın beterı var hala ıŞteyım hanı ayrılamadım ama bırfırsatını bulunca Çıkcam soĞdum ıyıce patronumla konuŞtum konuŞacak konuŞmazsada emeklı olurum
corek en ummadıĞın anda bır ıŞ bulursun dualarım senınle

umudum üzme tatlı canını kalabalık işyerinde çalışması çok zor ..daha önce çalıştım bende hep bir üstünlük hep bi kıyaslama hep bi yarış var...heryerde hemen hemen böyle tatlım kendini yıpratıcana sallıcaksınn ..

selam ben yeniyim yazdıklarınızı okuyorum hep yazmak istedim kendimi kimsesiz gibi hissettim hep uzaktan bakan minik çoçuklar gibi bu sefer yazıyorum hepinizee selam a.s.

Slm kızlarr..bugÜn kımsecıkler yok ÖlÜ topık..

AkŞam rÜyamda ne gÖrdÜm anlatayım sızee..tarık var bılen bılır eskı sevgılım onu gÖrdÜm rÜyamda annesı ıle gelıyorlardı bana bılezık yapıcaklarmıŞ ıŞte annesının kolunda 2 tane bılezık bende dıyorum kı ben senı ıstemıyorum dıyorum kÖprÜ var ordan da ÖĞretmen gelıyor ben onu sevıyorum dıyorum..hayırdır ınŞ..

hayırlara çıkar inş tatlım rüyan.rüyalar tersine döner derler:)

kaydirigubbakcemile3 inş istediğin gibi olur tatlım:) var canım benm ama taaaaaa trabzonda:sinifsinif:
bende alanyada:çok üzgünüm:

aynen canım aradaki mesefa engel olmuyo hiçbişey sevdikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…