Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yollar kurbanın olsun speedyykaydirigubbakcemile3
h.g süpürgeliopuyorumnanaktan

Kızlar bende gıttım kulaĞımı deldırdım..zaten bırer tae vardı.saĞa 2 tane sola 1 tane daha deldırdım ama pıŞman oldum ÇÜnkÜ hem yakın oldu gıbı hemde keŞke ıkı kulaĞımda da 3 tane olsaydı ..neyse dıyorum ılerde tekrar bı tane daha deldırrım

canım yakınlıklarını bilmem ama 3 e 2 güzel durur takma kafana onu

Kizlar naber kimse yok nerelerdesiniz bugun isten gelince kaza yaptim morelim cok bozuldu Allah sukur bende birsey yok ama arabamin sol tarafi gitmis durumda hemde cok korktum acayip birses cikti sanki bomba patladi offf ya

Sagol speedycim ya isyerini parkindan cikiyodum adamda giriyodu cok genis girince benim taraftan vurdu sok oldum neye ugradimi sasirdim resmen bombapatlar gibi ses cikinca bacaklarim kilitlendi neyseki direksiyonu toparladim yagmurda yagmisti kaygandida yer sigortaya gidicem canim araba versinler benimkini tamire alinca neyle ise gidicem bana birsey olmadiya karsidakilerinede oyeter ama arabam yeni uzuldum prensesime

Aynen canim ya benim yada karsi tarafin biryerine birsey olmadiya araba yine yerine gelir ama can oylemi Allah bizi kazalardan korusun yarabim

günaydın kızlar..bugün güne akşamdan moralsiz başladım...inş. bu sıkıntılar uçup gider..allah daha büyük dert vermesin..siz nasılsınız bakalım...umudumm günaydın cnmm nbr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…