Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kız aşk olsun tabii gezdirirz
benm kafamdaki araba şimdiden net opel corsa alıcam hatta bayıldıım için resmini bile koydum <=

iyiymm lavanta çok şükür ya bi problem yok herşey tam gaz yolunda senn nasıl gidiyor

bozuk canım kavga ediyoruz o aramıyor knt yok hem ben arıyorum hem ben ilgi göstericem ohoooo sarmadı bu benii tanıdıkça uzaklaştım sanırım akşam bitti ..daha bitti demedik ama ben kafadan bitirdim oda öyle düşünmüştür yüzüme kapattı tlf çünkülmaz:lmaz:

anladım canım sıkma canını canım ya herşeyi senden bekliyosa boşver gitsin sıkma canını.hayırlısı olsun herşey için

yorumlarınız için teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞeniz

ii gidio valla tatalım bu hasftaonu son olucak bakalım
23 de de sınav var canım işallah sende bende veririz sınavları senin nasıl gidio canım yerimseniben

Gitmiyor malesef :umursamaz::umursamaz:
2 haftadır gitmiyorum çünkü.:içelim:

anladım canım sıkma canını canım ya herşeyi senden bekliyosa boşver gitsin sıkma canını.hayırlısı olsun herşey için

ben başkasıyla görüşüyorum zaten 2 gündür..daha önce göstermişlerdi bana ben istememiştim faceden konuşmaya başladık.bakalım tanıcaz birbirimizi bu nasıl olcak...

bu arada ben başka birini daha beğeniyorum benim kadar kararsız insan varmıdır acaba onu görüyorum diyerini bırakasım geliyo:kedi::kedi:kafamçokkarıştı

Lavanta bu kez dinle beni
ve yüz verme bu çocuğa çok iyi davranma biraz katı kurallar koy
Sanki hiç evlenme niyetin yokmuş gibi davran açık kapı bırak ama anahtarlarını verme yerimsenibenyerimseniben

Lavanta bu kez dinle beni
ve yüz verme bu çocuğa çok iyi davranma biraz katı kurallar koy
Sanki hiç evlenme niyetin yokmuş gibi davran açık kapı bırak ama anahtarlarını verme yerimsenibenyerimseniben

cnm zaten ben demiyorum evlenmeyi düşünüyorum falan diyemem ki utanırım belli bile etmiyorum konusunuda açtırma taraftarı değilim ben açmam karşımdaki açarsada kısmet derim başka bişey demem ..zaten burda ki gibi değilim dışarda evlenmeyi düşünmeyen halimi sergilemeye çalışıyorum daha erken diyorum..erken gerçekten de uyan birini bulsam 2 senede anca yanii aşık olursam başka kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kararını iyi ver bence iyice düşün senn için en uygun olannda karar ver.a.s

evet cnm en iyisi olmalı sevgilim ...bununlada sevgili olamassam artık o piti piti yapıcam kim çıkarsa sevgilim olmaya hak kazanıcaksositososito:lepi:

lavantam canm benm hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım
kız speddy neden gitmiosun kursa bakiim
valla motoru ben derslerde anladım desem yeridir yoksa bende motordan kalabilirdm valla sengözlerimebaksanab

Şöyle bir bak güneş ne güzel parlıyor,masmavi gökyüzü,kuşlar heyecanla dört bir yana uçuşuyor.....Umutların yüreğinde hep taze kalsın,kuşların heyecanı gibi kalbin pırpır etsin ve bir bebeğin gülümsemesi kadar günün tatlı geçsin...GÜNAYDIN !!!...

lavantam canm benm hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım
kız speddy neden gitmiosun kursa bakiim
valla motoru ben derslerde anladım desem yeridir yoksa bende motordan kalabilirdm valla sengözlerimebaksanab

Hiç gitmek istemiyor canım ne biliyim benneyaptımkibenneyaptımki
Forumlarda geziyorum bende forum açmıştım ona bakıyorumyasakkelime
Aslı sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
İkinize de GÜNAYDINbuyrunnnnnnnnn

neyse canmım kendin bilirsin az bişey kaldı zaten bu hasftasonu
son kez gidicem bende gelecek hafta cumartesi sınav var zaten
bakalım işallah geçeriz sınavlardan yaff

günaydın canımm opuyorumnanaktan

iyiyim canım ,
sen nasılsın pozitif yüklü iyonum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…