ii hadi hayırlı olsun canım işallah işe girersin ohhhh yaa
ne güzel biz sabahın köründe kalkalım sende saat 12 lere kadar uyu mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bende geldimm zoia hoşgeldin sinemim sende hoşgeldin dygusalım yoktun ne mandır demek set almakla meşguldün
yağmur yağcak sanırım ondan benim tabirimle rüzgar yağmur bulutlarını buraya getiriyordelikafadulden
lapinu bu arada konuşuyoruz şimdi bakalım.dedi ki hatırlıyosan panayırda o kalabalık içinde karşıma çıktı dedim bu kalabalık içinde karşıma çıkıyor sa vardır bişey yada ben çok görmek istiyorum dedisırnaşık şeysırnaşık şeyayy çok güzel okşuyor ruhumu
Speedy kiz s'en ayrildinmi?en son ben duydum ya biz niye soyle dogru durust birini bulamiyoz ya nedir bizim bu erkeklerden cektimiz bee!!!ben buarada coook hastayim kaza yaptigim gun 3saat yagmurda kazik gibi bekledim sonrada atesler icinde yaniyom vallah oksurukten bogulcamya
speedy bugün nasıl keyifler opuyorumnanaktan
Bu sabah dünden daha da mutluyum gece 4te yattım ama sabah işe gelirken
anaokula giden bi kız gördüm annesine sevgisini anlatıyordu öylr hoşuma gitti ki tüm uykum açıldısenağlamasenağlama
Şimdi de i,şyerinde radyo mu açtım dinliyorum:smiley-cool:
eeeeeeeee sen??şakkıdışakkıdı
Ruhunu yesinler senin.canim her insan isterki guzel bir iliski yasasin bazen ilk gordumuz kisiler vardirki kanimiz isinir asik oluruz kalbimiz ne nediyosa ona inaniriz belki bazen boyle konularda ilk etapta mantigimizimi kulansak sonradan asik olsa dahami iyi olur bilmiyorumki belki sende elektirik alamasin sonradan asik olu verisin gari ay hadi hayirlisi heycanlandim
bende dün gece aşkımla telefonda bi muhabbet
bi muhabbet uyutmadı uyuz kaydirigubbakcemile3
şimdide işyerinde uykusuzluktan gözlerim görmüyo :sinifsinif:
ayy bebişş istiyorumm bennn :kedi:
allah neşeni bozmasın fıstığımmm
Hayatın gerçekleri malesef Canım
Bebek istemek çok kolay ama düşünmekte lazım yarınımda ne olcak diye
Tabi bebek için yine evlenmekte lazım ( daha öncesine söz,nişan inmiyorum)
Allah ne aratsın nede erken versin böyle mucizeyi:Saruboceq:
Neşem bitsede bitmemiş gibi davranıyorum yoksa sorunlar hiiiiçççççççç bitmezbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?