Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ii hadi hayırlı olsun canım işallah işe girersin ohhhh yaa
ne güzel biz sabahın köründe kalkalım sende saat 12 lere kadar uyu mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ayrıldımm zaten tartışıp duruyodukk şimcik az dinleneyim dedimm biraz abarttım galibaa ama napiim ya uyumayıı özlemişiim vallaah
bikaç başvuru yaptım bakalımm ne çıkıcakk :)

Ruhunu yesinler senin.canim her insan isterki guzel bir iliski yasasin bazen ilk gordumuz kisiler vardirki kanimiz isinir asik oluruz kalbimiz ne nediyosa ona inaniriz belki bazen boyle konularda ilk etapta mantigimizimi kulansak sonradan asik olsa dahami iyi olur bilmiyorumki belki sende elektirik alamasin sonradan asik olu verisin gari ay hadi hayirlisi heycanlandim

Duygusalim Allah tamamini erdirsin canim stress yok gayet relaxx oluyoruz ve sen guzelcene adim adim evlilige gidiyosun Allah yardim eder canim benim yuva kurcan kiz sevdiginle yumusak yumusak

Speedy kiz s'en ayrildinmi?en son ben duydum ya biz niye soyle dogru durust birini bulamiyoz ya nedir bizim bu erkeklerden cektimiz bee!!!ben buarada coook hastayim kaza yaptigim gun 3saat yagmurda kazik gibi bekledim sonrada atesler icinde yaniyom vallah oksurukten bogulcamya

Evet Canım Ayrıldık delikafaduldendelikafadulden
Sana da çok geçmiş olsun canım istiraat et bol bollülülülülülü

speedy bugün nasıl keyifler opuyorumnanaktan

Bu sabah dünden daha da mutluyum gece 4te yattım ama sabah işe gelirken
anaokula giden bi kız gördüm annesine sevgisini anlatıyordu öylr hoşuma gitti ki tüm uykum açıldısenağlamasenağlama
Şimdi de i,şyerinde radyo mu açtım dinliyorum:smiley-cool:
eeeeeeeee sen??şakkıdışakkıdı

bende dün gece aşkımla telefonda bi muhabbet
bi muhabbet uyutmadı uyuz kaydirigubbakcemile3

şimdide işyerinde uykusuzluktan gözlerim görmüyo :sinifsinif:

ayy bebişş istiyorumm bennn :kedi:

allah neşeni bozmasın fıstığımmm

günaydın cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy hepimiz için hayırlısı canım:sm_cool::sm_cool:zamana bıraktımm tabi zamanda gçe geçe bende ninelere dönerim artıkdelikafaduldenşakkıdı

Hayatın gerçekleri malesef Canım
Bebek istemek çok kolay ama düşünmekte lazım yarınımda ne olcak diye
Tabi bebek için yine evlenmekte lazım ( daha öncesine söz,nişan inmiyorum)
Allah ne aratsın nede erken versin böyle mucizeyi:Saruboceq:
Neşem bitsede bitmemiş gibi davranıyorum yoksa sorunlar hiiiiçççççççç bitmezbuyrunnnnnnnnn

günaydın kızlarr..spedicimm nasılsınn aslıcım sen nasılsınn bakalım bugün topik nasıl olucak bende güzel başladım günee şimdiş temizliğimi yapayımm işlerimi bitireyim arada hem size katılırım hemde hesaplarımı yaparım

lupinu geçmiş olsun bu arada canmŞeniz

Günaydınlar keyifler maşallah
Bende güne güzel başlamıştım ama sağolsunlar bütün neşemi götürdüler mafoldumben

elbette önce evlilik , temeli sağlam atılmış bir bina...

daha sonrasında bir bebek

bende şimdi demedim zaten canım

Allah isteyen herkese en uygun zamanda versin o güzel mucizeyi

hep neşeli olduğunu , gerçekten neşeli olduğunu duymak isterim canım​

Slm bebeler nirelerdesiniz hazirlaniyorum ise gidecem ay kovsunlar béni bu uyuz isten biktim beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…