Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

mrb kızlar nasılsınız
ben bugün çok kötüyüm
dün gece hiç uyuyamadım
midem rahatsız benim
yine mide krampları geçiriyorum

Güzel Şehir şanslısın zeynep

Hayır Mutfak Yerleşim Tasarım ve Çizim.

Bence de Corel naptın bakalım
Yavrum durumlar nasıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işin çok güzelmiş ya bende mutfağı seviyorum mutfakta dizayn etmek çok zevkli olsa gerek

corelcim ne yaptın gidebildin mi ist.

kızlar işyerimin neti kesildi inş.gelirse bende gelicem patron ne zman öder bilmiyorum...

bu arada ben varya çok kısmetsiz bir insanım net gitti görüştüğüm kişide gitti..net gtidince kısmet değilmiş dedi ve gittmafoldumbenbu ikinci tanışma ya çalışmamızdı bundada tanışamadan kestik attık geçen sefer ben bu sefer o..hakkat kısmet değilmiş ben yanlızım şimdi..mafoldumbenama hakkat şans yok ya 1 ay da takılıp kaldım geçen olmadı =(

inş.ben gelene kadar sizler hayırlı haber verirsiniz..

corel cnm inş.senin için hayırlısı olur bi topikten okudum ama bırakmıyorlarmış işyerinde bence biraz daha devam et orda hem işini biliyorsun başka yere alışana kadar devam etsen sanki daha iyi tabiki sen daha iyi bilirsin biz uzaktan ne kadar bilebiliriz ki..hakkında hayırlısı olsun bu arada bende çok merak ediyorum gereksizi gördün mü???gelince okurum inş.gelirim

kizlar nerrlerdesiniz ya sabah burdasiniz gece olunca kimse yok aslicim gecmis olsun guzelim migdede cok kotu ya.Zeynep aramiza hosgeldin tatlim

işi berebilcek bi ben varım
iş önemli
patron değil diğer yetkililer kal diyince kıramadım ..
2 hafta burdayım
gereksizi gördüm
bi gelişme yok herkes kendi havasında..

işin çok güzelmiş ya bende mutfağı seviyorum mutfakta dizayn etmek çok zevkli olsa gerek
Evet canım gerçekten öyle
Sevmesen olmuyor zaten isteyerek yapmak zorundasın
yoksa aklına bişey gelmiyor :)

kizlar nerrlerdesiniz ya sabah burdasiniz gece olunca kimse yok aslicim gecmis olsun guzelim migdede cok kotu ya.Zeynep aramiza hosgeldin tatlim

Gece olunca ben varım işte bak saat kaç burdayım şaka bi yana
kuzenler bizde kaldı sohbet ediyoruz

işi berebilcek bi ben varım
iş önemli
patron değil diğer yetkililer kal diyince kıramadım ..
2 hafta burdayım
gereksizi gördüm
bi gelişme yok herkes kendi havasında..

Hadi bakalım canım görmemezlikten gel boşver
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…