zeynepberre öğrencimisin ne okuyorsun...
Zeynep nbr canim
tatlım işletme okuyorum
Merhaba KK'nın güzel bekarları uzun zamandır giremiyorum buraya size güzel haberlerle dönücem demiştim ve işte güzel haberlerle geldim beni bilenler bilir ben bu topiciğin eskilerindenim ve burda beraber güldük agladık güzel dostluklar edindim ve sizlerle mutlulugu paylasmak istedim Tazmanya ile Atom evlilik için bi adım atıldı hepsi biarada oldu isteme söz nişan hersey cok güzeldi suan için bir resim var tek birtane alabildim yarın aksama hepsini eklicem....Darısı tüm bekarların basına.....
Merhaba KK'nın güzel bekarları uzun zamandır giremiyorum buraya size güzel haberlerle dönücem demiştim ve işte güzel haberlerle geldim beni bilenler bilir ben bu topiciğin eskilerindenim ve burda beraber güldük agladık güzel dostluklar edindim ve sizlerle mutlulugu paylasmak istedim Tazmanya ile Atom evlilik için bi adım atıldı hepsi biarada oldu isteme söz nişan hersey cok güzeldi suan için bir resim var tek birtane alabildim yarın aksama hepsini eklicem....Darısı tüm bekarların basına.....17/10/2009
ne kadar güzel hayırlısı ile biter inşallah :hulya: canım
amin amin tebrik ederim...
zemuszemuszemuszemus
ne güzel...
Yine hepinize Günaydın
hşgldn cnm nbr
günaydın kızlar hayırlı haftalar
gunaydin sabah sekerleri
gunaydin sabah sekerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?