- Konu Sahibi niyeben...
-
baya yüksek dozda sanırım seninki bildiğim kadarıyla kırmızının dalga boyu çok büyük.peki ilk seansta ya da ikinci seansta ne kadar azalma oluyor ve acıyor mu çok?canı ben samsunda yaptırıyorum...makine alex..ışığı kırmızı
canım bence benim yeptırıdğım gibi organların olduğu yere steril bez koy ve iç taraflarada yaptırt ..eğer yapan kişi teredüt ederse düşük dozda yaptırırsın..ben hatta 2 seansta yüksek dozda yaptırdım
Ben bi cesaretimi toparlayabilsem koşa koşa gidicem de... Onu yapamıyorum. Hele ki 3 ay önce babaannemi kanserden kaybettim, iyice korkuyorum artık. Ama ağda da yaptıramıyorum çok büyük kıl köklerim olduğu için. Her yerim kan içinde kalıyorum. Bi babamla bi sevgilimle tıraş olup duruyoruz maalesef
Ben bi cesaretimi toparlayabilsem koşa koşa gidicem de... Onu yapamıyorum. Hele ki 3 ay önce babaannemi kanserden kaybettim, iyice korkuyorum artık. Ama ağda da yaptıramıyorum çok büyük kıl köklerim olduğu için. Her yerim kan içinde kalıyorum. Bi babamla bi sevgilimle tıraş olup duruyoruz maalesef
merhaba arkadaslar cok kısa zaman sonra lazer epilasyona baslayacagım.tüm vücudumu düşünüyorum ama baslangıc olarak en sorunlu bölgelerimi düşünüyorum.genital bölge konusunda emin değilim. acaba bir zarar verir mi .rahmi etkiler mi.koltuk altı için lenf bezlerine zarar verir diyorlar.rahatsız oldum.yardımcı olursanız sevinirim...senağlama
calimeros_82 bana bu özel hastanenin adını özelden mesaj atabilir misin? Fiyatlar hakkında bir bilgim yoktu ama 3 ayda 135 uygun geldi bana. Hele de böyle iyi hizmet alabiliyorsan. şimdiden teşekkürler.merhaba arkdaşlar, ben de uzun zamandır yaptırıyorum alex ile .. ancak gittiğim yer özel hastane. biraz pahalı, seans başına koltukaltı genital 135 veriyorum.3 ayda bir gidiyorum. (pakte programa girmedim yani)her gittiğimde doktor gelip inceleme yapıyor.bana sorular soruyor. içim o kadar rahat ki. ayarın ne olacağını teknisyene söylüyor. ve gerçekten hasta muamelesi görüyorsun.sana özel terlik ve yelek veriliyor. çok hijyenik bir ortam. genital için söylüyorum makat kısmına kadar alıyorlar. ancak iç kısımlara çok girilmiyor. acı var mı? var tabii.. seviye arttıkça daha çok acıyor. ama o kadar temiz ki artık. tamamen geçti mi. geçmedi , lazer tamamen yok etmiyor. bir de çok afedersiniz benim tüylerim erkek sakalı gbiydi o bakımdan hala daha gidiyorum ve gidicem de. 3 ay rahat dolaşıyorum. zaten bu sene nikahım olacak o zamana kadar genital bölgemde sorun kalsın istemiyorum.
sevg.
kızlar çok uzn olursa olmuyomu?i. iç dudak tüylerini jiletlemek zor değilmi ben hiç jilet vurmamda?hani lazer öncesi şiçin
kızlar çok uzn olursa olmuyomu?i. iç dudak tüylerini jiletlemek zor değilmi ben hiç jilet vurmamda?hani lazer öncesi şiçin
ayrıca kılları alıpta gitsek temiz temiz bu şekilde lazer olurmu?kaydirigubbakcemile
çok teşekkür ederim calimeros. hala özel mesaj yazamıyorum. o yüzden burdan ileteyim teşekkürümü. kuzenim o hastanede hemşire. ben onunla da konuşayım o zaman. ilgin için çok çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?