araştırın, para briktirin falan estetik yaptırın. sporlara kremlere falan da inanmayın. sadece cerrahi müdahale ile olur bu iş.
Hem evlendiğiniz zaman göğüsünüzün sarktığı için size tavır alıcak bir erkekle neden beraber olasınız ki.?
Ya benim göğüslerimdede çatlak var dediğin gibi kilo alıp vermektenmiş, acaba bu kremler falan iyi gelirmi die merak ediyorm,
soğumaz değilmi benden :kedi:
hem çatlak hem selülit hem sarkık göğüs var bende mafoldumben
Bence hiç kafaya takma. Artık estetik operasyonla halledilemeyecek dert yok. Üstelik artık bu operasyonların fiyatları oldukça makul. Hemde ödeme kolaylığıda sağlıyorlar. En büyük derdin bu olsun olumunekankayizsmile. Göğüs estetiği bölümünü incelemeni tavsiye ederim. Hem ameliyat olan arkadaşlarda fikir alırsın
Estetiğe karşıyım diyorsan platesi deneyebilirsin. Plates vücudu çok güzel sıkıştırıyor. Ayrıca sana bildiğim bir kaç göğüs sıkılaştırıcı egzersizi yazayım
1-Şınav çekme
2-Sırt dik ellerini alkış yapar gibi avuç içleri birbirine bakacak ş ekilde kapat ve tüm gücünle iki elinide ittir. 10 a kadar sayı bırak. bu hareketi tekrar et(umarım anlatabilmişimdir)
3-Yere dümdüz, dizler bükük şekilde sırtüstü uzan. Ellerinde ağırlıkla kolların havada gerginken yumarı aşağı daireler çiz
Duştan sonra soğuk su tutmanında çok faydasını görenler varmış ama ben dayanamıyorum akannehir
cerrahi müdahale fikri de tüylerimi ürpertiyor,ama sanırım sonunda buna mecbur kalıcam.soğuk duş falan diyorlar ama bu sarkmayı önlemek için yeterliolur,sarkan göğüsleri dikleştirceni sanmıyorum.sanırım bu da evlilik sonrasına kalıyor.evlenmeden önce yaptırabilicemi sanmıyorum dediğim gibi de bu durum beni evlendiğim insana karşı çok mahcup edecek.
bir de kilo alıp vermeden o kadar etkileniyorki,hala sarkıyor daha ne olacaksa yerinden kopacak galiba kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?