Bekar olup sarkık göğüslere sahip olan..

bilmiyorum,dikleştirme ameliyatlarına falan sıradan gözle bakıyorlar doktorlar düşünmezdim önceden ama fena mı yaa dik ve yuvarlak göğüslerle erkeğinin karşısına çıkmak gözü benden başkasını görmez onları gördükten sonra ahh ahhh:kedi:

valla istersen füze gibi olsunlar gözü dışardaysa yine görür.
bir tanıdığım vardı, 10larca kadınla yattım henüz karımınki gibi mükemmel bir vücuda raslamadım diyordu alsanaalsanasmile
çok derdetme, illaki eşin sarkık olmasa daha çok memnun olur ama sarkıkken de gayet bayılabiliyolar test edildi onaylandı kaydirigubbakcemile3

isterse füze gibi olsun kaydirigubbakcemile3:lepi:lülülülülülüsırnaşık şeydelikafadulden ayyyy çok güldüm annemede okuttum hatta :sm_cool:
canım bnm öyle bi sorunum yokta ama bu silikonlu dolgulu iç çamaşırları varya onlardan kullanmaya başladığımdan beri sanki büyüdüler gibi geldi bana .gerçi onlardan kullanıyosundr eminim kullanmıyosan bi dene bakalım bide yaşın 16 galiba deme dur bakalım ya çok küçüksün bunları dert etmek için

canım bu arada yaş 16 değil sanırım bn saçmaladım öyle okudum gibi hatrladım kusura bkma ama sorun etme o kadar bndede deli gibi çatlak var bni beğenn adam byle beğensin sonuçta onlarda mükemmel değil

Aman ya tek derdin bu olsun. Bnm goguslerim kucucuk arti cok selulitlerim var, vucudumun bazi yerlerdinde cok sarkiklik var surekli zayiflamaktan.. ama hic umrumdadeil, evlenecegim adm bnm vucudum icinmi evlnck sanki..

Simgecim bende geldim yanına aynı dertten bende muzdaribim:kedi: Göğüslerim 11 yaşımda oluşmaya başladı 16 ıma kadar süperdi. Ama arada bi sütyensiz gezdiğim çok zaman olmuştu. 17 yaşımdan beride böle sarkık. Fazla değil ama rahatsız ediyo beni. Masaya yasladığımda sanki canım acıyo. Öyle göğüslerimle uğraşıyorum bende. 1. si soğuk su biraz gerginleştirmekten başka bir işe yaramıyo şahsen denedim ve onaylamadım :hulya: 2. si de bende estetik yaptırmayı düşünüyorum ama o para nerde? Zaten onu yaptırcak param olsa kazandığım bölüme giderdim naniknanik

test edildi onaylandı he,:hooray::icecream: peki bir yorumu olmadı mı?erkekler genelde akıllarına geleni söylerler üzücemmi kırıcammı düşünmeden

canım silikonlu sutyen kullanmıyorum çünkü küçük değiller.şekilsiz olmaları canımı sıkıyo.kalıplı içi boş sutyenelr varya onlardan kullanıyorum normal sutyen takmayı özledim yahu şöyle sarkmasa da giysem istediğim gibi :gitme:

ahh canm yaa şimdi yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla daha çok sarkacak :gitme:

Aman ya tek derdin bu olsun. Bnm goguslerim kucucuk arti cok selulitlerim var, vucudumun bazi yerlerdinde cok sarkiklik var surekli zayiflamaktan.. ama hic umrumdadeil, evlenecegim adm bnm vucudum icinmi evlnck sanki..

canm ya ne bilim ona da haksızlık değilmi,taş gibi bi hatunla evlenip taş gibi göğüslere bakmak istemezmi.

biz onlar kadar şekilci değiliz ama onlar öyle düşünmüyor.:umursamaz:

ya bende bekarım ve bu yaz nedense sütyen göğsümün aşağılarını isiletti..kızardı ve şimdide karardı bende bu yazdır hiç sütyen takmadım neredeyse bu zaman zarfında aşağa doğru çekme yapdıysa bilemem:roflol:

Cogu kisinin derdide ayniymis, ama dunyada sarkik goguslerden cok dha onemli seyler var ! Ha yaptircaksan kendin icin yaptir, esim begenmez diye deil. Madem begenmio evlenmesin kardesim tas gibi bi hatunla evlensin , ama bnm mutlu ettgm kdr edebilirmi ? hayir ! Mutluluk iki goguslemi olurmus ya kizdim bak smdk

eşinin güzel vücutlu bir bayana bakması belki olmaz ama seninde kendi vücuduna bakman lazım yaaa. sarkık gögüslü yaşlı bayanları görünce üzülüyorum hem sağlık açısından da daha dik olmaları lazım çünkü sarkınca pişik olur gibi.
ben aynaya bakınca kendimi hoş görmem lazım bir kere... sonra ilerde eşim için benden başkasına gözü kaymasın diye :))) sengözlerimebaksanabsositososito

canm ya ne bilim ona da haksızlık değilmi,taş gibi bi hatunla evlenip taş gibi göğüslere bakmak istemezmi.

biz onlar kadar şekilci değiliz ama onlar öyle düşünmüyor.:umursamaz:

eevt haklısın televizyon seyrederken bile hissettiriyorlar.... ilk baktıkları yer genellikle orası oluyor kardeşim.... malesef kadınların en dikkat çekici yeri orası sen ne kadr çok kalp desende ...
iyi huy temiz kalp her zaman kazanmıyorkiii.
erkekler de kalp derler önemli olan kalp ... malesed dış görünüşte önemliii.
abimin sevgilisi olmasına rağmen nerde güzel kız var düzgün vücutlu hemen inceliyor... ben abime sonuna kadar güvenirim ama işde nerde güzel vücutlu kız var hemen bakıyorlar o ayrı o ayrı diyor birdeee... :dilcikar:

Vucudumda en begenmedıgım yerdır goguslerım ):
Bazen cok dık duruyorlar ama son gunlerde ıyıce saldılar kendılerını
Bır kac kılo verdım de.
Bu, esımın umurunda bıle degıl.
Ben daha cok takıyorum kafama,
slıkon yaptıracagım dıyorum, karsı gelıyor.
Yanı aslında erkekler o kadar da cok onemsemıyor bu durumu.
Ele avuca bıraz gelsın yeter

evet kesinlikle katılıyorum,hatta tvlerdeki gibi güzel kadınlar nasip etsin bize,yada onlar kadar güzel olsun dediklerine bile şahit oluyoruz.eskidendi bence o.kadınlıkmış hanımefendilikmiş iyi huymuş bir yere kadar.

güzellik,kralların bile önünde eğildiği bir hazine..

aaayyyynneeeeeeeeennnn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…