Kizlar, elbette cogumuz bir sekilde evliligi düsünüyoruz, istiyoruz ve bir sekilde bekliyoruz....
ama aranizda benim gibi : SUAN EVLENMEK MI? diyen var mi?
Hayatimin okadar tadini cikariyorum ki, hic de suan baglanmayi düsünemiyorum diyen var mi?
Daha is anlaminda baska yerlere ulasmak isteyenler, dünyayi gezmek isteyenler buraya =))))
ama farkli iste...nisanlisin......hayatinda ciddi bir iliski sürdüren birisi ve bekar gezen birisini cok farkli hayatlar sürdürüyor.....
tabii ki hosgeldin =)
zaten bekarlar fazla yok burda sanirsam =)
ama farkli iste...nisanlisin......hayatinda ciddi bir iliski sürdüren birisi ve bekar gezen birisini cok farkli hayatlar sürdürüyor.....
tabii ki hosgeldin =)
zaten bekarlar fazla yok burda sanirsam =)
teşekkür ederim..hoşbulduk
bız 4 senedır beraberız ama yılda 2 defa yanyana gelıyoruz..
o yuzden hep tek kalıyorum
bir süre sonra değişicek fikrin .25 yasındayım yeterince gezdim tozdum ..cok da sevmem .her yaz bı yere gıdım yeter.sevgilimle gezmek eglenmek daha mutlu edıyo benı ee tabı arkadasın yerıde baska.nişanlıyım 30 eylülde düğünüm var insallah...
yas kac sizin ? =)
sende hg canim..... benim yasim da 25.
acikcasi hep öyle bir evlenme düsüncem vardi bugüne kadar...benimki aksine degisti =))))
hep istedigimi yaptim.....hep bir eksik hissettim iste evlenmek istedim....ama simdi hic öyle düsünmüyorum. yanlizligin mutlulugunu yakaladim birden......
dügünün resimlerini bekleriz kiz ozaman =)))))
napiyorsun? calisiyormusun?
allah bozmasin canim simdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?