Bekaret mahvettin beni yardim

Umutsuzponcik

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
6
1
1
30
Merhaba benim ilk konum. sizin önerinize ihtiyacım var. 3 aylik bir ilişkim var sevgilim ciddi annesiyle de tanıstirdi beni her gun hediyeler cicekler derken is ilerledi ailemle tanismak istedi. bende ona iyice alısmadan gercegi artik soyliyim dedim. bakire olmadigimi 1.5 yillik iliskimde birliktelik yasadigimi soyledim. once şok oldu uzuldu konuyu konustuk orada kapattik. tamam buraya kadar bisey yok. ama 3 gun sonra sehir disina toplantim var bu da bikac gun sonra gelecek. otel begen ben ayarliyim 1 haftada tatil yapmis oluruz dedi. toplanti antalyada. simdi ben ne yapicam? bu yaklasmaya calisirsa ne diyicem? yoksa ayni odada kalmak istemiyorum mu diyim lutfen yardim birlikte olmak istemiorum evlenmeden. bu hatayi bidaha yapmaya niyetim yok zaten tovbe ettim. yargilamadan guzel yorumlarinizi bekliyorum. bu arada yazdiklarinizi okuyorum ama sanirim hesabim aktif.degil sizlere cevap atamadim. simdi sevgilime ayni otelde kalmiycagimizi soylicem.tepkiyi yazicam size kizlar

Son düzenleme:
Genel olarak bekareti önemseyen biri mi? Üzüldü falan demissin, şimdi de aynı odada kalmak isterse diye endişe ediyorsun. 3 aylık iliskinizde hiç yakınlaşma olmadı mı?

Merhaba benim ilk konum. sizin önerinize ihtiyacım var. 3 aylik bir ilişkim var sevgilim ciddi annesiyle de tanıstirdi beni her gun hediyeler cicekler derken is ilerledi ailemle tanismak istedi. bende ona iyice alısmadan gercegi artik soyliyim dedim. bakire olmadigimi 1.5 yillik iliskimde birliktelik yasadigimi soyledim. once şok oldu uzuldu konuyu konustuk orada kapattik. tamam buraya kadar bisey yok. ama 3 gun sonra sehir disina toplantim var bu da bikac gun sonra gelecek. otel begen ben ayarliyim 1 haftada tatil yapmis oluruz dedi. toplanti antalyada. simdi ben ne yapicam? bu yaklasmaya calisirsa ne diyicem? yoksa ayni odada kalmak istemiyorum mu diyim lutfen yardim birlikte olmak istemiorum evlenmeden. bu hatayi bidaha yapmaya niyetim yok zaten tovbe ettim. yargilamadan guzel yorumlarinizi bekliyorum.
Bakire olmadıgınızı söylemeden boyle bir yaklaşımı olmuşmuydu. Olmadıysa sizden yararlanmak istiye bilir beraber olmayın öteki bir hataydı diyin tekrarlamak istemediginizi soyleyin.

Istemediginiz hic bir seyi yasamak zorunda degilsiniz. Rahatlikla reddedebilirsiniz. Ama bu konudaki adam beni iskillendirdi. Hani daha once iliski yasadiginiz icin farkli gozle bakan adamlardan olabilir. Veya tesaduf olabilir bu otelde kalma istegi. Bilemeyecegim.

dusuncesini en iyi siz bilirsiniz kimi erkek intikam bicimi gibide gorur sen daha once biriyle olmussun benlede olursun diye sozde asaglamaya kalkar veya tam tersi sadece sizi sevdigi icin yakınlasmak ister ..siz ayrı oda da kalmak istediginizi soyleyin tepkisine gore anlarsınız

buna uzulen bir adamin sonra daha sindiremeden otele cagirmasi cok sacma geldi bana. bu soylediklerinIzi ona aciklikla soyleyin. umarim anlayis gosterir, yoksa baska bir yol izlemen gerekir bence.

Aynı odada kalmayı bekaretten bağımsız olarak düşünemez misin? Belki adam bakire olmanı falan artık umursamıyor. Seven insan sarılıp uyumak da ister. Neden kriz oldu ki şimdi? Adamı seviyorsan birlikte olmak istememen de değişik. İmza atınca duygularınızda nasıl bir değişiklik olacak da aynı yatağa gireceksiniz?

oteli sen ayarlayacakmışsın ayarla oteli buradan 2 tane oda güzel olur de. o zaman aynı odada kalmak istemediğini anlar. konuyu açarsa pişman olup tövbe ettiğimi fark edemedin mi dersin ;)

Ya bise dicem ama yanlis anlamani veya uzulmeni istemem. uzmek icin demiyorum ilk aklima geleni dicem.

Sen eski birlikteliginle beraber oldugunu dedin ya, sanki sevgilin firsatcilik yapiyor gibime geldi. yani onla beraber oldu benlede beraber olur diye dusunuyor olabilir.ilk defa bu durum yasaniliniyorsa firsatcilik yapiyor. yok oncedende hep boyle tatil yaptiysaniz normaldir.
Sen ona deki. odalarimizi yan yana ayirt ederim. baska birsey varmi de masuz. oda ayni odada kalmicaz mi falan derse sende buraya yazdiklarini dersin
Birlektelik yasamak istemedigini.

Bakire degilsin diye onunla da sevisecek degilsin. Bence tatili ya hic kabul etme ya da ayri odalarda kalin. Istemiyosan yakinlasmasina izin verme. Umarim yaniliyorumdur ama bence kendisiylede seviseceginizi dusunuyordur

Beraber olursanız, devamlı yaptığınızı bunu hiç önemsemediginizi düşünebilir.malum çapkınlık onların hakkı ya..

Back
X