Bekaret mahvettin beni yardim

aynı şekilde konuş
ruhen böyle birşeyi kaldıramayacağını bu iş biterse çok yıpranıcağını vsvs .
saygı duymazsa defolsun gitsin bu ne ya . yapsan bir türlü yapmasan bir türlü . yeter ya millet gitti uzaya bizim uğraştığımız şeylere bak . kendiside yapmasın o zaman bakire olmadığını öğrenince üzülüyor sonra senle birlikte olmak istiyor bu ne perhiz derler adama .

canim ben senin yerinde olsam direk red cevabimi verirdim cunku belliki bir firsatcilik yapmaya calisiyor bu durumda isine gelirse seven insan sana deger veriyorsa eger gercekten senin dönüşü de bekler yani normal olarak nabza gore serbet vermek gerek diyorum ben.

Canım şu an otel bakıyorum odalarımız yanyana olsun istiyorum uygun olan otellere bakıyorum de.
Bakalım ne tepki verecek? İşim çıktı gelemiyorum derse veya çirkefleşip daha önce çekinmemişsin derse bas tekmeyi gitsin.

bu iş yaş. Birlikte olmayı red edince, diğer adamla olmuşsun demekki beni onun kadar sevmiyorsuna getirecek. Sonuçta adamın açısından bakınca o da haklı. Zaten evlenmeden birliktelik yaşamış demekki buna o kadar karşı değil Yani ben enayi miyim der içinden. Madem seviyorsun seni engelleyen ne? Ama şu da var bu konunun konuşulmasının hemen ardından otel daveti de çok manidar. Bana çok iyi görünmedi. Adamın duygularını isteklerini bilemeyiz tabiiki. Aynı odada kalmak istemediğinizi ona da açıklayın. Sadece tek söyleyebileceğim istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Ama keskin bir şekilde evlenmeden birlikte olmayacağınızı söylerseniz de kaybedeceksiniz.

Erkek arkadaşın bakire miymiş keşke ona da bi sorsaydın. Gerçi eminim her erkek gibi eline kız eli değmemiştir. Şimdi sen bakire değilim deyince dökülür o da. Sal ipini gitsin bence hiç güven vermedi.

normalde karşı değilim bu durumlara ama adam niyeti bozmuş. hiç anasıyla danasıyla tanıştırdı diye yanlışlara düşmeyin. istemiyorum deyip kestirip atın.

Erkek arkadaşın bakire miymiş keşke ona da bi sorsaydın. Gerçi eminim her erkek gibi eline kız eli değmemiştir. Şimdi sen bakire değilim deyince dökülür o da. Sal ipini gitsin bence hiç güven vermedi.
Bakire olmadığı kesin ama bakir olup olmadığı muamma (:

''nasıl olsa bakire değilmiş'' diye sizden faydalanmak isteyebilir. İstemiyorsanız yapmayın sizi zorlarsa da hemen yanından ayrılın. Ne yapacağı belli olmaz.

Bakire olmamanız, istediğiniz zaman sevgiliniz ya da herhangi bir adamla ilişki yaşayabileceğiniz anlamına gelmez.
Bunu ona anlatın.

Arkadaşınız bakire olmadığınızı öğrendiği için otel işi fırsat gibi geldi
Teklif ederse geri çevirince trip atıp laf sokacak sanki

Back
X