• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret ne kadar önemli?

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
İyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

İyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bunu sorun eden biriyle birlikte olmayın

Canim sanirsam kimse oyle bir durum yasadiysada burda anlatmaz. Lakin piskolojini bozma! Hatasiz kul olmaz. Ve birgun karsina bunu sorun yapmayan cikar. Sana vericegim tavsiyem ne olursa kim olursa olsun herzaman dogruluktan ayrilma! Yalan soyleme seni sevicek kisi zamaninda yaptigin hatada dolayi birakicaksa biraksin!

bunu kafasına takmayacak modernlikte bir insanla olursan sorun olmaz.kimse kimsenin geçmişini kurcalamamalı bence kız olsun erkek olsun illaki herkesin az çok yaşanmışlıkları vardır bunlar şuanki ve gelecekte olan ilişkilerini bağlamaz.psikolojini bozucak boyutdaysa çaresine bakarsın bunun için tıbbi yollar mevcut.buna karşıyım dersen manevi destek al bence.bana kalırsa bu yaptığın durum yanlış değil ama arkasında durmadığın için senin için yanlış bir karar olmuş.

En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.

Bu düşünce adamları zar düşkünü yapıyor. Eşim bana bir kez bile sormadı, aramızda konusu bile geçmedi

En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.

Tabi ki de her erkek bekar kız ister zira bekar olmayan kişi evli demektir ki herhangi bir normal erkeğin evli bir kadınla bir şey düşünmesi doğru olmaz. Bekarın anlamı konusunda hemfikirsek devam ediyorum böyle bir isteği olan kişiye ancak kendisi de daha önce hiç cinsel bir deneyim yaşamamışsa hoşgörü ile bakılabilir yok kendisi istediğini yapmış ama evleneceğim kadın cinselliğin ne demek olduğunu bile bilmeyecek kafasındaysa zaten ondan uzak durun çünkü gerçek şu ki o adam sizi eşi olarak değil seks objesi olarak görecektir. Çoğu erkeğin bakire istemesi bu gerçeği değiştirmez o halde çoğu erkek seks objesi arar. Üzgünüm ama ben erkeklerdeki bu takıntıyı özgüvensizlik sorunu olarak görüyorum cinselliğin ne olduğunu bilmezseniz en iyisi sizin ki olduğuna tabi ki inanacaksınız. Son bir şey daha ben çevremde herhangi bir arkadaşımdan böyle bir takıntı olduğunu duymadım aksine kendini tanıyan ve bilen dürtüleriyle barışık kadınlarla beraber olmak istiyorlar.bir de artık normal evlilik yaşı 30a dayandı cinselliği tanımak için 30 çok geç bir yaş mesela

Kişiye göre değişir, bana göre önemsiz.
Namus varlığı bile kesin olmayan bir zar parçasından ibaret değil. Mutluluk için de garanti değil.
Zorla birlikte olmadığınıza göre psikolojinizi bozacak bir durum yok ortada.
Tek tavsiyem bunu önemseyen bi adamı hayatınıza sokmayın.

Kişiye göre değişir, bana göre önemsiz.
Namus varlığı bile kesin olmayan bir zar parçasından ibaret değil. Mutluluk için de garanti değil.
Zorla birlikte olmadığınıza göre psikolojinizi bozacak bir durum yok ortada.
Tek tavsiyem bunu önemseyen bi adamı hayatınıza sokmayın.
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan

He erkekler hep bakire kiz ister ama sorsan kendileri kac kadinla beraber olduklarini saymaya baslarlar. Kendi rizaniz vardi sanirim. O zaman o an o kafayla size göre o insanla beraber olmak dogru karardi. Bugün size göre bir hataydi veya kötü tecrübe. Önemli olan kendinizi oldugunuz gibi kabul etmek erkekleri düsünmeden önce

Back
X