Bekaret sorunu

Bu konuyu özel olarak açıp konuşmayı gereksiz buluyorum. Ama konu oraya gelmişken kendi yaptığınızı da söyleyebilirdiniz pişmansanız pişmanım değilseniz o kadar bir sorun değil gibisinden. Çünkü konuşmalarda ortak noktalar varsa söylenir. Biri şu ameliyatı oldum şu hastalığım vardı ya da şuraya tatile gittim dediğinde aynısını nasıl yaptıysak aa bende diyorsak şu an söylememek tuhaf olmuş. Kimseye söylemek zorunda değilsin özel olarak ama konusu açılmış yani.
Yani birbirinden bir şeyler gizlemek bu kadar kafaya takmak bilmiyorum yazık biraz. Ya da hayat görüşünüze uygun olmayan biriyle olmak ya da hayatınıza uygun olmayan şeyler yapmak vs. İnsanın iç rahatlığı açısından kötü.

Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.

Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
Ben anlamiyorum hanim ablalar bu kadinlardaki girdigi kabin seklini alma durumunu sivi degilsiniz rahat olun o inancli diye kendinizi onun kalibina sokmayin cogu kisinin evliliginde de temel sorun bu o neder ne dusunur diye kafa patlatip onun sinirlariyla yasamak bir de ben anlayamiyorum erkek milletini kendisi calip size ahlak satamaz. Gecmisi gecmiste birakin anlatmaya deger birsey gormuyorum ben. Zaten sizi kendisinin de yaptigi birseyden yargilayacagini dusunuyorsaniz tekmeyi basin gitsin. Siz cinsel bir obje korunmak zorunda olan bir madde degilsiniz iliskiniz olduysa olmus ne olacak yani sizden kiymetlimi bekaretiniz caniniz sagolsun

Şu an size yeni sayfa açalım falan demiş ya siz yine de güvenip anlatmayın. Iki hafta çok yeni. Ileride bir anlaşmazlıkta söylediğiniz her şeyi aleyhinize çevirebilir. Eğer bekarete önem verdiğini düşünüyorsanız yol verin gitsin. Bana ağzınızı arıyor gibi geldi. Benzer bi durum yaşadım diyebilirim. Eski eş ilişkimiz yeniyken ağzımı aradı. Söylemediğim şeyleri varmış gibi gösterdi. Tanımadan güvenip anlatmayın. Gerçekten güven duyarsanız ve böyle bir zihniyette olmadıģına karar verirseniz anlatabilirsiniz. Sonuçta kendisi de yaşamış sizi sorgulamak hakkı değil.

Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.

Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
senin ağzını aramış 3.kez buluşuyo hopp hemşo banane senin yatagından dersin daha o kdr samimi değilsin .girme kurcalama tanıdıkça o işleri takan biriyse ayrılırsın ilerde iş ciddiye binerse çok söylenir zaten bakire değildin vs vs hakaretler içerebilir.biraz tanı yine aynı konuyu açarsa hayırdır de 4 kere buluştuk agzında hep geçmiş cinselliğin

Bana biraz size yem atmış gibi geldi.. böyle bir şeyi direkt soramayacağı için.. Bence de güvenip anlatmayın.. En azından daha iyi tanıyana kadar.

Açıkçası böyle konuların tanışır tanışmaz konuşulmasi bana acayip itici geliyor. Yani Şahsen adamın 10 sene önce birileri ile yatmanın sizi şu anda neden ilgilendirsin? Adam neyin mesajını vermek istiyor. "zamanında yaptım, ama pişmanım, şimdi doğru insanı bekliyorum.." mu? Yoksa "En son 10 sene önce yattım, ondan sonra kimse senin kadar özel olmadı" mı? Neyise ne. Böyle sohbetler dediğim gibi acayip itici ve insanın gözünde adamı küçük düşürür. Her insan belli kriterler arar eş olacak kişide. Ama listenin baş ucunda seks sohbeti neden?! Bence kimseye seks hayatınızla ilgili bilgi vermek zorunda değilsin. Ha dese ki "ben bakireyim, hususi benim gibi bakire birini istiyorum" o zamam anlarım. Ama burda neyin mesaji veriliyor belli değil. Ben sizin yerinizde olsam görüşmeyi sonlandırırdım, ama devam etmek istiyorsanız renk vermeden önce daha iyi tanıyın derim

Nasıl yani inancına göre kendisi ilişkiye girebiliyor ama hayatına alacağı kişi ilişkiye giremiyor öyle mi? Hangi inanç bu? 2019 model yeni sürüm bir din/inanış mı piyasaya sürüldü de haberimiz yok :KK53: Dostum ilişki yaşamak sadece yatakta olup bitenlerden ibaret değil. Bu seçimi kendi özgür iradenle yapmaya karar verdiğin takdirde tüm sorumlulukları alabilecek iradeye de sahip olmalısın. Kısacası yaşadıklarının arkasında durabilmelisin. Bu seçimi sen yaptıysan hiçkimse seni verdiğin bir karardan ötürü yargılayamaz. Yargılatmamalısın. Zihni özgürleşmeden bedenini özgürleştirenlerin tipik davranışları zar diktirmek, saklamak, yalana başvurmak... Üzücü.. Umarım böyle biri olmak yerine özgür iradesiyle yaşadıklarının arkasında duran ve seni sadece sen olduğun için isteyen birisi ile yola çıkan biri olursun. Aksi ziyanlık.

Inançlı bir adamsa kendi niye ilişki yasamış ?
Kendi yasadıysa seninkini de sorun etmemesi gerekir.
A a daha üç kere buluştuğum kişiyle konu nasıl buralara geldi o da var tabi

Inançlı bir adamsa kendi niye ilişki yasamış ?
Kendi yasadıysa seninkini de sorun etmemesi gerekir.
A a daha üç kere buluştuğum kişiyle konu nasıl buralara geldi o da var tabi
Daha evvelki yazılarımda hepsine cevap verdim. Eskiden o kadar inançlı değilmiş sanırım. O tip şeyler de ima etti. İnanın benim de kafam karışık.

Tav adam en son 10 yıl önce şey yaptım demiyor ki

Birinin günahına girdim diyor
Yani bakire biriyle ilişkiye girmiş .

Ben olsam söylerdim.
Ne olmuş o bakireye. Girdim günahına oldu bitti. Şimdi bakire istiyorum. He canım he Çok dürüst davrandı beyefendi... Yürüsün gitsin.

Yani niyesi bizi ilgilendirmiyor. Bence karsindakini de ilgilendirmiyor. Adam zaten kendi de zinadan kacinan bir adam degil haliyle aksini diyemez zaten. Bir arkadas demis sakin ama sakin bu tarz seyleri mesajla konusma.
Ki bence hic konusma. Baktin icin rahat etmiyo ustu kapali soyle detaya girme. Cunku evlenseniz bile bence fazlasi kimseyi ilgilendirmiyo.

Konu oralara kadar gelmişse kimse ne yaşadığını anlatmamali şimdi olmasa bile ilerde büyük sorunların temeli atılmış oluyor insanın hayat arkadaşı bile olsa kendi bedenine ozeline bu kadar karisilmasina kimsenin hakkı yoktur diye düşünüyorum. Yasadiklarinizi paylaşmak yerine konu hakkında ne düşündüğünü belirten bir bey olsaydı daha ılımlı dusunebilirdim zira altını deşmek için zarf atma mantığı hiç olmamış hiç yakışık bir hareket değil. Supheye düşülen yerde yaşantı ve karar olmamalı diye düşünüyorum buraya konu açacak kadar şüphe içinde kaldığınıza göre pek tatmin edici bir zihniyette değil o arkadaşınız.

Kendisinin evlilik disi cinsel deneyimi olduguna gore pek de inancli biri degil gibi.
Onun yasamasi normalse sizinki de normal

Ben şu kısmi tam olarak anlayamadım:

Kendisinin de yapmış olduğu bir şeyle ilgili olarak nasıl bir sorun çıkarabilir?

Kendisi yapmamış olsa hadi neyse de. Kendisi de yapmış. Eşitlenmiş oldunuz işte. ??

Namusu iki bacak arasında aramasın
İkincisi adamı gözüm tutmadı
İlla iyiliğini gözönünde bulundurmayın

iyi aksamlar.Soylemenize gerek yok.Bu sizin bir ayibiniz kusurunuz degil.3 defa gorustugunuz birine gecmisinizde yasadiginiz bir iliskiden bahsetmeyin.Onemli olan onunla olan iliskinizdeki uyumunuz,sadakatiniz,sevginiz bunlarda sikinti olmasin.Hemen de guvenmeyin.Ailenizle,dertlerinizle de ilgili fazla bilgi vermeyin.Bilmesi gerektigi kadarini bilsin.Sonra en ufacik sorunda kacarlar sen daha iyilerine layiksin olur.En cok degeri kendinize verin eger o kisi sizin kismetinizse hicbirsey engel olamazs.sevgiler

Back
X