Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten saglilikli değilim ki şuan ne yazdım halen daha okumadım yorumlara bakıyorum sadece çok daraldım tek başıma işin içinden çıkamıyorum kimseye anlatabildigim bi durum da değil kız bile olsa anlatamıyorum korkuyorum duyulur diye istemiyorum ailemi ben biliyorum suçum olmasa bile öldürürler biliyorumŞu anda yapacağın en doğru hareket psikiyatrste gitmek olur. Kimse bir seyi kınamıyor da köstek de olmuyor. Ama olaya yaklaşma biçmin ve cümlelerin tutarlı ve sağlıklı gelmediği için böyle yorum yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda psikolojik destek alıp bu olayı atlatırsın. Tekrar geçmiş olsun.
Iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim çok doldum buraya patladım heralde kötü şeyler duymak istemiyorum zaten yeterince kötüyümVicdan diye bir yer var.
Dogrunla yanlışınla oradasın.
Keşke erkek arkadaşın,daha dogrusu seni bu duruma düsüren hödüğün pesine düsmeseydin.
Cehennemin dibine kadar yolu var.
Kimseye bir sey ispatlamak zorunda değilsin.
Kimseye açıklama yapmak,kimse ile paylasmak zorunda degilsin.
Evet ne yazık ki sana ön yargı ile yaklaşan insanlarla karşılaşacaksın ama şundan emin ol ki bunu hemen hemen her kadın,her insan yaşıyo...
Kimine bakire olmadıgı icin,kimine dul oldugu icin,kimine yalnız yasadıgı icin vs.
Malum burası Türkiye.
Kendine güven.
Kendinden emin ol.
Boyle bir seyi yasayan ilk insan degilsin,sonda olmayacaksın....
Allah rızası için öncelikle kınayacak hiç kimse yorum yapmasın ki kanamayin kimin başına ne geleceğini bir Allah bilir..
Erkek arkadaşım tarafından zorla tecavüze uğradım hayatımın en büyük acılarını yaşattı bana icim de ona gram sevgi kalmadı ama öyle bi şehirde yaşıyorum ki doğu da bi yerde korkumdan kimseye bise diyemedim duyulursa biterdim biliyorum sustum ondan nefret ede ede yanında kalmaya çalıştım mecbur hissettim kendimi sonic mu aldattı beni defalarca hayatımı mahvetti sonra beni öylece bıraktı gitti yalvardım yakardım dinlemedi hiç vicdanı sızlamadı onun yaptığı şeyin acısını ben tek başıma çektim ben yandım hayattan soğudum hiç biseyden zevk alamadım ağladım sızladım kimseye diyemedim başka biriyle olmayi bunu birine anlatamaya asla cesaret edemedim tek başıma yandım birine anlatır gibi oldum ki benim bi suçum yoktu söyledim ve bu kişi gecmisin de bi ton şey yaşamış biri beni direk kötü gordu kullanmaya çalıştı izin vermedim beni o kadar severken birden sevgisi bitti dedim ki demekki dürüst olamamak gerekliymiş demekki yalan söylemek lazimmis onlar her halti yer ama onların bi zarı yok ya hiç bise olmaz sen yapmazsın biri gelir yapar ama o zat gitti ya namussuz olursun kınamayın sakın dayanamadım bidaha birine bunu anlatıp bu acıyı çekmek istemedim aynı sıkıntıları yasamak istemiyorum kabus gibiydi herşey demek dürüst olunca kötü kız damgasını yiyosun demek ki bir damla kan ile ölçülüyor senin namusun diye zor oldu ama bi karar verdim ve gidip diktirdim ama içim hiç rahat değil erkekler için değil onlar olmazsa biz bu hale gelmezdik kendim için ilerisi için korkuyorum yaptıran varmı lütfen varsa yardıma çok ihtiyacim var sorun oluyo mu ileride anlasiliyo mu kınayacak olan da lütfen lütfen yazmasın ne olduğunu bilemezsin asla ben biliyorum Allah biliyor çektiklerimi...
Iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim çok doldum buraya patladım heralde kötü şeyler duymak istemiyorum zaten yeterince kötüyüm
Tatlım söyleneni boşverSenin için söylemedim sen iyi bise yazmışsın diğerleri için anlamadan bilmeden pat diye saydırıyorlar
Yanlız hallettim özel de yaptım inanın inanmayın problem yokTecavüzü neden kınayalım.
Ama şikayet etmemişsin onu biraz kınadım.
Doğuda ufak bir şehirde baskı ile büyümüş bir kız çocuğu isen korkmuşsundur amenna.
Ama bu korkuyu yaşayan birinin gidip 'diktirdiğine' inanamadım açıkcası.
Nerede yaptırdın işlemi?
Devlette mi özelde mi?
Nedenini söyledin mi?
Yalnız mı hallettin bu meseleyi?
Türlü türlü soru sorabilirim.
İnandırıcı gelmedi bu çelişkili durum.
Tatlım söyleneni boşver
Şuan bekaretten önce aklı dengeni koruman gerekiyor
Maddi durumun varsa iyi bir psikolog bul yoksa devlet hastanesindeki psikologla yaşadıklarını paylaş.bir süre sadece tedavinle ilgilen
Boşluklarından faydalanıp kimsenin hayatına girmesine izin verme,etraf çakal dolu ve onlar sadece birilerini kullanmak için varlar.
Tedavinin bittiği zaman senin için asıl önemli olan şey ne ona göre yol çizip kararlar alırsın..şuan degil
Bak konu sahıbesı .
Adam sana tecavuz etmiş daha ne laga lugası bu ?
Senın suçun tecavuze uğraaman deği l.
O olaydan sonra o pez*gın yanında durman!!
O olay yaşandıgı an şikayet etcektın tecavuz dıyosun tecavüzz Rızayla olan bişey değil bu dediğin!!!!
Asıl bomba Doğuda oldugun için kimselere tecavüze ugradıgını söylemedın ama zar dktirdin
Doğuda mı oldu zar diktirme olayı
Doğuda yaptırmadım bidaha soylemek istemiyroum lütfen eğitim için gittiğim bi yerde yatırdım birden karar verdim zstenDoğuda tecavüze uğrayıp susuyorsun ama zar diktirebiliyorsun .
Susmaman gerekirdi diyeceğim ama ne yaşadığını bilemez kimse
Haklisin yaşadıklarından dolayi Sağlıklı düşünemiyor zaten.Olabilir tabii ama bilemiyorum. Tecavüze uğrayıp bekaret diye başlık açmak bana sağlıklı görünmedi.
Kalp sorunum var şuan zaten önceden yoktuBu arada diktirince
ileride hayatına alacağın insanı kandırmak kolay.
Ama bu yaşadığın olay yüzünden bozulan psikolojin ileride karşına çeşit çeşit hastalık olarak çıkacaktır.
Eşinle mutlu olamazsın,cinsellikten soğursun,yeme bozukluğu yaşarsın,çocuk yetiştirirken sorunlar yaşarsın,psikolojik rahatsızlıklar olur,panik atak olur. Olur da olur.
Yani önce sen tedavi olmalı,ruh sağlığını düzeltmelisin.
Hayirpeki şuan nışanlımısın
sanırım bunu düğünden bir kaçgun önce yapıyorlar,
Hayır değilim kimse de yok hayatımda belki biraz iyi olurum diye yaptım sadece