bekaret

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(dikim işi olduğunu bile bilmiyorlardı ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta geçici dikim yapıpevlenen var mı 7 yıldır psikolojik hap kullanıyorum bipolar bozukluk var yüzden tölaranslı davrandılar bana ama babam şuan o... diyor :KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Babana neden anlatma geregi duydun?
benim annem ev hanımı ve her şeyi herkese söyleme gayretinde nöbet geliyor arada bipolar bozukluk(duygu durum bozukluğu) var bende annem söyledi seni avlamış kandırmış deedi ilk şimdi de çok üzerime geliyor elime teli alsam adımı çıkartıyor

Sakın kimseye soyleme seni kullanmaya kalkarlar. Zaten herkes seninkinin peşinde.
Ailenide tebrik ediyorum. Annen özellikle cok akli selim bir insan.
Elalem duymasinda nisanliyken hallederiz demesi tam bir akil firtinasi.
Seninde piskolojin bozuk yazik kolay degil.
Kusura bakma diyecek cok daha güzel laflarim vardi sizin gibi aileye ama bos yere yasak yemek istemiyorum.

Ülkenin hali içler acısı.

dışarı çıkmama bile izin vermiyorlar artık vermicekler sanırım yurttan çıkışımı aldırdılar bittim ben kızlar:(:(

benim annem ev hanımı ve her şeyi herkese söyleme gayretinde nöbet geliyor arada bipolar bozukluk(duygu durum bozukluğu) var bende annem söyledi seni avlamış kandırmış deedi ilk şimdi de çok üzerime geliyor elime teli alsam adımı çıkartıyor
cevabınızda niye anlatma gereği duyduğunuzu anlayamadım ben, gerek yoktu buna, kaldı ki evleneceğiniz kişiye de söyleme mecburiyetiniz tartışılır bir konu.

yarın birgün evlenicem annemin bilmesi gerekir diye düşündüm 22 yaşındayım 20 yaşında oldu bu vaka ailemin isteğiyle tesettürlüyüm

Cumleyi anlamadim.
"Ailenin istegiyle oldu bu iliski" mi diyosun??? Yoksa ailemin istegiyle tesetturluyummu diyosun?

Niye ailene anlatıyorsn ki anlamış değilim 2 yıl saklamışsn bundan sonra da bi güzel saklardin zaten ! Ailen sana kim bilir ne baskılar daha yapacak... Ayrıca başka kimseye de söyleme bir zahmet bu olayı .. Kız olsun erkek olsun kimseyle paylaşma bu senin en özelin.diktirme konusuna gelince de kendi şahsi fikrin bu elbet ama bu işin vicdani boyutu da var

Sen ailene söyleyerek iyi yapmışsin belki ama ailwn verdigi tepkiyle hic iyi yapmamış keske demeseydin
diktirip diktirmemek sizin karariniz vijdanen rahat edebilecekmisiniz? Zaten bi cok insan bekaretinin bozuk oldugunu kocasina soyluyo ve bunu dert etmeyenlerde cok tabi hakkinizda hayirlisi uzulmeyin olan olmus

Niye ailene anlatıyorsn ki anlamış değilim 2 yıl saklamışsn bundan sonra da bi güzel saklardin zaten ! Ailen sana kim bilir ne baskılar daha yapacak... Ayrıca başka kimseye de söyleme bir zahmet bu olayı .. Kız olsun erkek olsun kimseyle paylaşma bu senin en özelin.diktirme konusuna gelince de kendi şahsi fikrin bu elbet ama bu işin vicdani boyutu da var

bende bipolar bozukluk var yani duygu durum bozukluğu o yüzden bazen atak geliyor aileme o zaman anlatmışım şuan pişmanım

Back
X