bekaret

Benim milletimin bir kismi bir turlu magara devrinden cikamadi... Boyle insanlarla hic bir yere gidemez guzel ulkem.
Turkler ikiye ayrilmis vaziyette: 1) 21. yuzyilda yasayanlar 2) 7. yuzyilda yasayanlar.
Bunu kabul edelim artik cunku bu gericilik cahillik ve siglik 1. grup Turklerin hayatini sabote ediyor.
Bunu bilmenizi istiyorum eyyyy 2. grup Turkleri.
21.yuzyili bu tur seyleri normalmis gibi gostermekle ne alaka bilim teknoloji sanat desen anlarim sunuda unutma orf adet kültür din dil ahlak toplumu ayakta tutan bu kavramlar bunu unutmayiniz lutfen

Canım valla sen önce tedavini üzerine yogunlas su psikolojik durumdan kendini kurtar sonra okulunu bitir güzel yerlere gel de sonra dusunursn o diktirme işini.. Önceliğin kendin su anlık.. Aile zoru ile tesettür demissin de bu işin açığı kapalısı da yok.. Yani özellikle bunu belirtmene gerek yok canım olay senin şu anki psikolojik durumun

Annene söyledin annen de direkt "hiç kimseye söyleme evlenmeden önce bakarız çaresine" mi dedi.
Baban da "o..i diyor.

Ya hiç anlamadım bu işi.
Nasıl bir düşünce nasıl bir aile yapısı.

Ne alaka 21. Yy da bekarete önem verenler gerikafalı mı oluyor?
İlerde bizde anne olucaz. Kızımız yada oğlumuz olabilir cinsiyet farketmez.
Öğretmemiz gereken ilk konu bu.
Erkekler yapıyor normal kızlar yapıyor anormal diye yapılan yanlışın devam ettirilmesi saçma.
Canım germe kendini boşver kız evladı serpilince gorurum ben onları

bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(dikim işi olduğunu bile bilmiyorlardı ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta geçici dikim yapıpevlenen var mı 7 yıldır psikolojik hap kullanıyorum bipolar bozukluk var yüzden tölaranslı davrandılar bana ama babam şuan o... diyor :KK43::KK43::KK43:
Ilk basda evlilik yerine okulunu bitirip calisma hayatima girmeni kimseyi kandirmamani tavsiye ederim kendi ayaklari uzerinde durmaya baslarsan oz guvenin yerine gelir bazi seyleri sorun yapmaz zamani gelince seni bu konuda anlayisla karsilayacak biri ciktiginda kararirini verirsin biran once okulunu bitirmeni meslegini eline almani tavsiye ederim

21.yuzyili bu tur seyleri normalmis gibi gostermekle ne alaka bilim teknoloji sanat desen anlarim sunuda unutma orf adet kültür din dil ahlak toplumu ayakta tutan bu kavramlar bunu unutmayiniz lutfen
Bana insanlik disi geleneklerin AHLAKLA alakali oldugu gibi vaazler vermeyin lutfen.
Geleneklerin orf adetlerin ve dinin AHLAK ile alakasi olmadigini on yasindaki cocuklar sizden daha iyi, cok iyi biliyor.
Herhangi bir cocuk geline sorabilir ya da dini vakiflarda tecavuze ugramis cocuklardan ogrenebilirsiniz hanfendi.

evlenmeden once iliskiye karsiyim yasayanlarada saygi duyarim basiniza gelmis olmuş bitmiş ailenin daha mantikli davranmasi gerekiyor bir baba kizina nasıl o..... der yaaa :( velev ki diktirdin bakire olarak evlendin karsidaki kisiyi kandirdiniz bu dunyanin ote dunyasi da var.senin bakire olmadigini bilen biriyle tanisip evlenmeni tavsiye ederim

Bana insanlik disi geleneklerin AHLAKLA alakali oldugu gibi vaazler vermeyin lutfen.
Geleneklerin orf adetlerin ve dinin AHLAK ile alakasi olmadigini on yasindaki cocuklar sizden daha iyi, cok iyi biliyor.
Herhangi bir cocuk geline sorabilir ya da dini vakiflarda tecavuze ugramis cocuklardan ogrenebilirsiniz hanfendi.
bir toplumu ayakta tutan nedir peki cagdaslama ile
Sizin cagdaslama dediginiz kulturel cokuntu yozlasmadir bu toplumun bitmesidir aile kavramının bitmesidir ilericikik bilim teknolojiyle olur unutmayin butur seyleri normalmis gösterip bu ülkeyi bitirmekle toplumu bitirmekle olmuyor sizde bunu anlayiniz

bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(dikim işi olduğunu bile bilmiyorlardı ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta geçici dikim yapıpevlenen var mı 7 yıldır psikolojik hap kullanıyorum bipolar bozukluk var yüzden tölaranslı davrandılar bana ama babam şuan o... diyor :KK43::KK43::KK43:

İşaretlediğim yere istinaden: bu durum da bana dokunmayan yılan bin yaşasın, bari ben onları kullanayım mı diyorsunuz?

Yaşadığınız şey abartığınız kadar büyük birşey değil, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

Ama bana göre asıl suç (ki insanları resmen kandırıyorsunuz diktirerek) böyle hileler yapmaktır, bu duruma oturun da içerleyin biraz!

ne olabilirki sadece korkuyorum bi de kapali olcan demelerinden
Kapalı olmak seni melek yapmıyor açık olmak da bi bayanı fa...şe yapmıyor ! Melek yapmadığı da ortada biseyler yasamissin ! Laf dinlemedikce insanları burda gereceksin haberin olsun ... Çünkü her gelen yapıcı yoruma bir aksi yorum yapıp karşı tarafı kendine karşı çıkmaza sokuyorsun

Sağlık durumunuza istinaden sağlıklı bakamıyor olduğunuzu düşünüyorum yine de yazayım burada bulunsun.

İlişkiniz için tövbe ettiğinizi söylüyorsunuz yani pişman olduğunuzu, bunun bir hata olduğunu düşünüyorsunuz.

Demek ki evlilik dışı cinselliğin yanlış olduğuna inanıyorsunuz.

Bu durumda evleneceğiniz adam da sizin gibi nikahsız cinsel ilişkiye karşıysa onu kandırmış olacaksınız, madem hatalarınız noktasında tövbe edecek hassassınız neden şimdiden hayatınıza girecek adamı kandırma planları yapıyorsunuz?

Bu niyettekiler "erkekler çok mu masum" diyorlar bir de, her koyun kendi bacağından asılır, eğer bu günahsa bir size değil ya ona da günah siz neden bir de karşınızdakini kandırmayı ekliyorsunuz yanlışınıza, dikimle uğraşana kadar buraya yazdığınız gibi ona da kafa tutsanıza "sen çok mu masumsun" diye, bırakın kafa tutmayı sırf öyle biriyle evlenebilmek yani zihniyet ve tutumunu beğenmediğiniz bir adam uğruna operasyon geçiriyorsunuz.

Eleştirdiğiniz "erkekler kadınları elinin kiri olarak görüyor" zihniyetine dimdik durmayıp onların istediği kıvama gelmek için doktorlarda dolaşarak sizler çanak tutuyorsunuz.

O sizin çağdaş moder
O sizin çağdaş modern gordugunuz avrupanin bircogunda düşük bel pantalon yasaklandi biliyomusunuz bunlari onlar tehlikenin farkina varip bazi seyleri toplamanin derdinde benim saydigim seyler ulkeyi ayakta tutan degerler unutmayiniz

Bir yerini diktirmek ne demek ya, sizin yaptiginizin genital mutilasyondan ne farki var aciklar misiniz.

Acaba senin ne demek istedigini anladı mi ki ?
Yukardaki yorumunda cok guzel aciklamissin durumu. Aynen katiliyorum.
Okul okuyor sözde ama kendiside aileside gelisememis. Bosver boyle kafalara laf anlatilmaz. Konusma ve yazma seklinden yasak tarzini kisiligini egitimini analiz ettik zaten.

Back
X