O sizin çağdaş moder
O sizin çağdaş modern gordugunuz avrupanin bircogunda düşük bel pantalon yasaklandi biliyomusunuz bunlari onlar tehlikenin farkina varip bazi seyleri toplamanin derdinde benim saydigim seyler ulkeyi ayakta tutan degerler unutmayiniz
Ben Avrupa'da yasiyorum, size katiliyorum, Avrupa'yi (ne kadar ugrassalarda) asla ahlak ve etik deger yuvasi olarak gormyorum, onlar da cift standart uyguluyorlar ama onlarin derdi "baskalari yok olsun biz yasayalim". Ama bizim derdimiz "kadinlar yok olsun erkekler yasasin". Ikisi de cok fena degil mi sizce? Ahlak evrensel olmali degil mi sizce de?
Ulkeyi ayakta tutan? Evet her gun ama HER GUN gordugumuz bekaret gelenegi yuzunden islenen KADIN CINAYETLERINDEN oturu mu ayakta duruyor? Cennette ergen olmamis huri hayaliyle COCUK YASTA KIZLARI satin alan erkeklerin deger yargilari mi ayakta tutuluyor? Vakiflarda toplu halde uzerinden gecilmis ERKEK COCUKLARINA bir kereden birsey olmadigini soyleyen bakanin sozuyle mi ayakta duruyor?
Lutfen bana cevap verin bu orf adet deger anlayisinizin AHLAKLA - ETIKLE ne alakasi var? Iste bu sistemi savundugunuz icin binlerce kadin olduruluyor, tecavuz ediliyor, parcalara bolunup denize atiliyor yakiliyor tarlaya gomuluyor. Milyonlarca kiz cocugunun hayati bu yuzden iki kurusa satilip 70lik adamlarin yataginda karariyor. Bahsettiginiz 7. yuzyil deger yargilariniz, sandiginizin tam tersine cok kotu bir AHLAKI bosluktan kaynaklanan cok kotu bir ALISKANLIKTAN olusmus gelenekler.
Bunu kisisel olarak algilamanizi cok rica edecegim ama bu cagdisi, etik disi deger yargilarini devam ettirmemenizi, ulkede olan bitenden daha cok haberdar olmanizi, kendinizi ve cevrenizi egitmenizi can-i gonulden diliyorum.
Cunku ,
bekaret zarini yoklatmak, ddiktirmekten tutun kadin cinayetlerine kadar giden zincirin en onemli parcasi siz kadinlarsiniz. Siz "olmaz! yetti artik " demezseniz gercek ahlaki savunmazsaniz kimse ama kimse bu sistemi degistiremez. Butun guc sizin elinizde!!!
Eger cocuklarinizin gelecegini dusunuyorsaniz bu anlayisa bir son verin, aydinlanin ve aydinlatin. Hayatinizi kurtarin bu cahillikten, lutfen ama lutfen!