Jinekolog muayene olmadan bundan emin olamazsiniz uzgunum....Merhaba iki gün önce sevgilimle cinsel bir birlikteliğimiz oldu ama tam anlamıyla bir birliktelik değildi yani penisi vajinama tam olarak girmedi ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. sonrasında birkaç damla kan geldiğini gördüm bugün yine iç çamaşırımda kan vardı ama vajina zedelenmesi mi yoksa kızlık zarı patlaması mı bilmiyorum emin olmak istiyorum sizce bekaretim bozuldu mu?
Kizlik zari dedigimiz sey zaten bakinca bile gorunuyor cok fazla icerde degil oyuzden eger kanaman olduysa kesin bozulmustur ama yinede bir jinekolog muayne olMerhaba iki gün önce sevgilimle cinsel bir birlikteliğimiz oldu ama tam anlamıyla bir birliktelik değildi yani penisi vajinama tam olarak girmedi ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. sonrasında birkaç damla kan geldiğini gördüm bugün yine iç çamaşırımda kan vardı ama vajina zedelenmesi mi yoksa kızlık zarı patlaması mı bilmiyorum emin olmak istiyorum sizce bekaretim bozuldu mu?
Bi doktora gitmelisin Bence burdan Net bi sonuca varamazsin .. ama Muhtemelen kanaman ertesi gunude olduysa bozulmusturMerhaba iki gün önce sevgilimle cinsel bir birlikteliğimiz oldu ama tam anlamıyla bir birliktelik değildi yani penisi vajinama tam olarak girmedi ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. sonrasında birkaç damla kan geldiğini gördüm bugün yine iç çamaşırımda kan vardı ama vajina zedelenmesi mi yoksa kızlık zarı patlaması mı bilmiyorum emin olmak istiyorum sizce bekaretim bozuldu mu?
BozulmuşMerhaba iki gün önce sevgilimle cinsel bir birlikteliğimiz oldu ama tam anlamıyla bir birliktelik değildi yani penisi vajinama tam olarak girmedi ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. sonrasında birkaç damla kan geldiğini gördüm bugün yine iç çamaşırımda kan vardı ama vajina zedelenmesi mi yoksa kızlık zarı patlaması mı bilmiyorum emin olmak istiyorum sizce bekaretim bozuldu mu?
zar "patlaması" ne yaMerhaba iki gün önce sevgilimle cinsel bir birlikteliğimiz oldu ama tam anlamıyla bir birliktelik değildi yani penisi vajinama tam olarak girmedi ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. sonrasında birkaç damla kan geldiğini gördüm bugün yine iç çamaşırımda kan vardı ama vajina zedelenmesi mi yoksa kızlık zarı patlaması mı bilmiyorum emin olmak istiyorum sizce bekaretim bozuldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?