Bekaretim bozuldu mu?

Bende asiri kan gelmişti kocaman bi daire olmuştu yatak ve kan kırmızıydı herkesin değişebilir ki buyuk ihtimalle zar yirtilmis ki gelmis , dr a git bi baksın burdan öğrenemezsin

Ben yeni evlendiğimde ilk başlarda her ilişkimde kanamam olurdu hep bu sefer tamam bozuldu derdik diğer ilişkide yine aynı olurdu muhtemelen esnekti veya kalın mıydı neydi bilemiyorum yani yapıdan yapıya değişebilir canım

Bende asiri kan gelmişti kocaman bi daire olmuştu yatak ve kan kırmızıydı herkesin değişebilir ki buyuk ihtimalle zar yirtilmis ki gelmis , dr a git bi baksın burdan öğrenemezsin
ortalık kan gölüne dönmüş gibi anlatmışsınız böyle böyle kadınlar vajinusmus oluyor.

Kan geldiyse zar gitti.Büyük konuşuyorsun denildi geçenlerde buna benzer bir konuda yaptığım yorumda.Seni güzel bir şekilde uyarmak isterim ister ablan olarak gör ister görme.Evlenmeden lütfenn böyle hatalara düşmeyin gençler çok üzülüyorum gerçekten böyle şeyler duyunca.Erkege birşey olmuyor alacağını alıyor da olan kizlara oluyor.

Isteyen istediği şekilde yaşar cinselliğini. Size mi kaldı? Size göre hata olabilir başkasına göre değildir.

valla aslında kızlara da birşey olmuyor ama toplumumuz o zara çok değer veriyor kutsallaştırılıyor. bozulunca da 2. el muamelesi gösteriyor ama erkeğin ilki ya da sünneti bile kutlanıyor. o zara verilen değer kızların kendisine verilse inanın bu kadar geri de kalmaz çoğu kızlarımız böyle başlıklar açılmaz korkulmaz. evlenince yapın demişsiniz hata olarak görmüşsünüz neden.? allah için kendizi değiştirin bu zihniyetle destek olamayız birbirimize . tartışmak için demiyorum siz böyle şeyler duyunca çok üzülüyorsunuz ya ben de evlenmeden yapmayın diyenleri görünce çok üzülüyorum. bi salalım mı birbirimizi artık

Bence siz zihniyetsizliginizi değiştirin de kızlarımıza değer verilsin.Herşey zarla bitiyor mu diyoruz burda ? ? Anlamak istediğiniz şeyle asıl siz kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.Sinirlenmeyim diyorum şurda anlaşılması kolay birşeyi akıl yaşı büyümemiş olan insanlara anlatmakla uğraşıyorum ama ne ki boşuna

Sksksjjsjs peki aşkım bi sen haklısın

Sksksjjsjs peki aşkım bi sen haklısın
Estağfurullah haklılık taslamaya çalışmıyorum şu durumda.Gençlere yanlışı dogru gibi gösterip yanlışlar yapmalarına devam etmelerine vesile olmak yerine belki doğru olanı tercih etmelerine vesile olurum da bu da benim vicdanımı rahatlatır arkadaşım

İyi niyetlisiniz ama kaçırdığınız nokta bu konuda bir adet doğru ve bir adet yanlış olmadığı. Bu konuda herkesin doğrusunu ve yanlışını yetişme biçimi, hayat görüşü, ailesi, çevresi vs etkiler. Fikrimizi söyleyip geçiyoruz, bunu mutlak doğru olan bu diye lanse etmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…