Korunmasiysaniz kalabilirsiniz tabiMerhaba kadınlar kulübü kullanıcıları ben bekarım fakat geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla ilişkiye girdim cuma günü de regl olacaktım ama 6 gündür olamıyorum hemen gebe kalınmaz böyle bir haftada demi cinsel ilişkiye girmek adet geciktirir mi
Geri çekilme yöntemiyle korunduk ama regli hemen etkilemez diye biliyorum yanlış mıBir haftada değil zaten o ilk üç gün içinde gebe kalınır.
Sonucta regl gününüze bir kaç gün varmış hamile kalmamanız için hiç bir sebep yok.Geri cekilme korunma yöntemi değildir.Geri çekilme yöntemiyle korunduk ama regli hemen etkilemez diye biliyorum yanlış mı
Niye etkilemesinGeri çekilme yöntemiyle korunduk ama regli hemen etkilemez diye biliyorum yanlış mı
Ya şunu bir öğrenin geri çekilme korunma yöntemi değil. Ayrıca etkilemez diye bir şey yok. Bekar olup bu kadar cesur olmanız da ilginç. Madem cinsel hayatın var adam gibi korunun.Geri çekilme yöntemiyle korunduk ama regli hemen etkilemez diye biliyorum yanlış mı
Dünyaya gelen bebeklerin %70 i zaten "beklenmedik" olarak doğuyor.Dalga geçmeyin ya beklenmedik olduğu icin korunamadık
Bebek: TMM O ZMNDalga geçmeyin ya beklenmedik olduğu icin korunamadık
AĞAĞAĞAĞA hamilelik belirtisi yok amaBebek: TMM O ZMN
Regl olmamaktan daha büyük bir belirti var mı :) Diğer belirtiler için erken olabilir ancak regl gecikmesi normalde yaşadığınız bir şey değilse epey önemli bir durum.AĞAĞAĞAĞA hamilelik belirtisi yok ama
ikinci haftanın sonunda gebelik testi yapınAĞAĞAĞAĞA hamilelik belirtisi yok ama
Tamam teşekkür ederimikinci haftanın sonunda gebelik testi yapın
Antibiyotik etkileyebilir, yine gecikmeye devam ederse test yaparsınAntibiyotik ve mantar ilacı kullanıyorum etkiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?