- 21 Kasım 2017
- 29.447
- 128.764
- 598
İlla belirti olması mı lazım? Bende de olmazdı hiç.AĞAĞAĞAĞA hamilelik belirtisi yok ama
sonuçlarına katlanın o zaman yani kendi düşen ağlamaz evet hamile olabilirsin bu da beklenmedik al sana süprizDalga geçmeyin ya beklenmedik olduğu icin korunamadık
%100 koruma garantili yöntemGeri çekilme yöntemiyle korunduk ama regli hemen etkilemez diye biliyorum yanlış mı
Evlenirsiniz ne olacak.Evlenmeden önce eşim çok istemişti cinsellik kabul etmemiştim.Şimdi diyorum olsaydı belki çocuk olurdu o zaman.Bir yıl da bir yıldır.Yumurtalar gittikçe azalıyor.Merhaba kadınlar kulübü kullanıcıları ben bekarım fakat geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla ilişkiye girdim cuma günü de regl olacaktım ama 6 gündür olamıyorum hemen gebe kalınmaz böyle bir haftada demi cinsel ilişkiye girmek adet geciktirir mi
Bekar olmak gebelikten korumuyor, geri çekilmek de korumuyor. Yanınızda kondom yoksa, komple geri çekilecektiniz odanın bir ucuna sen bir ucuna beyefendi.
Evleniriz de ailem ne der onun ailesi ne der benim atamam var falanEvlenirsiniz ne olacak.Evlenmeden önce eşim çok istemişti cinsellik kabul etmemiştim.Şimdi diyorum olsaydı belki çocuk olurdu o zaman.Bir yıl da bir yıldır.Yumurtalar gittikçe azalıyor.
Tuğba ekinci'nin herkese kondom dünyaya kondom şarkısı geldi aklımaBekar olmak gebelikten korumuyor, geri çekilmek de korumuyor. Yanınızda kondom yoksa, komple geri çekilecektiniz odanın bir ucuna sen bir ucuna beyefendi.
Ağzınızdan yel alsınHayirlisi olsun Allah anali babali buyutsun
Ağzınızdan yel alsın
Anladım canım.Ben sanmıyorum hamilelik olduğunu.Test yaptır.Zaten adetin de gecikmiş.Varsa çıkarEvleniriz de ailem ne der onun ailesi ne der benim atamam var falan
Aşk olsun 10 senedir öyle yapıyoruz bizSonucta regl gününüze bir kaç gün varmış hamile kalmamanız için hiç bir sebep yok.Geri cekilme korunma yöntemi değildir.
Hayır, hamile kalmak için evlilik cüzdanı lazım. Yoksa yumurta döllenmek istemiyor.Merhaba kadınlar kulübü kullanıcıları ben bekarım fakat geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla ilişkiye girdim cuma günü de regl olacaktım ama 6 gündür olamıyorum hemen gebe kalınmaz böyle bir haftada demi cinsel ilişkiye girmek adet geciktirir mi
NWIDJEIDJEO YAV O DETAYI ONDAN VERMEDIMBekar olmak hamilelige engel degil. Sevgilinin spremi gelip aaaa ben bu yumurtayi döllemiyim sahibi bekarmış demiyor.
Ben de öyle biliyordum.Korunmasız ilişkiden her zaman gebelik riski vardır ama adete yakın bir iki gün en az riskli zamanlar diye biliyorum.Yumurtlama zamanını düşünürsekAşk olsun 10 senedir öyle yapıyoruz biz
Davetiyeye bizde beklemiyoduk ama sizi bekleriz yazarsınız. Bi sey olmaz yaniEvleniriz de ailem ne der onun ailesi ne der benim atamam var falan
Aglama aglama git bi test al yap bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?