Bekarlar bir bakın

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz

Sorduk muu? diyesim geldi :KK48:
Canım evleneceğin insanı kirli donuyla da seversin:oha:
Sonuçta insanoğluyuz her an tertemiz pak değiliz.
Gerçekten aşık olduğun kişiyle evlenirsen sorun olmaz bence.
Çokta titiz olma kafayı yirsin:confused:

Ama başak burçları temizlik takıntılılıkları ile bilinir,

Aynen tum karizmasi yerle bir olur gibi geliyor:deli:
Oda donunu ayri atsin makinaya bana gostermesin:63:
Kiz gece gece bu konu nerden geldi aklina allah iyiligini versin:KK45:

:KK48: Erkek arkadaşım var, gecenin bu saatinde doğal olarak onu düşünüyorum :oops: Sonrada kirli donunu :kusmuk:

Titizlik hastası değilsen, kocanın da yer yer senin kirli ve pis şeylerine denk geleceğini bilmelisin.

İnsanlık hali her sey olabilir.

Eğer sevgilin yoksa evleneceğin adamın da titiz ve duzenli olmasina gayret edersin.
Ama paspal düzensiz sorumsuz biriyle evlenirsen hayat hem sana dar hem ona işkence olur.

Aynen tum karizmasi yerle bir olur gibi geliyor:deli:
Oda donunu ayri atsin makinaya bana gostermesin:63:
Kiz gece gece bu konu nerden geldi aklina allah iyiligini versin:KK45:

Ayyy hakkaten karizmasi hic aklima gelmediydi ben kolay kolay tiksinmemde bi tiksinirsemde isinmam o yuzden ben hic evlenmeyeyim

Iyyy kiz bunlar nezle olunca sumukleride akar demi

1. Paragraf dogru olabilirde2.sakaydi kiz insan sevdiginden tiksinmez ki delimisiniz siz

Titizlik hastası değilsen, kocanın da yer yer senin kirli ve pis şeylerine denk geleceğini bilmelisin.

İnsanlık hali her sey olabilir.

Eğer sevgilin yoksa evleneceğin adamın da titiz ve duzenli olmasina gayret edersin.
Ama paspal düzensiz sorumsuz biriyle evlenirsen hayat hem sana dar hem ona işkence olur.

Haklısın o da benim kirli hallerimi görecek, en azından yanında terleyeceğim.
Ama en azından kirli donumu özellikle çamaşır sepetini eşelemezse göremez.
Kadın olmak daha çok şeyi görmek, ve daha çok bunları kabullenmeyi gerektiriyor sanırım.

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Bennnn . :işsiz: Benim temizlik dışında korkum eve hapis olacakmışım hissi :KK53: yemek, bulaşık, çamaşır, bir evin her türlü sorumluluğu.. üstüne çocukta olunca kimse evden çıkamıyor sanki :KK57: .

Haklısın o da benim kirli hallerimi görecek, en azından yanında terleyeceğim.
Ama en azından kirli donumu özellikle çamaşır sepetini eşelemezse göremez.
Kadın olmak daha çok şeyi görmek, ve daha çok bunları kabullenmeyi gerektiriyor sanırım.
Bak enisteye soyle evlenince donlarini ayri atsin makinaya:confused:
Ordek gibi her an dus alsin ter kokmasin:mad:
He vc yede gitmesin evde en yakin umumi hela ya gitsin:21:
Sumkurmek,geyirmek ve gaz cikarmak katiyen yasak:KK48:

Çok değişik geldi düşüncelerin.
Kendi çamaşırlarından bile tiksinecek napıyosun allasen.

Geçen de biri çıkmıştı. Öpüşünce midesi bulanıyormuş gidip ağzını yıkıyormuş. O sen miydin :D

Aynı yatağı paylaşmak kadar güzel bir şey var mı acaba.
Ohh miss sarıla sarıla uyu.

Galiba senin koca adayın soğuttu seni. Ben evlenirken hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma.

Ay ballandıra ballandıra anlattım, ben kocamın yanına gidim :D :D

Ya simdi teniz duzenli karizmatik erkek sabh kalkinca gozunde capak,kicinda kirli don,parfum yerine ter kokusu olunca tum karizma cizilir bence:KK66:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti sen ne diyorsun usta

Koz adamo hepten pis pasakli ettiniz tamam uyandigi ici gozunde capak olabilirde goxunu kaplayacak kadarda olmaz herhalde

Kirli don konusuna gelince hergun degistirirse niye kirli oluyonus o don abartmayin be altina falan isemiyosa bi gecede kirlenmez herhalde

Eee yataktada adam odun kirmiyo herhalde neyine terleyecdkte 5 saatte kokacak adam

Kizlar sakin olun be klasik bi adamdan soz ediyoruz temizse zaten gece boyunca bu saydiginiz sebepler olusmaz

Ama kirliyse gecdye gerek yok goxundeki capak kicindaki kirli don ve vucudundaki efil efil burcu burcu ter kokusu her daim mevcut olur

Back
X