Bekarlar bir bakın

Çok değişik geldi düşüncelerin.
Kendi çamaşırlarından bile tiksinecek napıyosun allasen.

Geçen de biri çıkmıştı. Öpüşünce midesi bulanıyormuş gidip ağzını yıkıyormuş. O sen miydin :KK70:

Aynı yatağı paylaşmak kadar güzel bir şey var mı acaba.
Ohh miss sarıla sarıla uyu.

Galiba senin koca adayın soğuttu seni. Ben evlenirken hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma.

Ay ballandıra ballandıra anlattım, ben kocamın yanına gidim :KK70: :KK70:

Kirli çamaşır kokuyor? Ter, ayak kokusu.. Öpüşünce midem bulanmaz ama az önce arkadaş söylemiş uyurken gaz çıkarsa artık ciddiyet mi kalır ilişkide?

Haklısın o da benim kirli hallerimi görecek, en azından yanında terleyeceğim.
Ama en azından kirli donumu özellikle çamaşır sepetini eşelemezse göremez.
Kadın olmak daha çok şeyi görmek, ve daha çok bunları kabullenmeyi gerektiriyor sanırım.

Çünkü erkeklerin kirli çamaşırları ayırmak, yıkamak gibi dertleri yok.
Evin bu konuda yetkili kişisi kadın.

O nedenle yapacak bir sey yok.
Dediğin gibi sen nasıl terliyosan o da terliyor. Nasıl senin donun kirleniyorsa onun da kirleniyor :)

Bunlarla uğraşmamak için en basit çözüm renkli ve beyaz gözü olan çamaşır sepeti almak.
Ayıklamak için uğraşmaz direk makineye basarsin :)

Bu arada sevmeyecegin bir sey söyleyeyim istisnasız erkeklerin geneli yatağa kıllarını döküyor :D
Dökülüyor daha dogrusu.
Buna cozum bulan varsa bana yazsın

Kirli çamaşır kokuyor? Ter, ayak kokusu.. Öpüşünce midem bulanmaz ama az önce arkadaş söylemiş uyurken gaz çıkarsa artık ciddiyet mi kalır ilişkide?

Uyurken gaz çıkardığının farkında olmuyorsun ki ciddiyeti olsun.

Yapmayin be arkadasim bildiginiz tanimadigim heriften tiksindirdiniz gece gece

Ben onu seviyom ki ben tiksinmem ki

Tabi yeryuzunde oyle biri var mi bide orasi var

Çünkü erkeklerin kirli çamaşırları ayırmak, yıkamak gibi dertleri yok.
Evin bu konuda yetkili kişisi kadın.

O nedenle yapacak bir sey yok.
Dediğin gibi sen nasıl terliyosan o da terliyor. Nasıl senin donun kirleniyorsa onun da kirleniyor :)

Bunlarla uğraşmamak için en basit çözüm renkli ve beyaz gözü olan çamaşır sepeti almak.
Ayıklamak için uğraşmaz direk makineye basarsin :)

Bu arada sevmeyecegin bir sey söyleyeyim istisnasız erkeklerin geneli yatağa kıllarını döküyor :KK70:
Dökülüyor daha dogrusu.
Buna cozum bulan varsa bana yazsın

Ciddi misin? :KK70::KK70: Ayı gibi desene, çok şaşırdım. Benim erkek kardeşim yok, babamın da kıl döktüğünü hiç görmedim, belki annem topluyordur

Ayyy burda neler okuyoruz sifon çekmeyen koca el yıkamayan duş almayan koca diş fırçalamayan koca allahım sen böylelerinin gazabından koru.

Ben o sifon çekmeyenin eşinde hata olduğunu düşünüyorum canım, gerekirse bir daha o banyoya girmem ama o sifonu da ben çekmem. Ha aşk meşki kalmaz ben de o ayrı.

Ayyy burda neler okuyoruz sifon çekmeyen koca el yıkamayan duş almayan koca diş fırçalamayan koca allahım sen böylelerinin gazabından koru.
Evet ya bi konu sahibinin banyo yapmayan kocasi vardi hatta banyoya zorla koydugu ocin agliyonus kocasi

Sosyal medyaya bile yayilmisti konu

Aman Allah her yonden karakter olarakta vucut olarakta temozine denk getirsin Allah

Bence sen evlenme canım ya da bu dusunceleri kafandan at insan evindede rahat istedigi gibi davranamazsa nerde davranır bu degil ki saldim cayira olsun tabi dikkat etmek lazim ama gercekler belli o donlari sen atacaksın makineye yaninda gegiricek gaz cikaricak ki bunlari sen nasil yapmadan durabiliceksin hayati zorlastirmaktan baska birsey değil bahsedilen kisi hayati herseyi temizi pisi iyiyi kotuyu paylastigin kisi olucak daha sayilanlardan fazlasi bile olur iyi düşün taşın kafandan at bu dusunceleri

Ciddi misin? :KK70::KK70: Ayı gibi desene, çok şaşırdım. Benim erkek kardeşim yok, babamın da kıl döktüğünü hiç görmedim, belki annem topluyordur

Ciddiyim :KK53:
Yatağın üzeri kus tüyü serili gibi olmuyor tabi ama incelediginde döküldüğünü görüyorsun.

Ben de babamın dökülmüyor sanırdım ta ki acı gerçeği annem söyleyene kadar :bicak:

Bence sen evlenme canım ya da bu dusunceleri kafandan at insan evindede rahat istedigi gibi davranamazsa nerde davranır bu degil ki saldim cayira olsun tabi dikkat etmek lazim ama gercekler belli o donlari sen atacaksın makineye yaninda gegiricek gaz cikaricak ki bunlari sen nasil yapmadan durabiliceksin hayati zorlastirmaktan baska birsey değil bahsedilen kisi hayati herseyi temizi pisi iyiyi kotuyu paylastigin kisi olucak daha sayilanlardan fazlasi bile olur iyi düşün taşın kafandan at bu dusunceleri

Ben burdaedi kendisinden tiksinmesin diye esi hafta sonlari evde oldugu icin eiliginin ilk bir yilinda hafta sonralari afedersiniz tuvaleti buyuk abdesti icin kullanmayani nile okudum

Herkeste farkli bi takinti oluyo demek ki

Evliliğin ilk zamanları, çok daha yeniyken yani belli bir utanmalar olur. Ter kokusuna dikkat ederler, iç çamaşırlarını kendileri makineye atarlar. Aradan belli bir süre geçer. Hepsi ortalıkta olur. Çoraplar kanepenin altından çıkar. Yatağın üstünde katlanmamış çamaşırlar kalır. Utanç falan gider.:KK14: Tabi ki bazı adamlar istisna. Ama insan sevince, kocan olunca inan belli bir süre sonra umrunda dahi olmaz. Öyle tiksinmezsin yani, hatta çok normal gelmeye başlar.:KK51:

Ben burdaedi kendisinden tiksinmesin diye esi hafta sonlari evde oldugu icin eiliginin ilk bir yilinda hafta sonralari afedersiniz tuvaleti buyuk abdesti icin kullanmayani nile okudum

Şimdi konu iğrenç, ama ben o kadını anlıyorum. Kocamla arka arkaya tuvaleti kullanmaktan rahatsız olurum. Ben heryere kurumus çiçek alayım en iyisi

:oha: desem ayıp olmaz umarim abartilmis bence o kadar da degil cok takintili insanlar bastn belirtmeli bence evlenecekleri kisiyeki az cok tanisip evleniliyor şimdi ne kadarda bir evin icine girince degismeler olsa kendini belli eder insan herseyin bir çözümü var hayati zorlastirmaya gerek yok yeteri kadar zor zaten

:oha: desem ayıp olmaz umarim abartilmis bence o kadar da degil cok takintili insanlar bastn belirtmeli bence evlenecekleri kisiyeki az cok tanisip evleniliyor şimdi ne kadarda bir evin icine girince degismeler olsa kendini belli eder insan herseyin bir çözümü var hayati zorlastirmaya gerek yok yeteri kadar zor zaten
Yani kusura naknayin konu biraz tiksindirici okabilir ama kocaniza ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik vardi orda okumustum

Bi insan neden yalan soylesin ki banada okuyunca tuhaf gelmisti ama iste her insanin farkli bi huyu olabiliyo

Back
X