Bekarlar bir bakın

Yani kusura naknayin konu biraz tiksindirici okabilir ama kocaniza ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik vardi orda okumustum

Bi insan neden yalan soylesin ki banada okuyunca tuhaf gelmisti ama iste her insanin farkli bi huyu olabiliyo
Yok ben yalandir anlaminda demedim zaten abartma kelimesini vardir oyleleri tabiki o zaman sukredeyim esim ve ben takintili olmadigimiz icin he bu degilki zart part goturuyoruz elimizden geldigince insan dogasi el verdiğince dikkat ediyoruz:KK48:

Ikizlee burcuyum yukselenim basak.
Evet benimde temizlik takintilarim var.
Bekar oldugumdan evde hic camasir makinasi atmadigimdan dolayi hic aklima gelmedi o kirli don yaaa.
Off:bicak:

Ohoooo tatlım sen adamın kirli donunu göreceksin oda seninkini görecek don en masumu. Evlilik sevgililik gibi olmuyor. Bişey var ne bilmiyorum ama o şey tüm bunları aşıyor. adam senin tuvalete bıraktığının kokusunu dahi duyuyor e sen de tabi. Daha hamilelik var bak o en fenası sürekli gazın var mesela gece ne davullar çalacaksın Ada'm hepsini duyacak sürekli işeyeceksin gece uyurken ağzının suları akacak. Ama o Ada'm sana hala aşkla bakmaya devam edecek Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte. Evlilik güzel şey evlenmeden anlayamazsın aşıksan ve aşıksa sana evlen gitsin hiç tereddüt yaşama.
Aşk öyle bişey ki onun terinin kokusu sana huzur verir. Tabi Adam keçi gibi kokmuyorsa.

Son düzenleme:
Pis donundan nolcak yıkanır geçer:)
Ben konuyu pek anlamadım ama insan sevdiği ve hatta sevdiklerine tiksinmez ki öyle çok.sümük olsa neyse don nedir ben kaç hayvanımın dötünü temizledim bakarken papağan hamster kedi vs vs bana norml geliyor pis gelmiyor:))

Kirli çamaşır kokuyor? Ter, ayak kokusu.. Öpüşünce midem bulanmaz ama az önce arkadaş söylemiş uyurken gaz çıkarsa artık ciddiyet mi kalır ilişkide?

Uyurken gaz çıkaran sen olsan peki?
Bildiğim kadarıyla insan farkında olmuyor.

Yani arkadaşım öyle şeyler düşünüyorsun ki sen evlilik hayatında sürekli jilet gibi takılacaksın. Adam fiyasko:duduk:

Yani hayat müşterekse, arada makinaya çamaşırı sen at. Ben bulaşık yıkıyorum diyorum. Hiç düşünmedim o benim kirli donlarımı görür soğur diye.

Yeri geliyor en iğrenç halimizle karşılarındayız.

Ben de çamaşır falan değil ama biraz takıntılıydım temizlik konusunda. Hasta olduğum bir gün. Adamın üstüne kustuğumu biliyorum. Ben bir an şoktayken nasıl temizledi etti ortalığı anlamadım. Üstüne benim üzerimi bile temizledi. Bir gram yüzünü ekşitmeden. :bicak:

Bu hiç aklıma bile gelmezdi. Ama oluyor istemeden de olsa.
Gerçekten sevmeyen insanların yürütebileceği şey değil bence.

Çünkü erkeklerin kirli çamaşırları ayırmak, yıkamak gibi dertleri yok.
Evin bu konuda yetkili kişisi kadın.

O nedenle yapacak bir sey yok.
Dediğin gibi sen nasıl terliyosan o da terliyor. Nasıl senin donun kirleniyorsa onun da kirleniyor :)

Bunlarla uğraşmamak için en basit çözüm renkli ve beyaz gözü olan çamaşır sepeti almak.
Ayıklamak için uğraşmaz direk makineye basarsin :)

Bu arada sevmeyecegin bir sey söyleyeyim istisnasız erkeklerin geneli yatağa kıllarını döküyor :KK70:
Dökülüyor daha dogrusu.
Buna cozum bulan varsa bana yazsın

Kıl olayı nerden geldi aklınıza :D
Bizim de kıl yok da saç var.
Çemkirdiğim bir gün bir kendi saç telini, bir benimkini getirdi koydu yere. Ölçtü. Gördüğün gibi senin bir telin benim 11 telime bedel. Sen bu evi benden 11 kat hızlı kirletiyosun ama ben rahatsız olmuyorum. Sen de sus artık dedi.
Bu üstün kıyaslama karşısında sonrasında da susmadım ama olsun :halay:

Çok değişik geldi düşüncelerin.
Kendi çamaşırlarından bile tiksinecek napıyosun allasen.

Geçen de biri çıkmıştı. Öpüşünce midesi bulanıyormuş gidip ağzını yıkıyormuş. O sen miydin :KK70:

Aynı yatağı paylaşmak kadar güzel bir şey var mı acaba.
Ohh miss sarıla sarıla uyu.

Galiba senin koca adayın soğuttu seni. Ben evlenirken hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma.

Ay ballandıra ballandıra anlattım, ben kocamın yanına gidim :KK70: :KK70:
Sen bosanmamis miydin minel?

Burda oyle konular okudum ki...
Yikanmaya usendigi icin 1 hafta sevismeyen erkekler, sonra sevisip yikananlar, e tabi o 1 hafta yikanmamis adamin yatagina giren kadinlar... bekarken okusam sadece evlilikten degil hayattan sogurdum.

eski nişanlımla bir süre aynı evde yaşamıştık. çamaşırları makineye atıyorsun haşır neşir olmana gerek yok, onun dışında seviyorsan zaten uykudan kalkan sarsak hali bile güzel geliyor. ter kokmuşsa da söylüyorsun adama giriyor yıkanıyor bu kadar basit :KK45:
şu anki nişanlımla toplasan 10 gün falan beraber kalmışızdır şimdiye kadar, kendisi benden titiz olduğu için hiç ter kokmadı daha, ama kokarsa yine söylerim yıkanır, aynı durum çamaşırları için de geçerli. makine yıkıyor senin pek bi ilişkin yok çamaşırlarla. ki insana sevdiği itici ve mide bulandırıcı gelmemeli. klasik olacak ama bunun hastalığı var, derdi var. adam altını da pisletebilir hastalıktan, ay senden tiksindim kalk sen mi temizle diyeceksin. ya da sen hasta olsan kalkıp kendin mi temizleyebileceksin :KK51:

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz

Bunu bekarlara niye soruyorsun ki evli ve tecrübesi olanlara sorman daha iyi değil mi? Bekar olup aşık olmayan herkes 'ay evet ya' der ilerleme kaydedemezsin.

Evli biri olarak yazıyorum. Sevdiğim adamdan tiksinmiyorum hiç bir bağım olmayan adamdan tiksinirim.
Ayrıca makineye çamaşır atarken eşimin donlarını avuçlamıyorum tutup atıyorum sadece. O kadar tiksinmiyormuşum ki kocamdan çocuk yaptım. :işsiz:
Evlenecek olan tek başak burcu değilsin. Başak burçlarında da bir tek onlar titiz diğer burçlar saldım çayıra tarzında davranıyormuş gibi huy var.

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
yeni evliyim 5 senelik başak burcu sevgilimle evlendim.Benim tek takıntım çoraptır ben çorabı elleyemem kimin olursa olsun.Eşimle bunu konuştuk çamaşır atılacağı zaman çoraplarını makineye kendisi atıyor.Yani evlilik öyle aman aman birşey değil konuşarak anlaşarak rahatsız olduğunuz her konuyu aşabilirsiniz.Bugün kirli donları düşünüyorsun ya yarın kendi çocuğunun altını değiştireceğin zaman ne yapacaksın onu düşün:KK53: insan sevgisiyle herşeyin üstesinden gelir evlilik güzel şey vesselam:KK200:

sevince olur

Biraz abartmışsınız. Severek evleniyorsunuz bunların hiçbirini de düşünmüyorsunuz yaparken. Geçen gün klozete eğilmiş kusarken eşim saçımı başımı topluyor yüzümü siliyordu. Donlarını düşünmekten daha berbat bir durum. Ya öyle olsaydınız?

Balık burcuyum, ben de öyle düşünüyorum. Burçla alakası yok ki.
Yaa benim kendimden bazen midem bulanırken bir başkasıyla hem de kıllı mıllı bir yaratıkla aynı yastığı yorganı paylaşamam. Bana dokunacağı zaman eli temiz mi, yeni yıkadı mı diye düşünürüm, ayrıca nasıl yıkadı, bi de o var:))) Başımı dizlerine koymaya kalksam mesela düşünürüm acaba üstündeki temiz mi acaba diye, ya da şortluysa gıllı bacakları :)))) öööf öf yani :))))

Back
X