- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
Hiç kimse hiç birşeyden memnun olmuyor.demek.biz insanlar nankörüz demek herhalde.
hayatta ne kadar mutluluk var ise,bir o kadar sıkıntıda var.mutluluk-mutsuzluk.bunlar hep ikisi bir arada.bir gelirler ..bir giderler..:))
yaşamın verdiği duygular bunlar aslında.evlilik ile alakası olduğunu düşünmüyorum ..
EVET HAKLISIN herkesin istediği başka başka şeyler ... herkes elinde olmayan şeylere özeniyoo
Bekarım ben :) Ama dediğiniz gibi evlenmeyi istemiyorum. Hiç hem de. Mutlu bir ailede büyüdüm hala da ailemle birlikteyim onların yanında okuyorum ama evlilik bana uzak. Hayallerim var gerçekleştirmek istediğim şeyler var. Bunlar olduktan sonra aşık olucam da evlenicem. Hiç sanmıyorum bu yaşıma kadar bile zaten 1 kişiyle sevgili oldum o da erkeklerden soğuttu sağolsun. Bundan sonra karşıma birinin çıkacağını da sanmıyorum(not daha 21 yaşındayım :))
aynı yaşıtız benide adını bile anmak istemdiğim biri evlilikten çok fena soğuttu.. yindede herşey nasip hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz :))
İNŞALLAH...Haklısın:) Hayat o kadar değişik ki her hüznün sonunda muhakkak güneş doğuyor belki biz de çok seveceğimiz bize değer veren birileriyle karşılaşırız. İnş olur :123:
Bence bir bayan geç evlenmeli
Ben 27 yaşımda evlendim 2,5 yıllık evliyim
Ama bir gün olsun keşke geç evlenseydim demedim
Çünkü bekarken yapmak istediğim ne varsa aklımda yaptım
Evlendikten sonra ahh keşke bekarken şunuda yapsaydım demedim
Bekarken ayrı hayatın tadını çıkardım şimdi evliyken ayrı çıkarıyorum
Ben 25 yaşında evlendim iyide etmişim bunun ileri yaşı kimseyi beğenmeme bunun daha küçük yaşta evlenmeside iyi olmazdı olgunluk yok ezilmeme sebep olurdu kızlar küçük yaşta evlendiklerinde epey şiddet görüyorla çünkü saç ve makyajın mükemmel olmasıyla evlilik yürümez yemek yapmasını bilmiyorlar erkeği idare etme olgunlukları yor genç erkekler asabi oluyorlar ,baban gibi olmuyor aşk herşey için yeterli değil kızın boyu posu memelerin olgunluğundan kafa olgunluğu önem arz ediyor
evliler ve bekarlar görüşlerinizi alaım lütfennn....
bekarlık sultanlık mı yoksa rezillik mi?
Evlilik hükümdarlık mı yoksa perişanlık mı?
Sizce?
22 yaşındaym 6aylık evliym severek evlendim eşimi tanımadan önce bi arkadaşım nişanlandığı vakit içten içe üzülürdüm ben ne zaman yuva kurucam acaba derdim ama şimdide evliliğin verdiği sorumluluklar bazen ağır geldiğinde bekarken ne güzeldi gezerdim sorumluluğum yoktu kafam rahattı ahhh ahh derim.ama sonra yok ya çok şükür işte bi yuvam deyip mutlu olurum
allah mutluluğunu daim etsin :)) bide şey var yani bazı insan 30unuda gelse aynıdır olgunlaşamaz ama bazı insanalr hayat şartlarından yaşadıklarından ötürü yaşı küçükse bile herşeye daha olgun bakar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?