Bekarlar Evlilik İster, Evliler Keşke Daha Geç Evlenseydim Der... Nedir Ortası ?

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
Ben bi türlü bulamıyorum bu sorunun cevabını burda okuduğum ve hayatımda gördüğüm kadarıyla bekar olan herkes evlilik meraklısı hele bide yaşıtları evlenirken onun bi flörtü bile yoksa nası üzülür insan ( istisnalar hariç ) bende bekarım ama henüz evlilik düşünmüyorum... ... evlilerde hep aman şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim der
( İstisnalar hariç tabi...)

Görüşleriniz....

Hiç kimse hiç birşeyden memnun olmuyor.demek.biz insanlar nankörüz demek herhalde.

hayatta ne kadar mutluluk var ise,bir o kadar sıkıntıda var.mutluluk-mutsuzluk.bunlar hep ikisi bir arada.bir gelirler ..bir giderler..:))

yaşamın verdiği duygular bunlar aslında.evlilik ile alakası olduğunu düşünmüyorum ..

EVET HAKLISIN herkesin istediği başka başka şeyler ... herkes elinde olmayan şeylere özeniyoo

Bekarım ben :) Ama dediğiniz gibi evlenmeyi istemiyorum. Hiç hem de. Mutlu bir ailede büyüdüm hala da ailemle birlikteyim onların yanında okuyorum ama evlilik bana uzak. Hayallerim var gerçekleştirmek istediğim şeyler var. Bunlar olduktan sonra aşık olucam da evlenicem. Hiç sanmıyorum bu yaşıma kadar bile zaten 1 kişiyle sevgili oldum o da erkeklerden soğuttu sağolsun. Bundan sonra karşıma birinin çıkacağını da sanmıyorum (not daha 21 yaşındayım :))

aynı yaşıtız benide adını bile anmak istemdiğim biri evlilikten çok fena soğuttu.. yindede herşey nasip hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz :))

aynı yaşıtız benide adını bile anmak istemdiğim biri evlilikten çok fena soğuttu.. yindede herşey nasip hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz :))

Haklısın:) Hayat o kadar değişik ki her hüznün sonunda muhakkak güneş doğuyor belki biz de çok seveceğimiz bize değer veren birileriyle karşılaşırız. İnş olur :123:

Bence bir bayan geç evlenmeli
Ben 27 yaşımda evlendim 2,5 yıllık evliyim
Ama bir gün olsun keşke geç evlenseydim demedim
Çünkü bekarken yapmak istediğim ne varsa aklımda yaptım
Evlendikten sonra ahh keşke bekarken şunuda yapsaydım demedim
Bekarken ayrı hayatın tadını çıkardım şimdi evliyken ayrı çıkarıyorum

Ben 25 yaşında evlendim iyide etmişim bunun ileri yaşı kimseyi beğenmeme bunun daha küçük yaşta evlenmeside iyi olmazdı olgunluk yok ezilmeme sebep olurdu kızlar küçük yaşta evlendiklerinde epey şiddet görüyorla çünkü saç ve makyajın mükemmel olmasıyla evlilik yürümez yemek yapmasını bilmiyorlar erkeği idare etme olgunlukları yor genç erkekler asabi oluyorlar ,baban gibi olmuyor aşk herşey için yeterli değil kızın boyu posu memelerin olgunluğundan kafa olgunluğu önem arz ediyor

Haklısın:) Hayat o kadar değişik ki her hüznün sonunda muhakkak güneş doğuyor belki biz de çok seveceğimiz bize değer veren birileriyle karşılaşırız. İnş olur :123:
İNŞALLAH...

bence sen tam yaşında evlenmişin ne geç ne erken...

ama bazı insanlar varki insana 20 yaşını geçtikten sonra evde kalmış muamelesi yapıyolar ( bizim akrabalarda fazlasıyla var bu )

Ne yaparsanız yapın bir yuva kurup hayatınızı biriyle birleştirmeden önce 10 hayati soruyu mutlaka kendinize sorun.

1. Onu gerçekten seviyor musunuz, o da sizi seviyor mu?

2. Bu insana karşı kendiniz olabilecek misiniz?

3. Büyümeniz ve olgunlaşmanız için bu ilişkide yer var mı?

4. Sizin farklılıklarınız onun özellikleriyle tamamlanıyor mu, ya da tam tersi?

5. Bağlanmak ikiniz içinde kolay mı?

6. Dış etkenlerin etkisinde kalmaksızın sizin için ne hissediyor?

7. Bir birlikteliğin sorumluluğunu alabileceğinizi düşünüyor musunuz?

8. Ailesi ve ailesi ile anlaşabilecek misiniz?

9. Birbirinize karşı toleranslı davranabilecek misiniz?

10. Aynı evde yaşamayı daha önce hiç deneyimlediniz mi?

Bekarlık sultanlık mı yoksa rezillik mi?

Evlilik hükümdarlık mı yoksa perişanlık mı?

Sizce?

evliler ve bekarlar görüşlerinizi alaım lütfennn....

22 yaşındaym 6aylık evliym severek evlendim eşimi tanımadan önce bi arkadaşım nişanlandığı vakit içten içe üzülürdüm ben ne zaman yuva kurucam acaba derdim ama şimdide evliliğin verdiği sorumluluklar bazen ağır geldiğinde bekarken ne güzeldi gezerdim sorumluluğum yoktu kafam rahattı ahhh ahh derim.ama sonra yok ya çok şükür işte bi yuvam deyip mutlu olurum

allah mutluluğunu daim etsin :)) bide şey var yani bazı insan 30unuda gelse aynıdır olgunlaşamaz ama bazı insanalr hayat şartlarından yaşadıklarından ötürü yaşı küçükse bile herşeye daha olgun bakar...

allah razı olsun canım aynen duamdasın.. Sana katılıyorum bazı insanlar yaş itibariyle küçük olur ama bi bakarsın öyle sorumlulukları vardırki hayret edersn nasıl üstesinden geliyor dersin ama bazısıda vardır dediğin gibi olgunlasamaz bişeyler hep zor gelir

Bende 23 yaşındayım bekarım.
Evliliği istediğimi, sevdiğim adama aşık olunca ve onunla bir ömür geçirmek istediğimi fark edince anladım.Kendisinin de sayesinde tabi..
Şimdi iste hem hayatımızı şekillendiriyor hem evliliğe hazırlanıyoruz.
İnsan karşısına çıkmadan pek bilemiyor herhalde bende 30 umda evlenirim falan diyordum ama şimdi 24 gibi gözüküyor ki yine çevreme göre geç evleneceğim sanki bir sürü arkadaşımın bebeği oldu evlendiler de....
Evlendiğim zaman keşke daha geç evlenseydim demeyeceğimi düşünüyorum.

Evlenmeden beraber yaşamaya karşıyım ben burası avrupa değil zaten yaşayanda ayrılmıyacak diye kural yok sadece erkeğin işini kolaylaştırmak adam ne diye evlensin ki?herkeste üniversiteli değil sonuçta islam ülkesiyiz beraber yaşamak,hamile kaldıktan sonra 2ay sonra evlenmek en gıcık kaptığım şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…