Bekarlar Evlilik İster, Evliler Keşke Daha Geç Evlenseydim Der... Nedir Ortası ?

Aynen katılıyorum. Çünkü her eş bekarlıktaki gibi gezmene izin vermiyor. Dilediğince gezmeli insan sonrası evlilik zaten gelir.

Bunun ortası yok aslında kimi der geç evlenseydim, kimi der erken...
Yalnız şu var ki erken evlenen ve evliliğinden hayıflanan, keşke evlenmeseydim diyen birine boşan o zaman desen, hayır kocamı seviyorum der...
Bitmez bu döngü asla bitmez.

Kişilere ve duruma göre değişir tabi..

Ama bence ortalaması 25 yaşında evlenmek..

Öncesi erken , sonrası da geç değil ama seçicilik bir hayli arttığından uygun bir aday varsa 25 te evlenmek iyi gibi..

üniversiteden kız okurken evkenmek istiyorsa onaylamaktan yanayım kızın hormonları azgınsa evlensin ,ama her kız için geçerli değil, hormonlara bağlı çoğunluk olarak

ya eğer olgunsan ewliliği sorumluluğu kaldırabileceksen ewlenmelisinn,,tabii bekarkenn uzaktann güzell gözükürr özenirsinn..ama içine girincede gerçeklrii görüosun sorumluluklar artıoo,,çünküü öncedenn bukadar sorumluluk olmazzdıı annen var çünkü ewi o çekip çeviriooduu,,ama ewlennce sen yapıosun her şey sana bakıoo,,oyuzdenn belkii bekarlığı özlüyebiliosunn,,ama bu erkek içinde olabiliorr,,onlarında sorumluluğu artıor çünküü,,oyüzdeenn bidee erkeğinii de idare edeceksinn,,alışana kadarr ona annesininn ewini aratmıcaksınn,,eğerr mızmızlanırsaan yok benn bekarlığmı annemi özledim demeye başlarsann adamda öle olurr ama güçlü olucaksın özlesende ona belli etmicenn..neblim iştee yaşadıkçaaa anlıosunn..

21 yasindayim ve evliligi aklimin ucundan gecirmiyorumm..ama ya ailem ve akrabalarim..evde kalmis muamelesi yapiyorlar.. bu yasimda cevre baskisina maruz kaliyorum resmen

yakinda kendimi evde yük gibi hissedicem.. varligimin batmasindan korkuyorum :18:

ay boyle bir konu buldugum iyi oldu! yahu bende 21 yasindayim ve degil simdilerde evlenmeyi, kendimi cocuk goruyordum. Taa ki hayatima ciddi niyetli insanlar girene kadar. eski sevgilim bana asik olarak iliskiye baslamisti ve hep diyordu ki ben zaman gecirmek icin degil hayatimin sonuna kadar beraber olabilecegim bir iliski istiyorum falan. Bende iliskinin basinda henuz bir ilikiye dahi hazir olmadigimi ona soyledim. Ama o cok hevesliydi basladik. Tabi ben evlilik odakli olmadigim icin onu cok yiprattm ve sonunda da terk edildim. Simdi de sanki yaptigim yanlismis gibi evlilik kafama oturmus durumda. Insanin aklina zorla evlilik sokulur mu? aynen oyle oldu. Simdi birde terk edilince sanki evlenmek icin son sansim oymus gibi geliyo. Sanki bundn sonra karsima cikacak kisilerin niyeti hic ciddi olmayacakmis gibi. Hey guzel Allah im su dustugum hallere bak!

eski hislerime tercüman oldun.. artik öyle düsünmüyorum cani isteyen alsin beni cokta tin di!!

kimse birdaha seni onun gibi sevmeyecek gibi geldi degilmi sana? yada geliyor? umutsuzluga kapiliyorsun, eyvah treni kacirdim yalniz mi kalicam diyorsun..

eski sevgilini geri istiyorsun ama sevdigin icin degil yalniz kalmamak icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…