bekarlara tavsiye...

Vera_mihrima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
2.091
1.541
83
kızlar ewlenmemiş gençler sze yaşamış oldğm en büyük pişmanlığmı yaşamamanız içn bunu söyleme gereği hissettm. yaşım genç olabilr ama yaşadıklarm o kadar yıprattı ki bu sözlerimi abla dost tafsyesi olarak görün..
kesinlikle okuyorsanız önce mesleğinizi elinize alın ewlenmek içn acele etmeyin. çevre baskısını görmezden gelin. bi işinz olsn ve kendinize ait bi ew alın . sonra ewleniyorsanz ewlenin. elin adamının gözüne bakmayın. baba ewine dönemem kaygınız olmasın.
hepinize hayrlı günler ...
Rabbim hayrlı kıymet bilen insanlar çıkarsın karşınıza

tafsye? tavsiye?

normalde fazla takılmam insanların konuyu şekilde yazıp anlattığına ama cidden rahatsız oldum. yurtdışında doğup büyüdüm ama türkçe de 'w' harfi olmadığını ben biliyorum.

tavsiyeleriniz için kendi adıma teşekkür ederim.

Genelde aynı hisler evlenenlerde ev zor ama iş edinilmeli . Soyle eşine iyi davranan sadık paranın lafını etmeyen ıyı bir Ada'm yok mu hıc ? Hepsımi aynıdır

Düzeltme: tavsiye...
Ve lütfen ew değil ev
W x q şu an benim telefonda kullandığım klavyede olmasına rağmen ben kolaya kaçıp kullanmıyorum zira Türk alfabesinin parçası olmayan harfler

Tavsiyene gelince, yaş 30, evlilik için acelem yok. Su anki hedefim araba, ev ileride eşle birlikte de alınabilir. Bu kadar tam tekmil.olmak da iyi değil hem erkeklere yolunacak kaz izlenimi verildiği için hem de eşler el ele verip birlikte de bir şeyler yapabilmeli. Tüm erkekler öcü gözüyle bakmak yanlış olur

ay ben öğrenim hayatm boyunca hç bilmiodum böyle yazıldğnı normalde çokta dikkat ederm

Genelde aynı hisler evlenenlerde ev zor ama iş edinilmeli . Soyle eşine iyi davranan sadık paranın lafını etmeyen ıyı bir Ada'm yok mu hıc ? Hepsımi aynıdır
ew alamasalarda birikim yapabilrler.. kötü günler içn. gerçkten o kadar pişmanmki geçici 3-5 günlük sewgililerle yıllarım gtti. oturup bi ders çalışmazdımm

Bekarlık sultanlık . Oh ne guzel gez ye iç karışan yok .

@profil Okusun bu tavsiyeleri!!!

Elin Ada'mı dediğin hayat arkadaşın oluyor...
Bir hobi bir uğraş olması tabiki çok önemli..
Ama hiçkimse boşanmak için evlenmiyor.. O ne sanki savaşa mı gidiyoruz cephane hazırlar gibi..
Rabbim imtihan vermesin ama bunlar şart değil..
Önemli olan özellikle hanım için geçimli olmak yuvaya bağlı olmak birazsa alttan almak ..

Okumak, bir işe girip kariyere başlamak, kendi çapında bir birikim yapmak ya da araba vs almak bunlar zaten bir insanın kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini, birşeyler başarabildiğini kanıtlar. İnsan önce kendi kanatlarıyla bi uçsun ki sonra evlenecekse evlenip bir yuva kursun, aile olsun. Bakıyorsun buradaki konulara, elde avuçta yok ama evlenmek istiyor ve her şeyin en güzeline sahip olmak istiyor sanki çok kolaymış gibi... Yok kirada oturmam, yok ben çalışmam bilmem ne. Evlendiği halde ailesinden yardım bekleyen, yardım alan var yahu. Düğünü aile yapsın, balayına aileler yollasın, aileler ev alsın/ev ayarlasın bilmem ne güya evleniyor ama kendisi ne yapabilmiş? Hiçbir şey. Yapacak güçte değil çünkü. Sonra bi kavga oluyor bütün aileler işin içine karışıyor, söz hakları oluyor çünkü.

Bence hepsini boşverin ne okumakta kendinizi sağlama almak için zorlayın, nede ev alın sadece yapmanız gereken elin adamıyla evlenmemek.. insan EŞ dediği birinin nasıl gözünün içine bakmaz.. bakış açınızı lütfen değiştirin. . Eşiniz,kocaniz,aynı yatakta sarılıp uyduğunuz adam , sizin gozunuzun icine bakmiyormu? "Yemek hazirmi askim "demiyomu yada "kiyafetletimi utuledinmi" en basit ornek; sizden cocuk istemiyomu? eş demek yarim demek. Eger eslerde birbirinin gozunun icine bakmiyacaklarsa hangi insanin gozunun icine bakacaklar sizin tavsiyenizin ozeti "evlenmeden bosanmaya hazirlanin" oluyor... benim sorumluluklarim ayrı onun sorumluluklari ayrı o benim karnını doyurmak evin ihtiyaçlarıni almak beni mutlu etmek ZORUNDA... Çünkü ben allahın emanetiyim herkesin işi ayrı. .. lütfen eşler birbirine rakip,düşman,yabancı gibi bakmasin madem elin adamı hiç evlenmeyiverin.. siz kendinizi tamamen açacağınız yaninda ennn dogal halinizle olacağınız onun için fedakarlık yapacağınız bi adamla evlenin.. yok demeyin birini ben kaptım :) <3

Maşallah Darısı başıma

tabiiki boşanmak için ewlenmedik. ama garantiye almalı hayatı. kendi ayaklar üzerinde durmalı bi kadın. hayatta herşeyi KOCASI olmamalı.. karşılıklı sewgi saygı olduktan sonra ütüymüş yemekmiş paraymış (birlikteyken) ne önemi varki olmasada olur..
ama kadına s...gt dedğnde arkasına bile bakmadan gidebilecek bi hayatı bi kazancı olmalı. bn bunu yaşıyorum ve bekar kızlarada söylemek istedm.

Kimsenin yazı şekline ,kurallara vs karışmam hatta çoğu zaman bende yanlış yazıyor olabilirim ama küçük çocukların türkçeyi bozup mesajlaşmaları gibi w nedir yahu ?
Hak veriyorum size konunuz da zira koca eline bakan kadınlarımızın çoğu boşanmaktan korkuyor ve sevgisiz yaşıyor,işin,paran,evin olacak bu devirde yoksa erkekler bana muhtaçsın havalarına giriyor.

benim bekar olanlara tavsiyem beni iyi dinleyin evlilik aşkı öldürür derler öldürmüyor aksine üzerime dahada düştü ama aması var erkekler evlenince çok değişiyor huy olarak
sakın evlenmeyin bende burda 6-7 yıllık aşkımla ayrılınca paylaşım yapıp ölüp geberiyordum sonra evlenme teklifi etti evlendik 5 ay oldu evlendim güne lanet olsun onu çok seviyorum ama herşeyi kendi istedi gibi olsun istiyor yemeği hayatı mal gibi evde otuuruyoruz ikimizde çalışıyoruz asosyal olduk bu genç yaşımda eve yorgun geliyoruz tabi evin bütün işini ben yapıyorum oysa yan gelip yatıyor sanki amelelik yapıp geliyor gibi hep benden ilgi bekliyor bekarken daha sosyaldik birde hafta iki kere anasına gitmek zorunda kalıyoruz bi haftasonumuz var onlarla geçiriyoruz birde kalkmışlar torun bekliyorlar seneye . tabi çok beklerler . borcumuz var bizde kendimize vakit ayıramadık evlendimizden beri neredeyse. çok b....tan birşey oldu evlilik hayatı ufacık bir espriye alınıp 2 gün konuşmuyor sırtını dönüp yatağın ucuna yatıyor ben sarılmama rağmen tepki yok he afedersiniz cinselliktede yatıyor uzanıyor öyle hiçbişey yapmadan kadın benmiyim omu belli değil keşke hep sevgili kalsaydık bazen kendimi öldürüp kurtulmak istiyorum o derece bunalımdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum miğdeme vuruyor bu artık yine hastalanıyorum galiba evli olanlar derlerdi de inanmazdım böyle bir dünyada evlenmeyin kızlar

Benimde üyelere tavsiyem, lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım.
Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…