- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Vera_mihrima
-
ay ben öğrenim hayatm boyunca hç bilmiodum böyle yazıldğnıtafsye? tavsiye?
normalde fazla takılmam insanların konuyu şekilde yazıp anlattığına ama cidden rahatsız oldum. yurtdışında doğup büyüdüm ama türkçe de 'w' harfi olmadığını ben biliyorum.
tavsiyeleriniz için kendi adıma teşekkür ederim.
ew alamasalarda birikim yapabilrler.. kötü günler içn. gerçkten o kadar pişmanmki geçici 3-5 günlük sewgililerle yıllarım gtti. oturup bi ders çalışmazdımmGenelde aynı hisler evlenenlerde ev zor ama iş edinilmeli . Soyle eşine iyi davranan sadık paranın lafını etmeyen ıyı bir Ada'm yok mu hıc ? Hepsımi aynıdır
Bekarlık sultanlık . Oh ne guzel gez ye iç karışan yok .Düzeltme: tavsiye...
Ve lütfen ew değil ev
W x q şu an benim telefonda kullandığım klavyede olmasına rağmen ben kolaya kaçıp kullanmıyorum zira Türk alfabesinin parçası olmayan harfler
Tavsiyene gelince, yaş 30, evlilik için acelem yok. Su anki hedefim araba, ev ileride eşle birlikte de alınabilir. Bu kadar tam tekmil.olmak da iyi değil hem erkeklere yolunacak kaz izlenimi verildiği için hem de eşler el ele verip birlikte de bir şeyler yapabilmeli. Tüm erkekler öcü gözüyle bakmak yanlış olur
@profil Okusun bu tavsiyeleri!!!kızlar ewlenmemiş gençler sze yaşamış oldğm en büyük pişmanlığmı yaşamamanız içn bunu söyleme gereği hissettm. yaşım genç olabilr ama yaşadıklarm o kadar yıprattı ki bu sözlerimi abla dost tavsiyesi olarak görün..
kesinlikle okuyorsanız önce mesleğinizi elinize alın ewlenmek içn acele etmeyin. çevre baskısını görmezden gelin. bi işinz olsn ve kendinize ait bi ew alın . sonra ewleniyorsanz ewlenin. elin adamının gözüne bakmayın. baba ewine dönemem kaygınız olmasın.
hepinize hayrlı günler ...
Rabbim hayrlı kıymet bilen insanlar çıkarsın karşınıza
MaşallahBence hepsini boşverin ne okumakta kendinizi sağlama almak için zorlayın, nede ev alın sadece yapmanız gereken elin adamıyla evlenmemek.. insan EŞ dediği birinin nasıl gözünün içine bakmaz.. bakış açınızı lütfen değiştirin. . Eşiniz,kocaniz,aynı yatakta sarılıp uyduğunuz adam , sizin gozunuzun icine bakmiyormu? "Yemek hazirmi askim "demiyomu yada "kiyafetletimi utuledinmi" en basit ornek; sizden cocuk istemiyomu? eş demek yarim demek. Eger eslerde birbirinin gozunun icine bakmiyacaklarsa hangi insanin gozunun icine bakacaklar sizin tavsiyenizin ozeti "evlenmeden bosanmaya hazirlanin" oluyor... benim sorumluluklarim ayrı onun sorumluluklari ayrı o benim karnını doyurmak evin ihtiyaçlarıni almak beni mutlu etmek ZORUNDA... Çünkü ben allahın emanetiyim herkesin işi ayrı. .. lütfen eşler birbirine rakip,düşman,yabancı gibi bakmasin madem elin adamı hiç evlenmeyiverin.. siz kendinizi tamamen açacağınız yaninda ennn dogal halinizle olacağınız onun için fedakarlık yapacağınız bi adamla evlenin.. yok demeyin birini ben kaptım :) <3
Bence hepsini boşverin ne okumakta kendinizi sağlama almak için zorlayın, nede ev alın sadece yapmanız gereken elin adamıyla evlenmemek.. insan EŞ dediği birinin nasıl gözünün içine bakmaz.. bakış açınızı lütfen değiştirin. . Eşiniz,kocaniz,aynı yatakta sarılıp uyduğunuz adam , sizin gozunuzun icine bakmiyormu? "Yemek hazirmi askim "demiyomu yada "kiyafetletimi utuledinmi" en basit ornek; sizden cocuk istemiyomu? eş demek yarim demek. Eger eslerde birbirinin gozunun icine bakmiyacaklarsa hangi insanin gozunun icine bakacaklar sizin tavsiyenizin ozeti "evlenmeden bosanmaya hazirlanin" oluyor... benim sorumluluklarim ayrı onun sorumluluklari ayrı o benim karnını doyurmak evin ihtiyaçlarıni almak beni mutlu etmek ZORUNDA... Çünkü ben allahın emanetiyim herkesin işi ayrı. .. lütfen eşler birbirine rakip,düşman,yabancı gibi bakmasin madem elin adamı hiç evlenmeyiverin.. siz kendinizi tamamen açacağınız yaninda ennn dogal halinizle olacağınız onun için fedakarlık yapacağınız bi adamla evlenin.. yok demeyin birini ben kaptım :) <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?