Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmeden once iki tarafin da kabul ettigi sartlari kayit altina alin(hangi sehirde yasanacagi,butce konusu...gibi)simdi he he diyim evlenince degistiririm fikirlerini demeyin degismiycek cunku
Neolursa olsun sizi birakmayani,zorluklara birlikte gogus gereceginiz birini bulun.
Para falan hikaye.
Dunyanin en zengin adami da ciksaydi karsima yine esimle evlenirdim.
Ayrica genelleme yapmayalim erkeklerin hepsi okuz degil :) istisnalar var arada.
Ben aynı seyi düşünmüyorum, esimin durumu çok iyi ve zenginler ama keşke iyi merhametli olsaydı bana karşı da kuru ekmegi paylaşsaydik birlikte
diyorum.
Ahada altini ciziyorum buldum hem allah korkusu var hemde merhametli benim gönlümü feth etmeye calisan üsteik üstüne üstüne basa basada diyorum kendiside yakisikli ama arabasi yok isi var ama zengin degil gelde cik isinin icinde aklim evet diyo gönlüm razi degil bi yasdan sonra insanin görseli bile önemli degilmis bunuda 1 aydir ögrendim !