Konudan ziyade sizin yorumunuza odaklandım. 25 yaşına gireceğim ağustosta ve evlilik düşünmüyorum halâ onca toplum baskısına rağmenİdolümsünüz.
Ben ısrarla evlenmeyi düşünmüyorum dedikçe çocuk muhabbetini açanlar oluyor. Geç evlendiğini düşün (28 mesela). 2 yıl çocuk istemediğinizi düşün oldun mu 30? Sonra hemen çocuk olmadığını düşün oldun mu 32? Sonra çocuğu dünyaya getireyim diyene kadar oldun mu 33 ? Ohooo genç anne olmak varken neden 33 yaşında anne olasın? dediklerinde 33 yaş yaşlı kategorisinde mi? Belki ben öyle mutlu olacağım falan filan diye cevap veriyorum ama bitmiyorlar anacım
Yahu ben memurum, kendi paramı kazanıyorum, son 3 4 aydır eve karşı bir sorumluluğum kalmadı, hukuk okumak istiyorum (devlet olmazsa özelde), bunun için para biriktiriyorum, ben bekar okula gidip gelmek istiyorum en azından son sınıfa kadarAma benim ne düşündüğümün insanlar için bir önemi yok. Peki onların ne düşündüğünün benim için bir önemi var mı? TABİKİ HAYIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR
Ayy çok sevindim adınıza..Boşverin düşünmeyin de zaten, sizde kendimi gördüm birden. Önce işletme okudum özel bir bankada çalıştım. Bu arada başımdan bir nişanlılık geçti. Kötü bitti, hayalim avukat olmaktı, çalıştım sınavlara girdim,kazandım. Avukat oldum, 34 yaşında evlendim,35 yaşında anne oldum. Hiç pişman olmadı geç evlendiğime, iyi ki 2 üniversite okudum, hayatı gördüm,kazıklar yedim, ayağa kalktım, gezdim, tatillere çıktım. Ve arkama bakıyorum iyisiyle kötüsüyle kocaman bir hayat. Çocuklarıma anlatacak o kadar çok şey biriktirmişim ki, işte bu çok hoşuma gidiyor. Umarım hayalleriniz gerçek olur.
Oo sen cok sanlsin ozaman
Boyle davranilmaliki bekarlik ozletilmemeli iste
Benim durum cok vahim koca sulaleyo idare ediyorum bosver bir suru dert 22 de evlendim hayatin baharinda
Ayy çok sevindim adınıza..
Benim bu 3. senem. Aöf adalet bitirdim dikey geçişten kazanmaya çalışıyorum ama kontenjanlar o kadar az ki.. Her sene puanlar acayip yükseliyor. Bu yüzden 2 gün önce ygs'ye başvurdum. İnşallah bu sene ikisinden biri olacak. Özelmiş devletmiş ayrım yapmıyorum. Bunun rahatlığıyla ders çalışmamazlıkta yapmıyorum. Haftasonum dersanede, haftaiçim ise akşamları genellikle dersle geçiyor. Araya bugünden itibaren sporu katıp kendimi derse iyice motive edeceğim.
Zaten bu işin içindeyim. Olacak inşallah er ya da geç
Belki yanlış kişiyle yanlış zamanda evlenmişsindir.Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodumsimdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk
Konudan ziyade sizin yorumunuza odaklandım. 25 yaşına gireceğim ağustosta ve evlilik düşünmüyorum halâ onca toplum baskısına rağmenİdolümsünüz.
Ben ısrarla evlenmeyi düşünmüyorum dedikçe çocuk muhabbetini açanlar oluyor. Geç evlendiğini düşün (28 mesela). 2 yıl çocuk istemediğinizi düşün oldun mu 30? Sonra hemen çocuk olmadığını düşün oldun mu 32? Sonra çocuğu dünyaya getireyim diyene kadar oldun mu 33 ? Ohooo genç anne olmak varken neden 33 yaşında anne olasın? dediklerinde 33 yaş yaşlı kategorisinde mi? Belki ben öyle mutlu olacağım falan filan diye cevap veriyorum ama bitmiyorlar anacım
Yahu ben memurum, kendi paramı kazanıyorum, son 3 4 aydır eve karşı bir sorumluluğum kalmadı, hukuk okumak istiyorum (devlet olmazsa özelde), bunun için para biriktiriyorum, ben bekar okula gidip gelmek istiyorum en azından son sınıfa kadarAma benim ne düşündüğümün insanlar için bir önemi yok. Peki onların ne düşündüğünün benim için bir önemi var mı? TABİKİ HAYIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR
Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodumsimdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk
Esimle evlenmeyi cok istedim aptal gibi hergun agliyodum zehir ettim kendime en guzel bekarlik yillarimi evlilik sevdam yuzunden ve erken yasda evlendik esimle ama evliligi sevemedim ben 3 seneyi zor ettim resmen....ah kafami kullansaydim da bekarligimi doya doya yasasaydim gezip tozsaydim calisip istedigini alsaydim anamla babamla daha cok vakit gecirseydim suan bekarlik gozumde kaybettigim.koca bir servet.....bekarken cennetteydim simdi cehennemde ,yahu bekarlik gibi bir nimetin kiymetini bilemedim daha ne olsun...neguzeldi bee sorumluluk yok hergun ne pisircem derdi yok bayramda seyranda once esinin bitnek bilmez akraba aile ziyateri yok ,kaynana gorumce k.p derdi yok karisan yok , halbuki bekarken esimi surunduruyodum pesimde az bi canimi slksa tekmeyi basiyodumsimdi resmen boyun egip oturuyorum sorumluluk cok cunku simdide ipler onun elinde sanki ve omur boyu bu boyle surecek ahhhh bekarlik kiymetini bilemedim bir daha asla geri gelmeyeceksin...suan son istegin ne deseler bekarligimdan sadece birguncuk yasamak isterdim..30 yasinda evlenseydim keske hayata daha cok doysaydim daha cokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?