Bekarlık daha mı güzel

Ay ne erkeği ya ilerde ciddi durumum olursa diye korkuyorum bukadar gercekten soru sordugumda yardımcı olabiliceginize inanıp soruyorum herkes değil ama yargılacı tavır sergileyen cok var cinsellik hakkında bilginiz vardır bu tarz durum yaşayan vardır yâda yakını vardır diye sormuştum gözünüzde yobaz erkek delisi falan oldum şaka gibi evlenmesem mutsuz olurmuyum diye açmışım ben o konuyu hep bekar kalmicaz ya ilerde yalnız mutsuz mu olurum diye ilerisi için soru işaretlerimi giderecek tarza çözümünüz yoksa rica ediyorum yargılamayın ya
of evet sen tam bir erkek delisisin. ileride erkeksiz kalip evlenemezsen falan da depresyona girersin. madem bu kadar takintilisin neden kocan olmayan biriyle sevistin? adam sana omur boyu iliski vaadi mi verdi? verdiyse buna inanacak kadar saf misin? hala ailem duyarsa, yok ileride evlenemezsem, yok su olursa bu olursa diyorsun. yaptiklarinin sorumlulugunu al. cok mu kafaya takiyorsun git diktir ama dikkat et tektar patlatma. sonra yine aglarsin boyle

Ya ne zevki kaç kez söyledim hiç tam ilişkim bile olmadı benim neyin zevkinden bahsediyorsunuz herkes ilerde yuva kurmak ister ayrıca kadınlar bile yargılıyorsa vay halimize gercekten
Sana yazılabilecek herşey sayfa sayfa yazıldı o yüzden sana diyeceğim tek şey👇
PEKİ .......🫣

Benim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
sadece konu başlığına cevap veriyorum; evet bekarlık daha güzel.

Ya ne zevki kaç kez söyledim hiç tam ilişkim bile olmadı benim neyin zevkinden bahsediyorsunuz herkes ilerde yuva kurmak ister ayrıca kadınlar bile yargılıyorsa vay halimize gercekten
of bize ne senin kukundan ya? millet senin kukunu yargilamiyor hastalikli dusunce yapini yargiliyor okudugunu bile anlamiyorsun

Ben zaten evlensem bile hemen evliliğim olmaz o kişiylede aynı şekilde sadece ayrılıp bi başkasıyla evlenmeye korkuyorum hepsi bu
korkacak bir şey yok, hayatinizda değişiklik yapmaktan konfor alaninizdan çikmaktan korkmayın ❤️

Back
X