Bekarlık daha mı güzel

hiç kimseye, anne babana dahi yaşadığın özel hayatından dolayı hesap vermek zorunda degilsin. bunu lütfen kendine hergün hatırlat inanmasan dahi söylemeye devam et. etrafımda tanıdıgım yakın arkadaslarımın hicbiri seni temin ediyorum, ilk birlikte oldukları kişiyle evlenmediler.
E nası evlendiler söylediler mi

E nası evlendiler söylediler mi
Ay of. Burada yuz kişi bakire evlenmedik yazdi zaten napacan dıdısının dıdısı ne yapmış. İlk elden yaziyor zaten insanlar. Bakire değildik, evlendik diye. Değildik bakire falan ama hiç sorun olmadi.

Ay of. Burada yuz kişi bakire evlenmedik yazdi zaten napacan dıdısının dıdısı ne yapmış. İlk elden yaziyor zaten insanlar. Bakire değildik, evlendik diye. Değildik bakire falan ama hiç sorun olmadi.
Ya merak ediyorum söylendimi diye yaşamıyorum cinsellik siz anlamıyosunuz beni istemiyorumda yaşamak söyliyimmi nabıyım

yani tabi ki detaylı anlatmadılar ama karşılarındaki kişi de öncesinde bazı şeyler yaşadığı için normal buldu. bu tür şeylere kafayı takmayın insanlar boşanıp yeniden evleniyor
Kafasına takıp takmadıgını nerden anlarım peki ilişki yaşamıyorum nasıl söylemem gerekiyor ve hangi aşamada

Ya merak ediyorum söylendimi diye yaşamıyorum cinsellik siz anlamıyosunuz beni istemiyorumda yaşamak söyliyimmi nabıyım
Yahu zaten sen evlensen ne olacak zaten vajinismus olursun bu kadar kafaya taka taka. Söyle diyoruz beğenmiyorsun söyleme diyoruz beğenmiyorsun. Ne olsun istiyorsun? Biz mi git seviş dedik 20lik kıro bebeyle?

Yahu zaten sen evlensen ne olacak zaten vajinismus olursun bu kadar kafaya taka taka. Söyle diyoruz beğenmiyorsun söyleme diyoruz beğenmiyorsun. Ne olsun istiyorsun? Biz mi git seviş dedik 20lik kıro bebeyle?
Ya tavsiye vermenizi istiyorum sadece niye anlamıyosunuz söylemesem sıkıntı olabilirmi sizce

Back
X