Ayrılsam peki ilerisi için bi tavsiyeniz varmı sevgilim kullanmicagını söyledi 20 yaşında zaten ailesinden De korkuyorİyi ileride evlenemem diye müptezelle evlen. Süper bir hayatın olur aynen devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılsam peki ilerisi için bi tavsiyeniz varmı sevgilim kullanmicagını söyledi 20 yaşında zaten ailesinden De korkuyorİyi ileride evlenemem diye müptezelle evlen. Süper bir hayatın olur aynen devam et
Normal hayatınızı yaşayacaksınız?! Nasıl bir soru bu?? Kimseye bekaret borcunuz yok. Bunun hesabını isteyen adamdan ayrılacaksınız. Kimse “kabul etmezse” diye saçma sapan bir hayata razı gelmeyeceksiniz.Ayrılsam peki ilerisi için bi tavsiyeniz varmı sevgilim kullanmicagını söyledi 20 yaşında zaten ailesinden De korkuyor
Peki ben şöyle söyleyeyim ben cinsellik istemiyorum bu olay yaşandığında da yüzeysel yaşarken yaşanmıştı yani dolasıyla bana zaten hiç sorulmadı sorulmazda bakirelik ben kendim konusunu açmalımıyım sizce ciddi ilişkim olunca çünkü yırtık var anlaşılacak yani? Ve ben ilişkiye ciddi bi durum olmadan girmek istemiyorum nişan evlilik tarzı karşımdaki adam da saçma sapan tavırlara girebilir anladınız mı? Sevgiliyken mevzusunu bile açmadan yaşasam zaten sorgulayamaz ama bilemiyorum işteNormal hayatınızı yaşayacaksınız?! Nasıl bir soru bu?? Kimseye bekaret borcunuz yok. Bunun hesabını isteyen adamdan ayrılacaksınız. Kimse “kabul etmezse” diye saçma sapan bir hayata razı gelmeyeceksiniz.
Berbat biriyle berbat bir evliliktense bekarlık evet çok güzel. Kötü evlilik mi hiç evlenmemek mi dersem evlenmemek en güzelidir
ÖfffffPeki ben şöyle söyleyeyim ben cinsellik istemiyorum bu olay yaşandığında da yüzeysel yaşarken yaşanmıştı yani dolasıyla bana zaten hiç sorulmadı sorulmazda bakirelik ben kendim konusunu açmalımıyım sizce ciddi ilişkim olunca çünkü yırtık var anlaşılacak yani? Ve ben ilişkiye ciddi bi durum olmadan girmek istemiyorum nişan evlilik tarzı karşımdaki adam da saçma sapan tavırlara girebilir anladınız mı? Sevgiliyken mevzusunu bile açmadan yaşasam zaten sorgulayamaz ama bilemiyorum işte
Bende zaten hoş bulmuyorum bunları konuşmayı siz anlamıyorsunuz sanırım cinselliğe zaten hevesim bile kalmadı ya yaşarsın ya yaşamazsın bu kendi isteğinle olur ben yaşamak istemiyorum ve ciddi bi durum oldugunda da şüphe edebilir karşı taraf sevgiliyken yaşasan kalkıp zaten hesap soramaz ama nişanlıyken evlendiginde adam bunu kaldırıp buyuk sorun ederse boşanmaya kadar giderse ne olucak hanımefendiÖfffff
Cidden saçma sapan muhabbetler. Ben diyorum kimseye geçmişin hesabını verme siz diyorsunuz e ama yırtık. Sevişmeden önce bir muayene de ettir istersen. Kalitesiz kalitesiz muhabbetler
Boşanacaksın?Bende zaten hoş bulmuyorum bunları konuşmayı siz anlamıyorsunuz sanırım cinselliğe zaten hevesim bile kalmadı ya yaşarsın ya yaşamazsın bu kendi isteğinle olur ben yaşamak istemiyorum ve ciddi bi durum oldugunda da şüphe edebilir karşı taraf sevgiliyken yaşasan kalkıp zaten hesap soramaz ama nişanlıyken evlendiginde adam bunu kaldırıp buyuk sorun ederse boşanmaya kadar giderse ne olucak hanımefendi
Aileler duyarsa? Yani benim yasadıgım ülke falan farklı biyer sanıyorumÖfffff
Cidden saçma sapan muhabbetler. Ben diyorum kimseye geçmişin hesabını verme siz diyorsunuz e ama yırtık. Sevişmeden önce bir muayene de ettir istersen. Kalitesiz kalitesiz muhabbetler
Bilmiyorum ya ayrılsam baskası problem eder diye düşünüyorum artık bıktımAğır bir manipülasyona maruzsunuz ve bunu içselleştirmişsiniz.
O bekareti sorun ediyorsa sizde onun otçuluğunu kakın başına bu ne arkadaş…
Madem herkes birini bir yerden vuracak, ilişki değil raunt sanki.
Böyle kaygılı bir atmosferi nasıl reva görüyorsunuz kendinize, kaygı insanı çürütür.
Problem edeni almayın hayatınıza.Bilmiyorum ya ayrılsam baskası problem eder diye düşünüyorum artık bıktım
Evlilik dediğiniz şey çoğu insan için bi kağıda imza atmaktan başka bi halt değil, sırf o imza atıldı die birsürü sorumluluk biniyor tepenize . Bu kişi o kişi değil öncelikle onu bilin sonrasında yaşımız evliliği düşünmek için çok genç .zamanı geldıgınde de eğer hâlâ düşünceleriniz aynı olursa , beraber yaşamak ıcın illa evlenmeye gerek yok . herseyın farkında olan sorumlulukları beraber alabiliceğiniz kendınızı evlendıkten sonra da kuşlar kadar özgür hissedebiliceğiniz adamı bulmadan imza atmayın .Benim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Yani Ablacığım vallahi şaka gibi bir konu.. her satiri okuduğumda bundan sonrasini devam okumam diye hissettim daha ilk birkaç cümlede.. artık ot kullandığında okuyuncada bıraktım. Gencecik yaştasınız dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuzBenim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Peki takıp takmadıgını nerden anlayacagız bi erkeğin?Bu erkeklerin kadınları bu kadar manipüle etmesine katlanamıyorum gerçekten bu bekaret konusunda. Bu erkeklere de bu lafları etme cesaretini veriyorsunuz ya hayranım gerçekten. Temiz kız isteyen temiz miymiş bakalım? Her türlü pisliği yapıp kendilerine gelince namus bekçisi oluyorlar. Maşallah kızlarımız da buna müsade ediyor.
Bir şeyi yaptım madem aslan gibi arkasında dur. Seviştiysen seviştim de, istedim ve yaptım! Bu kadar basit! Hesabını da kimseye verecek değilim!
23 yaşında bu neyin sorgulaması? Biraz standartlarınız olsun şu hayatta kızlar. 23 yaşında bir genç kız olarak düşüneceğin tek şey iyi bir mesleğim, iyi bir işim olsun olmalı. Biraz kendine değer ver, kendine saygı duy. İçinde bulunduğun ortamlar biraz kaliteli olsun. 23 yaşında evlilik düşüneceğine kendi paramı kazanayım, tatile gideyim, yeni yerler göreyim diye düşün. Kendine yatırım yaparsan hayatına daha kaliteli insanlar girecek, göreceksin.
Yani yazdığım yoruma cevabın bu mu kızım?Peki takıp takmadıgını nerden anlayacagız bi erkeğin?