Ya haklısınız gerçekten ama saygılı olup bunu içten içe sorun edebilirlermi beynimdeki sorular bu yönde ben saplantılı düşünüyorum farkındayım kabul etmek gerek şu an bu durumdaki tek bende değilimdir ama öncelik psikolojimi düzeltmem gerek yutkunamıyor gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum herşeye korkum var hayırlısı yani bi bildiğiniz olsa öyle yap böyle yap söylerdiniz zaten herkesin kanamıyomuş zaten tam ilişkide olmadı %50 ihtimali var belkide oluruna bırakmak gerek ciddi düşündüğüm biriyle nişan döneminden önce yaşarım belki ilerde mevzusunu acmadan bırakırsada bu sebebten ne yapayım yani ben bu şekilde kendimi yedim bitirdim bi kadın olarak sinirleniyosundur muhtemelen ben böyleyim bu durumdan ötürü diye ondan ağır cümleler kuruyosundur bi an önce bi işe girip terapiye ve hatta gerekirse ilaca başlamak çok iyi gelicek ama cevremden bikac kıza doktora gittiğimi söylemeden bu durumu söyledim onlarda bi ihtimal olmuş olabilir dediler işte insan rahatlarım sanıyor sonrada pişman oluyor şuanki sevgilimde en başından beri o şekilde bozulmaz diyor kanı görmesine rağmen psikolojimin bu konudan bozulduğununda farkında psikolojik tedaviye başladıgımda yakın cevrem bu konudan dolayı oldugunu anlar yani

Birde şuanki sevgilim yarın bigün bu konuyu konuşurmu buda korkutuyo beni aslında öyle biri gibi değil ama nebileyim duyuyoruz ya erkekler konuşuyomuş orda burda kızların nişanlısına yazan bile varmış