Bekarlık daha mı güzel

hiç kimseye, anne babana dahi yaşadığın özel hayatından dolayı hesap vermek zorunda degilsin. bunu lütfen kendine hergün hatırlat inanmasan dahi söylemeye devam et. etrafımda tanıdıgım yakın arkadaslarımın hicbiri seni temin ediyorum, ilk birlikte oldukları kişiyle evlenmediler.
E nası evlendiler söylediler mi

Ay of. Burada yuz kişi bakire evlenmedik yazdi zaten napacan dıdısının dıdısı ne yapmış. İlk elden yaziyor zaten insanlar. Bakire değildik, evlendik diye. Değildik bakire falan ama hiç sorun olmadi.
Ya merak ediyorum söylendimi diye yaşamıyorum cinsellik siz anlamıyosunuz beni istemiyorumda yaşamak söyliyimmi nabıyım

yani tabi ki detaylı anlatmadılar ama karşılarındaki kişi de öncesinde bazı şeyler yaşadığı için normal buldu. bu tür şeylere kafayı takmayın insanlar boşanıp yeniden evleniyor
Kafasına takıp takmadıgını nerden anlarım peki ilişki yaşamıyorum nasıl söylemem gerekiyor ve hangi aşamada

Ya merak ediyorum söylendimi diye yaşamıyorum cinsellik siz anlamıyosunuz beni istemiyorumda yaşamak söyliyimmi nabıyım
Yahu zaten sen evlensen ne olacak zaten vajinismus olursun bu kadar kafaya taka taka. Söyle diyoruz beğenmiyorsun söyleme diyoruz beğenmiyorsun. Ne olsun istiyorsun? Biz mi git seviş dedik 20lik kıro bebeyle?

Yahu zaten sen evlensen ne olacak zaten vajinismus olursun bu kadar kafaya taka taka. Söyle diyoruz beğenmiyorsun söyleme diyoruz beğenmiyorsun. Ne olsun istiyorsun? Biz mi git seviş dedik 20lik kıro bebeyle?
Ya tavsiye vermenizi istiyorum sadece niye anlamıyosunuz söylemesem sıkıntı olabilirmi sizce

Benim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Gençliğin bahar bahcesindesin be gülüm ne evlenmesi ❤️ 22 yaşında evlendim şükür iyi birine denk geldim herkesin bi defolu yanı vardır. Ama senin anlattıkların hiç sağlıklı şeyler değil hele ki ot içmesi bu emin ol geçmiş değil hala kullanıyordur. Kolay kolay bırakamaz bağımlı biri onu. Aileye de çok bağlıysa evlilik adamı değil bikere. Okulunu oku hayatını yaşa çok ilgi göstermiyosa sesini çıkarma ufak ufak bitsin. Okadar genç kızlar hayattan koparılıyor 🥹 canının kıymetini bil hayatını yaşa. Aklım olsa şuan 28 yaşındayım şuan evlenirdim. Çok erken yaşta olunda keşkeler oluyor insanın içinde keşke şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım.. insan doya doya yaşamak ister.

Kafasına takıp takmadıgını nerden anlarım peki ilişki yaşamıyorum nasıl söylemem gerekiyor ve hangi aşamada
Niye bunlara kafa yoruyorsun sal bir o zaman gelsin düşünürsün tek hayatın bu konudan mı ibaret git işine gücüne odaklan özelde de demiştim sana bunu

Git kitap oku üniversiteye yazıl. Bu kadar kısıtlı bir dimağ gerçekten çok üzücü ya. Ne yazılanı anlıyorsun ne de düzgün yazabiliyorsun. Terapiye git diyoruz Nabicam Nabicam diye geziyorsun kaç gündür Allah çevrendekilere sabır versin ya... Takmayacak adam az değil senin çevren kalitesiz diyoruz bozuk plak gibi takıldın. Kaldiramayacaksaniz yanasmayin kimseye bu nedir dunyanin sonu mu geldi?

Back
X