- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yok
kıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler