Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yok :( kıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler :oops:

Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yok :KK43: kıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler :oops:
neyimi özledim o kadar çokki
hafta sonu öglene kadar yatıp,kahvaltı hazırrrr sesini özledim
bayramlarda kardeşlerimle dizilip,harçlık için el öpmelerimizi özledim
arkadaşlarla takılıp,eve geç kaldığımda kalbimin küt küt atmasını özledim
sorgusuz sualsiz babanın kartlarını alışverişte tüketmeyi özledim
amannnnn bekarlık güzeldi sorunsuz,dertsiz hayattı lakin gerçek hayat zormuş

ben sadece kardeşlerimle anne babamla bi arada olmayı özlerim belki.
onun dışında annem benim ütümü yapmazdı, kahvaltıyı beraber hazırlardık, yemeği beraber yapardık.
yani iş olarak şu anki halim daha rahat çünkü sadece iki kişinin işi yemeği.
bi de ben annemle çok tartışırdım, küserdi iki üç gün laf çarpardı.
herkes yerinde güzel bence:KK48:

Ara ara yalnızlığımı özlüyorum dersem günaha mı girerim bilemedim...
Uzun yıllarca tek başımaydım,çok zor anlarım oldu.
Şimdi o zorlukları değil de sessizliği özlüyorum.
Allahım başımdan eksik etmesin inşallah da acayip hareketli,varlığıyla,sesiyle,hareketleriyle hayatımı tamamen kaplayan bir adamla evliyim,bir tek işyerimde sakin kalabiliyorum o da telefon tacizlerinden kaçabildiğim anlarda...

Yemek yapmadan, sorumluluk olmadan geçen günlerimi özledim.
Hem çalışıyorum, hem evliyim. Kafama takmadan okul çıkışı vitrinlerde gezebildiğim günleri çok özledim. Şimdi koştur koştur eve geliyorum yemek yapmak için, sonra bulaşıktı vs derken.

Sanırım bebek olunca da bu günleri arayacağım.

bu sabah kahvemi alırken bir arkadaşa bekarlığımı çok özlediğimi söyledim, nerde o sorunsuz günler, kıymetini bilemedik dedim. Üstüne bu başlığı okumam isabet oldu. :)
En çok neyi mi özledim?
O zamanlar kaynanam yoktu, en çok o eksikliği özledim.

O yuvanın sıcaklığını özledim, kardeşimle kavga etmeyi özledim, annemin dır dırını özledim, babamın şakalarını özledim, ahh ahhh!

Eşimi de seviyorum ailemi de. Keşke hep beraber aynı çatı altında yaşayıp gitsek ne güzel olurdu :(

İşten eve gidince devrilip ay çok yorgunum ben ya demeyi özledim..
Çamaşır, bulaşık ütü düşünmemeyi
ve babamın kartıyla yaptığım alışverişleri he bide en çok annem her akşam benim odama gelirdi yatağımda saatlerce güler eğlenirdik..

Disaridn eve geldigimde yemegin hazir olmsini ozledim,kardeslerimle cocuksu kvgalarimi ozledim,kafami yastiga koudugumda yarinlari dusunmeden uykuya dalmayi ozledim,saatlerce saclarimla ugrasmayi kitap okurken uyuya kalmayi ozledim end cokta annemle didismeyi ozledim aslinda Ben o gunlerin her anini ozledim

bu sabah kahvemi alırken bir arkadaşa bekarlığımı çok özlediğimi söyledim, nerde o sorunsuz günler, kıymetini bilemedik dedim. Üstüne bu başlığı okumam isabet oldu. :)
En çok neyi mi özledim?

O yuvanın sıcaklığını özledim, kardeşimle kavga etmeyi özledim, annemin dır dırını özledim, babamın şakalarını özledim, ahh ahhh!

Eşimi de seviyorum ailemi de. Keşke hep beraber aynı çatı altında yaşayıp gitsek ne güzel olurdu :KK43:
Hahayyy vallaha dogru kV.siz kp.siz gunler Ne guzelmis

Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yok :KK43: kıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler :oops:
SORUMLULUK HİSSİNİN DAHA AZ OLDUĞU, BENİ ASLA TERK ETMEYECEK BİR AİLEMİN OLDUĞUNU ÖZLEDİM :KK61:

En çok neyi mi özledim?

Eşimi de seviyorum ailemi de. Keşke hep beraber aynı çatı altında yaşayıp gitsek ne güzel olurdu :KK43:
kaynana eksikliği çok güldüm yaa :)

neyimi özledim o kadar çokki
hafta sonu öglene kadar yatıp,kahvaltı hazırrrr sesini özledim
bayramlarda kardeşlerimle dizilip,harçlık için el öpmelerimizi özledim
arkadaşlarla takılıp,eve geç kaldığımda kalbimin küt küt atmasını özledim
sorgusuz sualsiz babanın kartlarını alışverişte tüketmeyi özledim
amannnnn bekarlık güzeldi sorunsuz,dertsiz hayattı lakin gerçek hayat zormuş

Hemde ne zormuş sorumluluk sahibi olmak :(

ben sadece kardeşlerimle anne babamla bi arada olmayı özlerim belki.
onun dışında annem benim ütümü yapmazdı, kahvaltıyı beraber hazırlardık, yemeği beraber yapardık.
yani iş olarak şu anki halim daha rahat çünkü sadece iki kişinin işi yemeği.
bi de ben annemle çok tartışırdım, küserdi iki üç gün laf çarpardı.
herkes yerinde güzel bence:KK48:

Hmm sizin yerinizde bende olsaydım böyle düşünürdüm ama ben çamaşır makinasını hayatımda çalıştırmayı bilmezdim düşünün :( ama günlerin kıymetini bilememişiz şimdi anlıyor insan :KK51:

Ara ara yalnızlığımı özlüyorum dersem günaha mı girerim bilemedim...
Uzun yıllarca tek başımaydım,çok zor anlarım oldu.
Şimdi o zorlukları değil de sessizliği özlüyorum.
Allahım başımdan eksik etmesin inşallah da acayip hareketli,varlığıyla,sesiyle,hareketleriyle hayatımı tamamen kaplayan bir adamla evliyim,bir tek işyerimde sakin kalabiliyorum o da telefon tacizlerinden kaçabildiğim anlarda...

Şanslısınız ne güzel sizi sürekli yanınızda olduğunu hissettiren bir eşiniz var :)

Back
X