Bekır sıvrı hastalarını magdur edıp dubaıye gıtmıs acıklama yapmadan habersızce

Dmldrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
178
35
48
35
Nasıl bır hekımkı ofısı kapamıs asıstanları desen kactıgını ıddıa edıor ıma edıor acıkca gıdın sıkayet edın bızene dıorlar ofısınde suan baska bır estetıkcı var o tasınmıs ne yazıkkı yakında ınstagramıda kaapatır

Allahtan kacamaz ya kacsın bakalım bu konu tv ye cıkıcak gıdısı olsunda donusu olmasın bekir sivri nin

Ayrıca maduriyetimizi haber de yapacağız sakin olun bu işler o kadar kolay ve ucuz değil. Meslek etiği denilen bir şey var kanun var, gerekli yerlere şikayet edip hukuki süreci başlatacağız. Sonuç alamazsak izlenecek yollar var. Rahat olun.

Yanlız herkezde konuyu acmami bekliyormus,maesef bi doktora yakistiramadik belki biz ilk basta cok cok aci ama adam (!)gercekten kacmis.Kesinlikle arkadaslar tazminat davasina kadar götüreceğim ben bu isi birlik olalim.elbet ulkeye giriş yapacak

Kapatmış galiba bende bekir sivri gözükmüyor suan

O kadar ünlü olup nasıl yüzlerce insanı magdur etti yuh yani

Neler yapabiliriz arkadaşlar, bu konuda organize olalım. Birlikte yapalım..Ben de mağdur oldum aynı şekilde, bilgilendirme yapmadan gitmesi hiç etik değil, başka bir doktora yönlendirebilirdi, işlerini halledip gidebilirdi, bu hiç yakışmadı üstelik nereye giderse gitsin bu duyulacak! Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde, yazıklar olsun...

Olsun. Onun sayfasındakiler de duysun. Boşanmış ve hala onun soyismini mi taşıyor? Anlam veremedim ben.

Ne oldu arkadaslar anlamadim bisey. Paraanizi alip ameliyati mi gerceklestirmedi? Neden kaçsın ki. Hem öyle başkabi ülkede çalısmak dr.lar icin kolay degil. Bikaç ameliyati vardir dönecektir

ofisi kapalı asistanı gitti bilmiyorum ben gittiğimde ofisi yoktu diyor daha ne olması lazım? Telefonlar kapalı ortada ofis yok, bir sürü hastası madur durumda şu an. Yamuk yumuk burunlar burun delikleri eşit değil bir düzine örnek var. Revizyonları gün verilmiş ameliyatları var, bu ne tıp etiğine ne de meslek ahlakına sığar.

Dönecek olan doktor muayenehane kapatmaz. İkincisi tek tek arayarak hastalarına bilgi verir. Ameliyat olacağım diye bekleyen insanlara açıklama yapmadan ortadan kaybolmak da neyin nesi? Ayrıca 6. Ay kontrolü olan var. 2. Ay kontrolü olan var.. dikişi alınmamış olan var. Kapora verip ameliyat olamayan dahi olabilir.. burnu hala problemli, revizyona girecek olanlar var. 9 ay geçip hala nefes alamayan var nefes.. Böyle saçmalık mı olur ? Hangi devirde yaşıyoruz. Hak var hukuk var.. insanların sağlıklı burunlarını para almak adına bozup, sonra da düzeltmeden kimseye haber vermeden yurtdışına kaçıp giden birinden bahsediyoruz. Dönecek olan doktor arayıp hastalarını bilgilendirir. muhatap bulamıyoruz karşımızda.

Intagramıda kapttı adam bırılerı zaten bılgı verıor bellıkı kendısıde takıpte heryerı acaba kendını tvde gorunce napacak yanınamı kalacak sanıor

Böyle bi insana ne kontrol için ne de revizyon için güvenilmez ki ama.. bulsanız napıcaksınız
Ha hukuksal bi süreç başlatıcaksanız da illaki Tr.ye giriş yapacaktır.nasılsa hesaplaşılır

Ay arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun valla. İnanamıyorum ne zor bir durum
Peki kontrolleri olablar ne yapacak şimdi, yeni bir doktor mu bulacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…