bekir sivri mi abdülkadir göksel mi?

canlar 2 eylül ameliyat günüm size bol bol foto atarım burnuşumun :KK70:

bekir beye ben de bir çok foto gösterdim o da zaten sorunların barız dedi. kemer alaınacak burun ucu kalkacak lkanatlar daralacak. hayırlısı olsun inşallah.

hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden, az kalmış :) Benim de 19 Eylül. ben de foto arıyorum beğendiğim burunları ama kendi yüzüme uygun olsun diye önce kendi yüz tipimde modeller aradığımdan biraz zorlanıyorum desem yeridir. sanırm biraz kontrol manyağı oldum. kendimi doktorun ellerine bırakmam lazım :))

canlar 2 eylül ameliyat günüm size bol bol foto atarım burnuşumun :KK70:

bekir beye ben de bir çok foto gösterdim o da zaten sorunların barız dedi. kemer alaınacak burun ucu kalkacak lkanatlar daralacak. hayırlısı olsun inşallah.

hadi bakalım hayırlısı olsun inşalah canım. sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını :) darısı başıma bende c.tesi görüşüp ameliyat gününe karar vericem

hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden, az kalmış :) Benim de 19 Eylül. ben de foto arıyorum beğendiğim burunları ama kendi yüzüme uygun olsun diye önce kendi yüz tipimde modeller aradığımdan biraz zorlanıyorum desem yeridir. sanırm biraz kontrol manyağı oldum. kendimi doktorun ellerine bırakmam lazım :))

bende senin gibiyim yüz tipi benim gibi olanları arıyorum ama en iyisi doktora bırakmak sanırım. çünkü beklenti olunca hayal kırıklığıda oluyo malesef. bende 16 yada 19 eylülde olmayı düşünüyorum. karşılaşırız belki :)

bende senin gibiyim yüz tipi benim gibi olanları arıyorum ama en iyisi doktora bırakmak sanırım. çünkü beklenti olunca hayal kırıklığıda oluyo malesef. bende 16 yada 19 eylülde olmayı düşünüyorum. karşılaşırız belki :)

:) Karşılaşırız umarım.. sonrasında da o süreçte aynı zamanlarda yaptırmış olacağımız için görüşmek iyi olabilir, buradan paylaşımlara devam ederiz..

hadi bakalım hayırlısı olsun inşalah canım. sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını :) darısı başıma bende c.tesi görüşüp ameliyat gününe karar vericem

canım ben doktora bir sürü burunla gittim doktor dedi ki istediklerimiz aynı zaten seninle. kemer gidecek burun kanatları küçülecek kavis olacak ucu hafif kalkacak. inşallah gönlümüzce olur Allah yardımıcımız olsun :)

canım ben doktora bir sürü burunla gittim doktor dedi ki istediklerimiz aynı zaten seninle. kemer gidecek burun kanatları küçülecek kavis olacak ucu hafif kalkacak. inşallah gönlümüzce olur Allah yardımıcımız olsun :)

benim istediğim de öyle hafif kalkık, hafif kavisli, burun kanatları küçülsün ve kemer gitsin :)
tabi istediğim burun yüzüme yakışır inş :) Bakalım doktor bey bana ne diyecek ? :KK43:

Bekir sivriye 4 ay önce ameliyat oldum çok çok memnunum fiyat güncellemesi yaptı mı bilmiyorum ama en son bildiğim kadarıyla 4500 idi .. (zamlanmış olabilir) hiçbir problem yaşamıyorum şu an burnumu gören bayılıyor :))

Bekir sivriye 4 ay önce ameliyat oldum çok çok memnunum fiyat güncellemesi yaptı mı bilmiyorum ama en son bildiğim kadarıyla 4500 idi .. (zamlanmış olabilir) hiçbir problem yaşamıyorum şu an burnumu gören bayılıyor :))

ben zaten senin burnunu gördükten sonra bekir sivriyi duydum açıkçası. gerçekten çok güzel olmuş canım :) evet şuan 5.300 tl acıbadem hastanesi. bende 1 ay sonra olucam kısmetse. umarım memnun kalırım bende

evet ben de ameliyat oldum bugün 8.günüm.
bantlarım da pazartesi çıkacak. ama herkes bandı daha uzun süre tutmam gerektiğini söylüyor yorum bekliyorum sizlerden

2 ay önce ameilyat oldum burun ve çeneden. doktorum abdülkadir göksel. Ve o kadar cok memnunumki, hiç bir şikayetim yok cok şükür..çene diyince insan geri cekiliyor ama inanın zor ve korkacak hiç bişey olmadı. Farketmiyosun ağrın olmuyor bile.. tabiki karar sizin sayfayı görünce yorum yapmak istedim.
Darısı olmayan arkadaşlara inşalllah , iyi geceler :)

2 ay önce ameilyat oldum burun ve çeneden. doktorum abdülkadir göksel. Ve o kadar cok memnunumki, hiç bir şikayetim yok cok şükür..çene diyince insan geri cekiliyor ama inanın zor ve korkacak hiç bişey olmadı. Farketmiyosun ağrın olmuyor bile.. tabiki karar sizin sayfayı görünce yorum yapmak istedim.
Darısı olmayan arkadaşlara inşalllah , iyi geceler :)

burnunuz çok güzel olmuş :nazar:çene operasyonunuzu açabilir misiniz biraz daraltma mı oldu yoksa belirginleştirme mi? kulağa gerçekten zor geliyor :) Geçmiş olsun

evet ben de ameliyat oldum bugün 8.günüm.
bantlarım da pazartesi çıkacak. ama herkes bandı daha uzun süre tutmam gerektiğini söylüyor yorum bekliyorum sizlerden

çok geçmiş olsun fotoğraf paylaşabilir misiniz? daha şiş olsa da ilk günler nasıl oluyor merak ediyorum da.. ben de haftaya cmt oluyorum heyecan dorukta...

[QUOTleo85_, post: 42565809, member: 554725"]burnunuz çok güzel olmuş :nazar:çene operasyonunuzu açabilir misiniz biraz daraltma mı oldu yoksa belirginleştirme mi? kulağa gerçekten zor geliyor :) Geçmiş olsun[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim allah razi olsun,rahat nefes alamadigimdan dolayi agiz acik uyundugundan geri atma olmus.cene ucu icin ameliyat oldum cok sukur bir sıkıntım yok

salih emre üregen ve barış çakır ikisi de aynı tekniği uyguluyor ve işine gelmeyen burnu yapmıyor, sadece güzel olabilecekleri alıyor bilginize

Back
X