Bekir Sivri mi Alpaslan Yıldırım mı?

Kesinlikle Alpaslan Yıldırım. Revizyon oldum kendisine ve hayata yeniden döndüm. Muhteşem bir doktor. Keşke ilk ameliyatımda ona olsaydım da 2.bir ameliyata gerek duymasaydım.

Merhaba Janna,

ben de Alpaslan Bey'e revziyon olmayı düşünüyorum ameliyat sonrası nasıldı ? ağrı acı morluk var mıydı ? bana destek olursan sevinirim.

Merhaba Janna,

ben de Alpaslan Bey'e revziyon olmayı düşünüyorum ameliyat sonrası nasıldı ? ağrı acı morluk var mıydı ? bana destek olursan sevinirim.
Merhaba ağrım tabi ki oldu. Revizyon ameliyatları biraz daha ağrılı geçiyor sanırım. Ben daha çok baş ağrısı burun sızlaması yaşadım ilk 1 hafta ama şimdi her şey çok yolunda. 2016 da olmuştum sanırım:) üstünden 2 sene geçti memnunum. Alpaslan bey iyi bir doktor. Morluk tabi ki oluyor ama rahatsız edici sekilde değil kapatıcıyla hallediyorsun zaten cok uzun süre kalmıyor. Şişliklerin inmesi bende 1 seneyi buldu bu arada.

Merhaba ağrım tabi ki oldu. Revizyon ameliyatları biraz daha ağrılı geçiyor sanırım. Ben daha çok baş ağrısı burun sızlaması yaşadım ilk 1 hafta ama şimdi her şey çok yolunda. 2016 da olmuştum sanırım:) üstünden 2 sene geçti memnunum. Alpaslan bey iyi bir doktor. Morluk tabi ki oluyor ama rahatsız edici sekilde değil kapatıcıyla hallediyorsun zaten cok uzun süre kalmıyor. Şişliklerin inmesi bende 1 seneyi buldu bu arada.
çok teşekkürler :)

çok teşekkürler :)
Aşırı kusursuz dört dörtlük bir burun tabi ki hayal etmeyin ama Alpaslan bey burnunuzu rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir doktordur. En azından nefes sıkıntısı ciddi görüntü bozukluğu vs olmuyor. Kücük minik pürüzler her burunda olan şeyler çok kafaya takılırsa dolgu ile toparlanabilir.:)

Back
X