Bekir sivri ya da kemal ekberoğlu??

debur1503

elysium
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
82
15
88
Günaydın kızlar bgn bekir beye muayeneye gdicem kemal beye de 10 gün önce gitmiştim ocak ortası gibi burun ameliyatı olmak istiyorum iki doktorumuzla ilgili neler düşünüyorsunuz??

Bekir sivri'nin yaptığı burunlar çok hoş.Doğal ve güzel oluyor takip ettiğim kadarıyla.Diğer doktoru bilmiyorum duymadım.

Bekir sivri'nin yaptığı burunlar çok hoş.Doğal ve güzel oluyor takip ettiğim kadarıyla.Diğer doktoru bilmiyorum duymadım.
Evet daha çok görsel var bekir beyin operasyonlarıyla ilgli kemal beyin hastaları da memnundu ama fazla resim göremedim bilgi alamadm etraftan bekir beye perşmbe gdicem bgn gidemedim bakalım bilgisi olanlar da brkaç brşey yazsa ne iyi olur teşekkür ederim cvbın için cnmm :))

Bekir Bey'i uzun zamandır instagram hesabından takip ediyorum. Yaptığı burunlar çok doğal ve hoş ayrıca hastalarına karşı çok sıcakkanlı ve samimi gözükmesi de beni ona karşı ısındırdı. Diğer doktorun adını hiç duymadım.

Cvbın için teşekkürler tatlım evt kemal bey de tatlı biri en azndan muayene günü gördüğüm kadarıyla bekir beyle ilgli de iyi şeyler duyuyorum ikisinin de yaptığı operasyonlar nasıl acaba

Cvbın için teşekkürler tatlım evt kemal bey de tatlı biri en azndan muayene günü gördüğüm kadarıyla bekir beyle ilgli de iyi şeyler duyuyorum ikisinin de yaptığı operasyonlar nasıl acaba
Bekir beyin hastaları cok memnun fakat ben daha ameliyat olmadım kendisine Mart-Nisan ayı gibi olacağım inşallah hayırlısıyla. Yaptığı burunlar çok doğal bence birde tek burun tipi yapmıyor. Bazı doktorlar var hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi tek tip yapıyor:) Bekir bey daha çok ne istersen onu yapıyor gibi geldi bana.

Hmm kemal beyle konuştuğumda da burnumdaki 2 ufak defoyu görmüştü hafif kemik var onu alırız ve burun ucunu inceltiriz braz demşti benim de şikayetim o ztn hafif kalın bi burnum var bakalım bi de bekir beye gdicem işte yüzümüze en uygun doğal duranı yapmaları çok önemli bekir beyle ilgli de hep olumlu şeyler duyuyorum evtt :))

kemal bey hangi hastanede yapıyor bide fiyatı ne kadar konustunuz mu?

Bakırköy acıbadem ya da yaşam hastanesi demşti fiyat olarak da 4000 ya da 5000di tam hatırlamıyorum acıbadem 1000 lira fln daha fazla öyle söylemşti
Anladım canım..Bekir beyin 5300 dü sanırım acıbadem hastanesinde fiyatı.. tabi şuan ki güncel fiyatı ne bilmiyorum ögrenince haber edersin.

Evet dün akşam bekir beye muayeneye gittim konuştuk burun derim kalın hafif bir kemer var ve ucu top gibi burnumun ama gerek görmedi ameliyata yüzümde asimetri varmış bir tarafa çekiyomuş yüzüm eğer küçültürsek burnunu asimetri dha da belirginleşir bence hiç dokunmayalım dedi peki dedim ben de çktım ama yine de burnuma takık vaziyetteyim kemal ekberoğlu burnumdaki sorunu anlamıştı asimetriden fln bahsetmemişti kafam çok karıştı başka doktor tavsiyeniz olur mu acaba kime güvensem?? Yaptırmak da istiyorum yani öyle çok değişiklik olmyacak ben de bliyorum en azndan daha zarif bir burun tercihim bu arada aralık ayı full dolu bekir beyin asistanların konuşmalarından duydum ortalama sanırım 5000 lira ataşhr acıbademde :)) nolur fikir verin kızlar çok hevesliydimm

Merhaba, ben randevu mu aldim. Pazar gunu ameliyat olacagir Dr Bekir Sivri ile. Instagram'daki fotolari begendigim için onu seçtim. ( turkçem çok kotu kusuruma bakmayin )

Canım ne güzel işte karşılaşabileceğin sorunu söylemiş. Paragöz olsaydı yapardı seni ameliyat. Ama uyarmış dokunmayalım demiş bence çok ufak bir sorun varsa yaptırma. Belki ilerde teknikler daha gelişir o zaman yaptırırsın

Bekir beyi faceden takip ediyorum param olsa kalkıp İstanbul gidip ameliyat olmayı çok isterdim bence üstüne burun yapan yok hayalim olarak kalacak

Merhaba, ben randevu mu aldim. Pazar gunu ameliyat olacagir Dr Bekir Sivri ile. Instagram'daki fotolari begendigim için onu seçtim. ( turkçem çok kotu kusuruma bakmayin )
merhaba siz ameliyatinizi oldunuzmu bekir beye memnunmusunuz? ucret ne kadar istedi ?
tesekkurler

Merhaba ,

Aradan cokkkkkk uzun zaman geçmiş, durumunuz nedir, nasılsınız, memnun musunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…