Bekir sivrimi Muhammet dilbermi ?

Hangi doktor ?

• Bekir sivri

OY: 6 75,0%
  • Muhammet Dilber

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

Ecem445

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
26
3
1
32
Merhaba rinoplasti ameliyati olmak istiyorum burnum yuzumue gore hem buyuk hemde kemerli nefes alamama problemimde var bir kac doktorla gorusucem emre ilhan var cok gec randevu veriyor ondan vazgectim abdulkadir goksel vardi oda icime sinmedi gerek yorumlardan gerekse fotograflardan iki doktor arasinda kaldim bekir bey ve muhammet dilber hangi doktoru onerirsiniz aranizda daha once bu iki doktora ameliyat olan varsa goruslerini bildirebilir veya onerebileceginiz baska doktor varmi lutfen yardima ihtiyacim var

Son düzenleme:
Merhaba rinoplasti ameliyati olmak istiyorum burnum yuzumue gore hem buyuk hemde kemerli nefes alamama problemimde var bir kac doktorla gorusucem emre ilhan var cok gec randevu veriyor ondan vazgectim abdulkadir goksel vardi oda icime sinmedi gerek yorumlardan gerekse fotograflardan iki doktor arasinda kaldim bekir bey ve muhammet dilber hangi doktoru onerirsiniz aranizda daha oncr bu iki doktora ameliyat olan varsa goruslerini bildirebilir veya onerebileceginiz baska doktor varmi lutfen yardima ihtiyacim var
işte benim sorummmmm. bende bu iki doktor arasında kaldım. lütfen ameliyat olanlar yazsın.

Sendemi ne diyelim bakalim yardimci olacak vardir illaki :)

offf evet bende. bu baharda artık düşünüyorum Allahın izniyle. tabii en çok emre ilhanı istiyorum ama pahalı. sonra Muhammet bey kafamda belirmişken araya bekir sivri geldi. bekir beyin fiyatı daha uygun ama burun bu dimi riske atmamak gerek.

Emre ilhani bosver cok gec randevu veriyor bekliceksin birde ameliyat onaylanirsa 2 3 ayda oyle bekliyosun

Pahali olan doktor illa iyi olcak diye bisey yok ki devlet hastanesinde olan tanidiklarim var super oldu burunlari ben cesaret edemedik devlet hastanesinde :D

Yokmu fikri olan ?
Bekir Sivri bence. Gereksiz pahalı değil ve yaptığı burunlar gerçekten iyi. En son instagram hesabında bir adamın burnunu yapmış şok oldum. Adamın burnunu bildiğin yeniden yaratmış. Bende Mayıs'ta ona olacağım inşallah Allah'ın izniyle.

merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum araştırmalara yeni başladım süreyya hocaya olmak istiyorum fakat pahalı geldi bana ama onun yaptığı iki kişiyi gördüm çok sorunsuz ve hiç estetik olduğu belli değil bu hocaların fiyatlarını benimle de paylaşabilir misiniz?

merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum araştırmalara yeni başladım süreyya hocaya olmak istiyorum fakat pahalı geldi bana ama onun yaptığı iki kişiyi gördüm çok sorunsuz ve hiç estetik olduğu belli değil bu hocaların fiyatlarını benimle de paylaşabilir misiniz?
Bekir sivri 5000 tl..Muhammet dilber 8-9 civarı sanırım tam bilmiyorum.

Bekir sivri 6500 tl muhammet dilber 8 bin tl istiyor sureyya seneldir ne kadarbl istiyor bilen varsa paylassin bizimle bekir sivri bazi burunlari cok guzel ama bazilari hic guzel olmamis kararsizim cok kafayi yicem en sonunda kardesimde erkek oda ameliyat olmak istiyor bekir sivri bazilarininyenideb yaratmis burnunu ama bazilarinida mahvetmis muhammet dilber in hasta fotolari yok goremedim ben

Bekir sivri 6500 tl muhammet dilber 8 bin tl istiyor sureyya seneldir ne kadarbl istiyor bilen varsa paylassin bizimle bekir sivri bazi burunlari cok guzel ama bazilari hic guzel olmamis kararsizim cok kafayi yicem en sonunda kardesimde erkek oda ameliyat olmak istiyor bekir sivri bazilarininyenideb yaratmis burnunu ama bazilarinida mahvetmis muhammet dilber in hasta fotolari yok goremedim ben
6500 mü? ne ara 6500 oldu ya.

Bence mahvetmiş demeyelim de o kişiler öyle istemiş diyelim. Çünkü herkesin isteğine göre yapıyor burunları. Bende yaptığı birkaç burnu beğenmedim ama büyük ihtimalle kişiler kendileri öyle istemiştir.

Tamam mahvetmis abarti olduda ben begenmedim ya uclari top gibi olmus ya benimkide olursa cook kotu olur cok

Tamam mahvetmis abarti olduda ben begenmedim ya uclari top gibi olmus ya benimkide olursa cook kotu olur cok
Eğer Bekir beyin ücreti 6500 olduysa ben Haldun Kamburoğluna olabilirim.. aralarında fiyat farkı kalmamış o zaman. Ben Bekir bey daha uygun diye onu seçmiştim. Haldun kamburoğlu da çok iyi bir cerrah. 7 bine yapıyor oda hacettepede. Ayrıca aşırı ilgili, ve her mesajınıza cevap veriyor. Hemde Ankara'da benım için daha rahat olur süreç.

evet arkadaşlar bekir sivri 6500 olmuş.bende burada 4000-5000 arası diye okuyunca aradım. 6500 dedi asistanı. ben 6500 ona değilde 8000 e Muhammet beye olurum. bekir beyin burun uçları daha top oluyor. burada birisinde okudum da ben sivri burun yapmam demiş galiba. ama emin değilim.

süreyya hoca 15 bin fiyatı

Back
X