beklediğim o u dönüşü

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
o kadar sıkıntı ve o kadrda açtığım konulardan sonra uzatmaları yaşayan evliliğimizde olmaz ama belki olur umuduyla eşimden beklediğim o u dönüşü bir anda oluverdi ..... ilgili sevgili sohbetli bi koca olup çıktı işin içinden :) hemde durduk yere hiç birşey yokken ...... bende çok şaşkınım sormak istiyorum aslında bu büyük değişimi eşime ama ters teper korkusu ile soramıyorum ....sabah kalktığında yüzüme bakmayan zorla yatagından kaldıran ben ...... şimdi yataktan kalkıyo bide öpücük konduyo :) günde 2 bilemedin 3 defa tlfla arayıp halimi hatırımı soruyo .... ben çözemedim ... bu değişimin bi gün evveli sadce ufak bi konuşma yapmıştım .... dediğim kelime ... suanda sabır aşamasındayım ne zaman sabrım tükenirse babamı arayıp herseyi anlatıp bizi cocuklarımı ve beni yani almasını bu evliliği bittiğini söylüycem demiştim .. sonra bağırdı çağırdı bu kadar basit senn için evlilik dedi ...vs... evlilik benm için bu kadar basit deil aksine sen evliliği sadece yemeden içmeden eve ekmek götürmeden ibaret olduğunu düşündüğün için yani senn basit gördüğün için bitiyor dedim ..... ve yarisi gün bu değişim başladı ....
o kadar çok şey yaşadık ki.... hep böyle kalsın istiyorum .... 3 gün sonra eski haline döner yine günlerim ziyan olur die o kadar çok korkuyorum ki anlatamam .....

canım ne mutlu sana inşallah mutluluğun daim olur diğer konularına bakmadım ama büyük ihtimal konuşman eşini etkilemiş ve buda seni sevdiğini gösteriyor...rabbim mutluluğunuzu korusun inşallah hep böyle gitsin

benim şahsen egom tavan yapıyor böyle durumlarda 1 ay ver canım ama ona söyleme bunu bir ay boyunca aynımı bak yoksa sadece göz boyama mı seni boşanmadan durdurabilmek için..1 ay kısa bi zaman değil sonuçta devam ettirir umarım böyle

çok sevindim bu değişim için=) inş bir ömür mutlu olursunuz, bnce hiç kuruntu yapmayın kafanızda, tadını çıkarın, uzun vadede böyle olursa demekki akıllanmıştır kaybetmek istemediği ve düzelmeye çalıştığını düşündüm ben=)

daha önce neler yaşadınız bilmiyorum ama inş gözünüzü boyamak için değil köklü bi değişim olmuştur

şimdi sen resti çekince adam bi silkinmiş... kendisine çekidüzen vermeye başlamış....
fakatttt sizde ona elinizden geldigince sıcak davranın, hatta bugüne kadarr olmadıgınız kadar iyi olun...
çünkü siz agresif ve mesafeli davranırsanız adam diyecekki ben elimden geldigini yaptım, aşırı iyi davrandım caldionla sorunlarımız yine var,var ki var.. değişmedi diyebilir.....
evinize huzur geldigini, sorunun sadece eşinizden kaynaklandıgını hissettirmeniz için ağam paşam diyin, sıcak davranın ... anlasınki kendisi düzelince zaten ortada sorun yokmuşş, sorunda olmuyormuş.sorun kendisindeymiş.....
korkmayın... akıllı erkekse yuvasında mutlulugunu devam ettirmek istiyorsa devam eder zaten...

bende herşeyi sorgulardım arayan hep gün içinde ben olurdum .. şimdi ne derse ne yaparsa ok .. diyorum çok konuşmuyor hiç aramıyorum zaten fazlasıyla eşim gün içinde arıyor ...gercekten eve huzur geldi diyebilirim yaklaşık 2 haftadır böyle 2 haftadır bir birimize tek kırıcı sözümüz olmadı şükür....allah herkeze aile içi huzur sağlık sıhat nasip etsn

kesinlikle..çok doğru bir yorum ve yönlendirme olmuş

maşallah o zaman bence sebebini merak edeceğine, devam etmesi iin dua et ve çabala.
onun bu yaptıklarıyla ne kadar mutlu olduğunu söyle.
o da bence karşılık görürse daha iyisini yapmak isteyecektir.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım sende eşine her zamandan daha iyi daha sıcak davran ki bu çizgide devam etsin.evdeki huzur kadar önemli birşey yok.huzurunuz hiç bozulmaz inşallah

Canım ben de biliyordum senin konularını,çok mutlu oldum..İnşallah hep böyle gider..Eğer arkadaşlarında dediği gibi gerçekten pişman olmuşsa bozmaz canım tavrını..Bozarsa da bir daha şans verme derim..Arada yazarsan iyi olur, merakta kalmayalım ...

Son düzenleme:
Süper.........sizin adınıza sevindim.
ilgisiz eşi ilgili hale getirmek,tarifini ben de istiyorum

allah mutlulugunu daim etsin.Korkma hatasını anlamıştır. sende ona o şeklide davran ki hep böyle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…